Treći svetski rat je počeo
  • Rasni

To sam shvatio jutros kada sam video proteste u Venecueli. Amerika , Nemacka i NATO vode rat protiv Rusije, Kine i njihovih saveznika. Ali sad imaju pristup da narod sam ratuje protiv svoje države. Pali su Ukrajina, Libija, Egipat, Sirija... Sta vi mislite o ovome?

**SPERM STOP**
    **GAY I YEAHBATCH STOP**

• Rasni

Jeste. Pa ovo je dugotrajan rat zar ne vidis. Idu i unistavaju drzavu po drzavu. Sa Srbijom su poceli.

• Valdemar

Nije pala Ukrajina, Janukovič je u Harkovu, istok Ukrajine i Krim je u ruskim rukama, crnomorska flota je u stanju pripravnosti, Kalinjgradska raketna divizija je stavljena u stanje borbene gotovosti, Rusi šalju nuklearne podmornice prema Veneculi, Kubi i Karibima, odmazda je na pragu!

• Риха Дисидент

mislim da si degenerik i da te treba banovati. takođe mislim da su svi aktivni moderatori budale jer tolerišu tebe i tvoje pristalice... a znam da vas ima.

• Valdemar

Putin poslao agenta sa bugarskim kišobranom da eliminiše Rihu zbog hejta.

• Rasni

Samo se ti riho zajebavaj a kad ceo svet bude u rukama Amerike onda ces da kukas. A ja sam na vreme upozorio.

• Марко 

Расни једе сперму.

• Rasni

Bace rekao sam gej stop.

• L@ki

Немој ме пудити! :(

• Марко 

Па шта ћеш онда ти на теми хихихи

• ydamoydamo

E neću da gledam ko je otvorio temu (prekrio sam oči rukama), odmah sam skrolovao dolje i sad pišem da smatram kako je ovu temu otvorio Rasni.

EDIT: Po-Go-Di-O Sam!

• Риха Дисидент

hvala što si nas upozorio. šta sada da radimo?

• Rasni

E pa to ne znam.

• Valdemar

Ukopavaj se, i ne pucaj dok im ne vidiš beonjače!

• ydamoydamo

Ne može da počne treći svjetski rat dok Njemačka ne pobije 50 miliona gastrabajtera i Turaka koji rade na građevini.

• Rasni

Pa valdemare nece oni napadati nas sa nama su vec zavrsili. Mi sad samo mozemo da popusimo kurac MMFu

• ydamoydamo

hvala što si nas upozorio. šta sada da radimo?

Ja ću biceps

EDIT: :-)

• L@ki

Да ли би нео Хитлер стварно истребљивао гастарбајтере и турке?

• ydamoydamo

Шта почо?

Htio je reče "Čiča Gorio"

• ydamoydamo

Volite li urmašice?

EDIT:

Да ли би нео Хитлер стварно истребљивао гастарбајтере и турке?

Jeste

• Valdemar

Hurmašice: mašala. Pitanje je šta će Iran da radi, da li će Arapi napasti Izrael, da li će Izrael odgovoriti A-bombama, da li će Severna Koreja njukovati Južnu i Japan, i kako će se Senegal ponašati u svemu tome.

• Rasni

NE SERITE.

• Marvellous

Ови војници су жешћи трансфер, као оне клинке по фејсу. Док се рибе сликају тако да напуће уста и набију сисе, тако ови узму неко оклопно возило које није корозирало или један од три функционална хеликоптера, па се обуку у ту миледрагић униформу и трипују нато. Ајде бре бежи у курац

• FAĐO

Очекујем сваког тренутка да се запушкара код Босилеграда. Сппемај те се људи рат са Бугарима је близу. Винтер ис каминг.

• ArfenSDSS

И, Расни, шта ћемо сад?

• Rasni

Ma nemam pojma. Al da udje u istoriju da sam ja 1. ovo otkrio.

• ArfenSDSS

Колко имаш година, ал озбиљно?

• director©

jebo te rat sad kad je zvezda prva
    sređuj primirje
    ti si ga izmislio, ti ga i primiri

• Dragisic

Marvellous
    Ови војници су жешћи трансфер, као оне клинке по фејсу. Док се рибе сликају тако да напуће уста и набију сисе, тако ови узму неко оклопно возило које није корозирало или један од три функционална хеликоптера, па се обуку у ту миледрагић униформу и трипују нато. Ајде бре бежи у курац

OK je vojska.
    To su režirane fotografije lista ODBRANA. Pogledaj njihov sajt: http://www.odbrana.mod.gov.rs/

FAĐO
    Очекујем сваког тренутка да се запушкара код Босилеграда. Сппемај те се људи рат са Бугарима је близу. Винтер ис каминг.

Da li bi bilo legitimno da jednom odvalimo bugare pre početka rata. Izbijemo na Jedrene, javimo se Turcima, ostavimo im Mlađena Dinkića sa bugarskim rečnikom i vratimo se nazad do Pirota za dan.

• director©

Da li bi bilo legitimno da jednom odvalimo bugare pre početka rata. Izbijemo na Jedrene, javimo se Turcima, ostavimo im Mlađena Dinkića sa bugarskim rečnikom i vratimo se nazad do Pirota za dan.

savršen plan. samo bi dinkiću dao rumunski za početnike.

• Dragisic

savršen plan. samo bi dinkiću dao rumunski za početnike.

E znaš kad bi izvalio razliku?

• Valdemar

OK je vojska.
    To su režirane fotografije lista ODBRANA.

Radio sam u tom listu. Lažu kako zinu, a piju kako se probude.

• Dragisic

I ne valjaju im fotografije?

• Valdemar

One tu i tamo. Sad su poboljšali. Kad sam radio tamo, još su bili crno-beli, osim naslovnih strana. Ali lagali su, brateeeeeee... Pretpostavljam da i sad lažu, al niti ih čitam, niti znam kako je u vojsci...

• александаркг

Nema ova slika veze s vojskom, vojnici su ovde samo isprobavali vozilo koje opet nema veze s našom vojskom jer ga rade za izvoz, jebe im se da ga prodaju po Balkanu. I pametno.
    Ako je poč'o rat možemo rasnom da ograničimo slobodu kretanja, recimo na poljski wc, svakako je opravdano. A i cigan je.

• Petar Pan Pezo$

devojka je iz PEZO$A, DA SE ZNA!!!

• merci

jubilarna 3743876r64069863r tema o trecem svjetskom ratu. fak jea!

• plok

treci svetski rat pocinje tek 2027.

• Pajo Dačak

Ja sam cuo od onog putnika kroz vrijeme da je tak 2033.

• plok

tad se zavrsava

• Pajo Dačak

Nije on je reko da pocima 2033 a da se zavrsava 2035-36...

• plok

laze...kratko je to za svetski rat

• plok

1. 1914-1918
    2. 1939-1945
    3.2027-2033
    4. 2060-2067

• menijesamodosadno

spašavaj se ko može

• Radijacija

BANUJTE VIŠE OVOG IDIOTA RASNOG RAŠIRO SE PO FORUMIMA KO RAK!

PA JEBO TE BOG DA LI NEKO NAS SLUŠA OVDE, SPEMUJE I NABIJA POSTOVE I USPUT JE GLUP KO KURAC. SAMO NEKE SLIKE KAČI.

DOKLE BRE!!!!