- S
Instaliraj kanter i neigbours from the hell. ali kanter mora da bude 1.6 jer zivot je jedan a kanter je 1.6 hehe

PES 6 imam, nesto mi baguje. Ponekad mi se desi da posle utakmice nece nista da se ucita, pa je moram opet igrat', pa se iznerviram i izbrisem sejv. Tako stalno. Ima li neko resenja?
Jericho mi se ne svidja, preferiram PES preko FIFE. Portal keca se nisam setio,eto vidis, probacu, hvala. A inace nemam para, davno bi ja ovu kantu bacio da imam.
Worms world party, stariji menadžeri, raniji gta, cod, myst, rome total war, operation flashpoint

http://vukajlija.com/forum/teme/63633-igrice-za-win-xp#post_2915424 ehhehe somi objasnijo. daj da skinemo kanter da igramo?

Warcraft 3, Age of Empires 2, Red Alert 2, Stronghold Crusader, XIII, Total Overdose, The Elder Scrolls 3 Morrowind, System Shock 2, Stunt GP, Splinter Cell, Serious Sam, Return To Castle Wolfenstein, Project I.G.I., Prince of Persia Sands of Time, Prey, Penumbra Overture, Medal of Honor Allied Assault, Max Payne, Mark Ecko's Getting Up, Legacy of Kain Soul Reaver, Flatout, Farcry, Enclave, Doom 1,2,3, Diablo 1,2, Deus Ex, Conflict Desert Storm.
Raspalite braćo.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.