http://www.peticije24.com/zahtevamo_momentalno_odlaganje_studentskih_obaveza
potpišite. a i ne morate. što se mene tiče spamujte i trolujte. pozz
Студенти су бре стварно говна.
Као фора, да помогну поплављеним подручјима, у ствари свима зинуло дупе да им помере испитни рок да оправдају 'лађење јаја. М'рш у пичку материну, вечито профитирају на стварима које немају везе с њима. Курац да потпишем, ал' дабогда нам свима утерали курац и укинули мајски рок, па да буде само јунски, кад сте говна толика.
Sanitarni čvor
dosadne pickice.90 posto njih nece otici,a onih 10 posto ce da se napija tamoово. или да се одмах проследи списак евидентираних на петицији црвеном крсту, нека их шаљу у волонтере да складиште храну и ствари, или тамо на насипе нека носе џакове. у том случају ћу да подржим петицију. они који избегавају да лепо попуше курац у мајском року и фино, онда ок.
ово. или да се одмах проследи списак евидентираних на петицији црвеном крсту, нека их шаљу у волонтере да складиште храну и ствари, или тамо на насипе нека носе џакове. у том случају ћу да подржим петицију. они који избегавају да лепо попуше курац у мајском року и фино, онда ок.kada bi se evidentiralo ko je bio i koliko je radio,pa da se tim ljudima odlozi.ovako da se svima odlozi,a da velika vecina ladi jaja.van svake pameti.i ja sam student(jos jedan kratak period),al smatram da su studenti najvece babe.samo kukaju

Jebomater, svaki put kad vidim ovakve studentske peticije i kukanja prisere mi se momentalno. Uvek zamislim profil tridesetpetogodišnjeg studenta treće godine saobraćaja rodom iz Bijeljine koji pika fudbal po ijadama i kuka na selo kad se vrati da mu profesor kriv kad je pao ispit, a on sve znao. Ili nekog NS smorenog garišu koji je navratio, sa sunčanicama i Svit Jirs majicom u po predavanja *mate*, podigao sve u amfiteatru da bi seo do garija sa kojim je išao u Isidorinu, svratio čovek da vidi šta ima.
- ovako da se svima odlozi,a da velika vecina ladi jaja.van svake pameti.
Не, није. Било би ван памети да они који се цимају и они који су погођени поплавом попуше курчину. Али изгледа да је некима овде већи грех то што ће студент блејач добити недељу или две више да спреми испит. То је баш онако грех, претпостављам још већи, ако још узме па и искористи то и успе да спреми испит.

ajde bre ne serite više. razumem zašto hejtujete ali preterujete. naravno da će jedan deo studenata iskoristiti prliku da oladi već sleđena jaja. ali mnogima je to potrebno, što reče stevan mnogi su direktno pogođeni a veliki broj živi u pizdama matericama a saobraćaj je u kurcu. ovo da se za neke odloži a za neke ne je ok, podržavam. uglavnom odlučiće danas pa ćemo videti. ajmo modovi lok, jebem ti temu kud je otvorih

vanredno stanje je.svi se solidarisu,pa i profesori.neka dodje 2 puta.koliku platu ima,i 5 puta da dodje,ne bi trebalo frka da mu bude.2005 kada je jasa tomic bio poplavljen(i jos neka mesta),odlgane su obaveze studentima koji su bili pogodjeni katastrofom.i te godine su svi iz tih mesta upali na budzet bez prijemnog.pricao mi jedan stariji kolega(on je iz jase tomica).
- a studenti koji hoće da pomognu će imati dovoljnu satisfakciju u tome što su učinili nešto humano, pa im izostanak s jednog roka neće napraviti nikakvu štetu
Не знам где ви студирате, али постоје и факултети где те један бачен рок може коштати буџета. Па нек неко тамо плаћа читаву годину, зато што је невероватан грех померити рок.
Sanitarni čvorvanredno stanje je.svi se solidarisu,pa i profesori.neka dodje 2 puta.koliku platu ima,i 5 puta da dodje,ne bi trebalo frka da mu bude.
Шта све не би требало... Ај га ти убеди.
А ови што су остали без крова над главом би требало да добију свакако неке олакшице додатне, њима померање овог рока вероватно неће много значити.

najlakse je da uopste nema ispitnog roka.ne radi se da li je lakse ili nije.vanredna je situacija i bice takve mere.mislim da bi vecina profesora prihvatila takvu neku opciji kako ne bi bili javno prozivani.onaj peder nece da odlozi rok,mrzi ga da dolazi 2 puta.jos ubacis sliku kako je sve poplavljeno.i drvlje i kamenje po profesoru/profesorima.

Opa asi mi ga šukno, rek'o si mi odjebi...svaka ti čast.
Nit si pravio peticiju nit te je neko pitao da li treba pomeriti il ne.jel te bolišta te bole kurciSam pitaš, sam odgovaraš. Ovo još nisam video. Al u pravu si, "bole me kurci". Bole me jer ću imati umesto 2 za nedelju 4 za dan kolokvijuma. Mada svejedno mi je, nego debili kukaju a onaj ko je hteo išao je i pre pomeranja.
Tako na grupi nekoj javlja se likuša koja ima metar ipo prva za odlaganje, DA BI SE POMOGLO NARODU, nije šutnula mačku s praga, i još kaže ne znate kako je bilo u Valjevu, živi 30 km od Valjeva na brdu s kog jedva vidiš koju reku, a kamoli da je potopljeno.
P.S. ODJEBI! Hnjo hnjo hnjo.
Nezvanično na Etf-u i građevini (za to znam) sve pomereno nedelju dana. 95% sigurno, treba samo dekanat da potvrdi, ja treba/o da imam sutra kol. asistent rekao, verovatno će sve biti pomereno, a ako ne bude, založiću se kod profesora da se bar naš pomeri.
Neko reče da će svi pomeriti, ali nemoj me držati za reč, nisam nigde našao još na netu.

Evo info ako nije bilo - http://www.bg.ac.rs/sr/vest.php?id=292
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.