Studenti
  • kurator

http://www.peticije24.com/zahtevamo_momentalno_odlaganje_studentskih_obaveza
    potpišite. a i ne morate. što se mene tiče spamujte i trolujte. pozz

• Dvajt

nabijem vas na kurac studenti, sve

pozz

• Carl Cox

Studenti su gomna. Ič ne potpisujte.

• kurator

kolko ja znam u 5 se odlučuje dal će biti dal neće tako da ne znam koliko će još potpisa pomoći. ali ipak, šta vas košta.

• kizo

Pušte kurac mater vam jebem u po šupka.Jebem vam majku profitersku, lijenu jedite crljiva govna, usta vas jebem ja!

• paninaro

momentalni ban za otvaraca ove spemerske teme.
    pozz.

• Jericho

Jel zna neko JMBG Tome Nikolica, ne bih da ispadne da ostavljam lazne podatke?

• Jericho

Nema veze, nije obavezan podatak.

• Tibor Váci

na nasip pa tamo da polazu

• Carl Cox

Nek idu da polažu - stoci.

• JanisJoplin

Studenti nisu stvari

• Sanitarni čvor

dosadne pickice.90 posto njih nece otici,a onih 10 posto ce da se napija tamo.

• Dvajt

treba položiti studente i cigane na reke umesto džakova

• александаркг

Студенти су бре стварно говна.
    Као фора, да помогну поплављеним подручјима, у ствари свима зинуло дупе да им помере испитни рок да оправдају 'лађење јаја. М'рш у пичку материну, вечито профитирају на стварима које немају везе с њима. Курац да потпишем, ал' дабогда нам свима утерали курац и укинули мајски рок, па да буде само јунски, кад сте говна толика.

• kurator

hahahahah koji vam kurac. i nije spamerska tema šta ste skočili odma.

• Jericho

Potpisali i Toma i Vucic, sad ce sigurno da odobre.

• Jericho

Potisnuli Tomin i Vucicev potpis ova govna sto ne smeju ni ime da ostave.

• александаркг

Sanitarni čvor
    dosadne pickice.90 posto njih nece otici,a onih 10 posto ce da se napija tamo

ово. или да се одмах проследи списак евидентираних на петицији црвеном крсту, нека их шаљу у волонтере да складиште храну и ствари, или тамо на насипе нека носе џакове. у том случају ћу да подржим петицију. они који избегавају да лепо попуше курац у мајском року и фино, онда ок.

• Стеван

Ово већ постоји дан-два најмање, видиш и да су решили да одложе и да је пун курац људи потписао.

• kurator

ajd ajd kenjajte još malo pa katanac. ko bi reko da na vukajliji tolko mrze studente :( nismo mi krivi što smo društveni paraziti.

• Стеван

Ајде не кењајте и ви превише, има људи који се стварно цимају, а уосталом има и студената који су директно погођени поплавом.

• Стеван

Објаснио сам све, може лок.

• Sanitarni čvor

ово. или да се одмах проследи списак евидентираних на петицији црвеном крсту, нека их шаљу у волонтере да складиште храну и ствари, или тамо на насипе нека носе џакове. у том случају ћу да подржим петицију. они који избегавају да лепо попуше курац у мајском року и фино, онда ок.

kada bi se evidentiralo ko je bio i koliko je radio,pa da se tim ljudima odlozi.ovako da se svima odlozi,a da velika vecina ladi jaja.van svake pameti.i ja sam student(jos jedan kratak period),al smatram da su studenti najvece babe.samo kukaju

• Pepe González

Jebomater, svaki put kad vidim ovakve studentske peticije i kukanja prisere mi se momentalno. Uvek zamislim profil tridesetpetogodišnjeg studenta treće godine saobraćaja rodom iz Bijeljine koji pika fudbal po ijadama i kuka na selo kad se vrati da mu profesor kriv kad je pao ispit, a on sve znao. Ili nekog NS smorenog garišu koji je navratio, sa sunčanicama i Svit Jirs majicom u po predavanja *mate*, podigao sve u amfiteatru da bi seo do garija sa kojim je išao u Isidorinu, svratio čovek da vidi šta ima.

• Sanitarni čvor

predsednik studentskog parlamenta,nvo,stranka.30 godina,druga godina 7i put.borba za rokove,prava,bodove,budzete.keva i cale filuju kintom,a on studira pravo.buduci pravnik...za 20 godina.

• Бохор

Jaooooo državo!

• Jericho

Ma neka ih, ko da ce neko od lezilebovica da iskoristi vreme pa da spremi ispit? Da se ne lazemo.

• Стеван

ovako da se svima odlozi,a da velika vecina ladi jaja.van svake pameti.

Не, није. Било би ван памети да они који се цимају и они који су погођени поплавом попуше курчину. Али изгледа да је некима овде већи грех то што ће студент блејач добити недељу или две више да спреми испит. То је баш онако грех, претпостављам још већи, ако још узме па и искористи то и успе да спреми испит.

• kurator

ajde bre ne serite više. razumem zašto hejtujete ali preterujete. naravno da će jedan deo studenata iskoristiti prliku da oladi već sleđena jaja. ali mnogima je to potrebno, što reče stevan mnogi su direktno pogođeni a veliki broj živi u pizdama matericama a saobraćaj je u kurcu. ovo da se za neke odloži a za neke ne je ok, podržavam. uglavnom odlučiće danas pa ćemo videti. ajmo modovi lok, jebem ti temu kud je otvorih

• Sanitarni čvor

Не, није. Било би ван памети да они који се цимају и они који су погођени поплавом попуше курчину.

kao sto je napisano.onaj ko radi-njemu da se odlozi,onaj koji ne radi,njemu ne.prosto.

• Стеван

ovo da se za neke odloži a za neke ne je ok, podržavam.

Сви знамо да је ово тешко изводиво. Прво што професори не желе да држе испит два пута, друго што би тражили некакве курчеве доказе или потврде (одакле?) од људи да су радили, помагали или да су погођени ситуацијом.

• Rasni

Studenti su govna!

• Rasni

Bolji su komunalci od njih. Studenti samo nesti traze.

• александаркг

Studentima koji su direktno pogođeni ovom situacijom svakako će biti odložene obaveze, a studenti koji hoće da pomognu će imati dovoljnu satisfakciju u tome što su učinili nešto humano, pa im izostanak s jednog roka neće napraviti nikakvu štetu, tako da je peticija apsolutna glupost.

• Sanitarni čvor

vanredno stanje je.svi se solidarisu,pa i profesori.neka dodje 2 puta.koliku platu ima,i 5 puta da dodje,ne bi trebalo frka da mu bude.2005 kada je jasa tomic bio poplavljen(i jos neka mesta),odlgane su obaveze studentima koji su bili pogodjeni katastrofom.i te godine su svi iz tih mesta upali na budzet bez prijemnog.pricao mi jedan stariji kolega(on je iz jase tomica).

• Стеван

a studenti koji hoće da pomognu će imati dovoljnu satisfakciju u tome što su učinili nešto humano, pa im izostanak s jednog roka neće napraviti nikakvu štetu

Не знам где ви студирате, али постоје и факултети где те један бачен рок може коштати буџета. Па нек неко тамо плаћа читаву годину, зато што је невероватан грех померити рок.

Sanitarni čvor

vanredno stanje je.svi se solidarisu,pa i profesori.neka dodje 2 puta.koliku platu ima,i 5 puta da dodje,ne bi trebalo frka da mu bude.

Шта све не би требало... Ај га ти убеди.

А ови што су остали без крова над главом би требало да добију свакако неке олакшице додатне, њима померање овог рока вероватно неће много значити.

• Sanitarni čvor

nema tu sta da se ubedjuje.ako dekan kaze,tako ce da bude.dekanu ce neko drugi itd.a svima njima vucic.boje ga se ka djavola.

• Towelie_

Kukaju samo babe i studenti.

• Стеван

Схватите да је свим запосленим на факултету, од тог декана, па до секретара катедри и шалтеруша лакше да све буде одједном, него да репризирају рок.

Али добро, ако је толико битно да се нерадницима не да додатно време да спреме испит, исцимаће већ неко Вучића или министра просвете лоло

• Makaronac

Puno jedete govna vi sa SSS i uzrečicama kojima pljujete studente.

• Sanitarni čvor

najlakse je da uopste nema ispitnog roka.ne radi se da li je lakse ili nije.vanredna je situacija i bice takve mere.mislim da bi vecina profesora prihvatila takvu neku opciji kako ne bi bili javno prozivani.onaj peder nece da odlozi rok,mrzi ga da dolazi 2 puta.jos ubacis sliku kako je sve poplavljeno.i drvlje i kamenje po profesoru/profesorima.

• Johnny Kurajber

Potpisaću im peticiju. Iskreno me bole kurac da li će da idu na ispit danas, sutra, za dve nedelje, da li će da uče ili neće i sve ostalo. Eto, ako je jedan od njih otišao i pomogao ili mu je kuća u haosu negde poplavljena ili neki kurac, onda treba odlaganje.

• Master of Sarma 2

NOge polomiti onima koji oce ispitni rok da se odlozi,stoka neradna

• kurator

joj što noge? kako će da hodaju? jako si grub i brutalan...

• Carl Cox

Ladno je pomereno sve. Idi bre kurator u kurac.

• kurator

šta sam ti ja kriv.nisam napravio peticiju, a baš su zbog peticije pomerili. i šta sad što su pomerili? jel te boli što će nek oda zloupotrebi tih nedelju dana? šta te bole kurci, odjebi.

• Carl Cox

Opa asi mi ga šukno, rek'o si mi odjebi...svaka ti čast.
    Nit si pravio peticiju nit te je neko pitao da li treba pomeriti il ne.

jel te boli

šta te bole kurci

Sam pitaš, sam odgovaraš. Ovo još nisam video. Al u pravu si, "bole me kurci". Bole me jer ću imati umesto 2 za nedelju 4 za dan kolokvijuma. Mada svejedno mi je, nego debili kukaju a onaj ko je hteo išao je i pre pomeranja.

Tako na grupi nekoj javlja se likuša koja ima metar ipo prva za odlaganje, DA BI SE POMOGLO NARODU, nije šutnula mačku s praga, i još kaže ne znate kako je bilo u Valjevu, živi 30 km od Valjeva na brdu s kog jedva vidiš koju reku, a kamoli da je potopljeno.
    P.S. ODJEBI! Hnjo hnjo hnjo.

• L@ki

Па како је одложено, колико, за кад?

• Carl Cox

Nezvanično na Etf-u i građevini (za to znam) sve pomereno nedelju dana. 95% sigurno, treba samo dekanat da potvrdi, ja treba/o da imam sutra kol. asistent rekao, verovatno će sve biti pomereno, a ako ne bude, založiću se kod profesora da se bar naš pomeri.

Neko reče da će svi pomeriti, ali nemoj me držati za reč, nisam nigde našao još na netu.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.