Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)
  • Vučica21

Tema samo za žene, ženske nedoumice, probleme, tračeve, sve o čemu žene pričaju.
    Muškarci i gej stop.

• Џафтара

Браво, Вучњачице!

Омиљена боја лака за нокте? :)))

• VanGoga

O,kako se neka od nas nije do sad setila toga?? :))
    Ne mogu da se načudim!

Sjaaaaaaajno!

Žene,pravimo party u čast otvaranja ove najkulje teme na Vuki! :))

• Vučica21

Joooj, ne volim lak za nokte. Proziran onako da izgleda kao da sam jela nešto masno. :))) Tvoja omiljena boja laka? Moram da žurim u prodavnicu po hleb i neke sitnice.

• Џафтара

Црвена, пинк, бордо, црвена.

Стварно, куљ тема. Само да заживи, да се и ми мушкараче осетимо женствено. ;)))

• VanGoga

Црвена, пинк, бордо, црвена.

Ko da si mene pitala :)

Moram i ja d'idem,ne mogu sad da kuckam ("!$"##$"$#$$!!!!!!=),na poslu sam...

• Џафтара

Не остављајте ме сад, на форуму без днаааааа.......

Хај'те, жене, чекаћу вас са сексуалним питањима и тегобама. :)

• Šalabajzer

Ja ću biti pristojan i priupitati, mogu li samo da parim oči na ovoj temi?

• Џафтара

Ако заживи, офхорсе. Само немој да јебеш жене курчином по интернету и све ће да буде ок. :)

• Šalabajzer

Zahvaljujem. Biću fin, nećete ni primjetiti da povremeno igram džepni bilijar.

• Pepe González

Ja sam se dugo patila sa sečom noktiju na nogama, klasične grickal'ce ne pomažu, a čula sam u Cosmopolitanu da Bosch pravi fensi brusil'ce roze boje za šmirglanje noktiju plus se kao bonus dobije slika Edvarda Kulena. Gde mogu da zbavim to? Cmok, frendice...

• Johnny Kurajber

Ja ću biti pristojan i priupitati, mogu li samo da parim oči na ovoj temi?

Ja ću da se prišljamčim sa Šalabajzerom. Donećemo dve ležaljke i samo blejati. BiČemo fini majkeMi :)

• Vučica21

'Ajd kada ste već lepo objavili šta ćete da radite, obrišite svoje postove jer nećemo muškarce na temi samo za žene.

• Џафтара

Обрисао је неке неки модератор.

• Lullaby

Neka ih, Vučice, možda su žene u duši. Da ne lanem neš' drugo :)

• Ella Kurajberka

Стварно, куљ тема. Само да заживи, да се и ми мушкараче осетимо женствено. ;)))

Hahahhaha potpisujem! :)
    Ala će da voajerišu ovde, sve zvoni ;)

• Џафтара

Наравно да су већ јебали на теми, ал' је обрисано, Елло Умбрелло. :) Нека их, виркале смо и ми свуда.

• Ella Kurajberka

Jes i to što kažeš, vala zabadale smo i mi noseve i gde treba i gde ne treba.

• Vučica21

Luksdoc
    Ja sam se dugo patila sa sečom noktiju na nogama, klasične grickal'ce ne pomažu, a čula sam u Cosmopolitanu da Bosch pravi fensi brusil'ce roze boje za šmirglanje noktiju plus se kao bonus dobije slika Edvarda Kulena. Gde mogu da zbavim to? Cmok, frendice...

Čekaš da se počne da se prodaje kod nas. Mi smo ne razvijena zemlja i sve novo počinje 10 godina kasnije da se prodaje.

• Vučica21

Džaftaro, šta ćeš kuvaš danas? Ja još nemam ideju. Sad klopam pa ću posle da raširim veš.

• Џафтара

Јеботе. Ја не знам ништа да кувам. Баш ништа. Знам да направим сендвиЋ. :)))

• Ella Kurajberka

Džafe, naučićeš, veruj mi, nigde ne žuri sa tim, izaći će ti na vr' vrčka ;)

• Od Čokolade Devojka

Napokon normalna tema:)

• Vučica21

E ako je tako imam jedan lep recept za sendviče :)))
    10 kriški starog hleba, margarin tipa "dobro jutro", salama, slanina, kobasica šta god ti padne pod ruku i krastavčići
    Za fil ti treba dva jajeta i 200 g sira bilo kakvog. Ako je onaj mator sir a preslan nemoj soliti a ako je mlad staviš pola kašičice soli. Umutiš viljuškom to sve zajedno kao za pitu i gibanicu (ne sme da bude retko a ni pregusto). Namažeš margarinom kriške hleba ali malo deblje pa odozgo kašikom stavljaš fil i dobro ga rasporedi (nemoj da preteraš pa da ti ostane živo kad se ispeče) zatim odozgo ređaš listove salame, kolutove kobaje i komade slanine (da prekrije fil). Ređaš u ne podmazan pleh. To je važno jer kada se budu pekli, margarin će da se istopi i proći će kroz kriške tako da ti ne treba ulje. Staviš u srednji deo predhodno zagrejane rerne na najjače. Posle 15-ak minuta proveriš da li su porumeneli dole pa prebaciš gore na još 5 minuta. Kad ih izvadiš, iseckaš krastavčiće na kolutove i pospeš ih po sendvičima.

• Џафтара

Ма, ја уопште и не желим да научим. Баш немам везе са тим а и не привлачи ме кухиња. Пре бих рибала патос 3 сата него нешто кувала. Јбг.

• Ella Kurajberka

Uuuuu vučice, odličan ti je taj recept, pisala si mi ga ispod neke definicije pre nekih mesec dana...mnogo je dobar, sendviči su fantastični. :)

• Vučica21

Probala si. :)))) Ovaj moj me tera svaki dan da ih spremam. :))
    A vi koji špijunirate, zapišite recept. Veoma su ukusni.

• Ella Kurajberka

Ja sam do skoro mislila da su kavaljeri izumrli, ali izgleda da sam živela u zabludi... :)

• Vučica21

A? Frenki, je l' to za mene?

• Џафтара

Провокација.

• Ella Kurajberka

Jesam probala vučice. Mnogo je jednostavno, a preukusno :)

• Francky Delevra

Za sve vas. Jebiga nisam imao za buket, al bitan je trud.

Провокација.

Ne vredi ni kad si fin. :p

• Vučica21

Drago mi je. :))) Imaš li ti neki recept?

• Vučica21

Hvala Frenki. :))) :* To je kavaljer a ne ona dvojica na prethodnoj strani.

• Џафтара

Ал' сисе потрудио. Откинуо комшији пупољак.

• Vučica21

Džaftaro, ne budi nezahvalna.

• Ella Kurajberka

Drago mi je. :))) Imaš li ti neki recept?

Uuuuu imam. Naletela sam na ovaj recept pre par meseci, pa od tad samo na taj način spremam piletinu, predobro je! :)
    http://www.becook.com/sr/recept/piletina-na-orli-na%C4%8Din-i-tartar-sos.htm

• Џафтара

Оки. Хвала.

Иначе, сад је једно питање - је л' вам се догодило некад да због нервозе и стреса и чега већ не добијате женске ствари преко 2 месеца?

• marcipan

Odlično! Idem sada na ceđenu pomorandžu sa jednom kozmetičko-hormonski izbalansiranom ž. individuom, pa ću imati inspiraciju za temu malo kasnije. Nego, zašto šampon od piva ne miriše na pivo? Koja je fora parfemisati šampon od piva koji se zove šampon od piva? Garnier pena ne smrdi, ali učvršćuje dobro. U letnjem periodu se jede tečna hrana, što znači da se kuva. Čarape se ne nose na sandale, lak se usklađuje i leti, a brus ispod majice se nosi ako je broj veći od 4. Ima još, setiću se... Idem na kafu.

• En_Dotter

Надам се да су вам компјутери у кухињи.

• Vučica21

Hvala na receptu. :))) Probaću, ali umesto piva staviću vino jer mrzim pivo.

је л' вам се догодило некад да због нервозе и стреса и чега већ не добијате женске ствари преко 2 месеца?

Meni jeste. Kasnilo mi je mesec dana. Neki put mi varira između 6 dana do 15 dana kašnjenja a to je retko kad.

• Џафтара

Зајебано. Веома. :/

• Vučica21

En_Dotter
    Надам се да су вам компјутери у кухињи.

Nemoj ti da brineš oko toga. Drži se ti muških stvari. A bilo bi lepo da bar jednom nešto skuvaš. :P

• Ella Kurajberka

Hvala na receptu. :))) Probaću, ali umesto piva staviću vino jer mrzim pivo.

Nema na čemu. :)
    Može i bez piva, ja ga ne stavljam nikad. :)

Džafe, meni nije nikada kasnilo od nervoze, ali mi se dešavalo da dobijem po 2 nedelje ranije :-/

• Vučica21

Odoh da nešto posređujem a vi tračarite malo. :) Tema Nataša Bekvalac :)) :P

• Џафтара

Јок, она је оличење патетике.

Боље о оном лику што је набуџио пенис, па сад не може да га носи са собом. Не стаје у гаће. 'Сте гледале? :)

• Ella Kurajberka

Šta? Šta? Kakav penis Džafe? Ne, niiiisam gledala... ;DDD

• Џафтара

Па, лик ишао на надоградњу пениса, рокали му инекције и та срања и оно се до јаја набуџило, буквално. И шта сад? Врећа пуна гована. Нит' се диже, нит' може да арчи. Не знам шта је на крају било али лик је себи скењао живот јер је био искомплексиран.