- М♦
Nikad nisam bio patriota i nacionalista. Ponekad bih u sebi mislio, šta se mi Srbi kurčimo kad smo za ostale narode isto što i cigani i Jevreji. Pitao sam se da li bi bilo bolje da sam rodjen kao državljanin neke druge zemlje Balkana.
Večeras sam malo sagledao stvari iz drugog ugla. Mi Srbi imamo ponos, imamo čast i ljudskost. Ginuli smo 100 puta za slobodu, nikad se nismo odricali svoje nacionalnosti zarad nečeg materijalnog. Oni koji jesu danas su Bošnjaci, kojima je u krvi da budu prodane duše, kako za vreme turaka, tako i za vreme prvog i drugog svetskog rata. Nisu oni znali za slobodu mreti, samo su znali biti gaženi od drugih naroda i služiti njima. Đe je vama istorija Bošnjaci, đe je vaša Hrvati? Prodali vjeru za večeru.
Ja sam Krajišnik, i to što vjekovima moji preci nisu zaboravili ko su i nisu se odrekli toga znači da i ja imam tu krv u sebi, da i ja ne dam na sebe i na svoje, da sam čovjek a ne ker.
Još dvije stvari:
1. Bosanci, Srbijanci, Krajišnici, nekad se medjusobno šalimo na tudji račun, ali znajte ja nikoga ne mrzim, vaši su preci slavni koliko i moji.
2. Pjesme Jovana Dučića:СИНУ ТИСУЋЉЕТНЕ КУЛТУРЕ
Ти не знаде мрети крај сломљеног мача,
На пољима родним, бранећи их часно
Китио си цвећем сваког освајача,
Певајућ’ му химне, бестидно и гласно.Слободу си вечно, закржљала раcо,
Чек’о да донесу туђи бајонети,
По горама својим туђа стада пас’о,
Јер достојно не знаш за Слободу мрети.
Покажи ми редом Витезе твог рода,
Што балчаком с руку сломише ти ланце,
Где је Карађорђе твојега народа,
Покажи ми твоје термопилске кланце.С туђинском си камом пузио по блату,
С крволоштвом звера, погане хијене,
Да би мучки удар с леђа дао Брату,
И убио пород у утроби жене.Још безбројна гробља затравио ниси,
А крваву каму у њедрима скриваш,
Са вешала старих нови коноп виси,
У сумраку ума новог газду сниваш.Бранио си земљу од нејачи наше,
Из колевке пио крв невине деце,
Под знамење срама уз име усташе,
Ставио си Христа, Слободу и Свеце.У безумљу гледаш ко ће нове каме,
Оштрије и љуће опет да ти скује,
Чију ли ћеш пушку обесит’ о раме,
Ко најбоље уме да ти командује.
ХОРДАМи нисмо познали вас по заставама,
Ни ваше хероје „од лавова љуће”
Све на коленима вукли сте се к нама
Носећ мач убице и луч паликуће.Без буктиња иде та војска што ћути,
Пожар села светли за маршеве горде...
Ваше громке химне не чуше нам пути:
Немо убијају децу старе хорде.Поломисте више колевки, о срама!
Него херојима отвористе рака,
Подависте више њих у постељама,
Него што сте у крв срушили јунака.Узели сте очи фрескама са свода,
Главе киповима хероја из бајке;
Спржили сте семе у страху од плода,
И реч убијали убијајућ мајке!Пресити се земља од крвавог вала,
Али вам победа не осветли лице;
Јер ловор не ниче с буњишта и кала,
Он је за хероје, а не за убице! - М♦
Riho tebi je u genima da budeš pička.

Usisivač?! Ko je spomenuo usisivač? Gde je?
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/62772/medium_Dzela_kuva_spermu_jako.png- М♦
Ja da sam musliman, ali sad bez trola, vratio bih se u pravoslavlje i zamolio popa da mi oprosti za moju sramnu familiju.
- М♦
_________ Ć_________
M A NJ A Č E Č A NJ A M
__________R_________
__________I_________ - М♦
banujte ovog nienu, ovo mu je dupli, spemuje i to prilično glupo i neduhovito

зато смо и успевали само у манастирима, навикао народ на сиротињу и немање, и кад оде у манастир пост клизи као по лоју. неприметно.
ето неке користи.замислите данас ову свињу што се храни гмо проиводима да оде у монаштво и рикне му пола органа после трећег дана поста
позивам вас да се вратимо у пре 500 година док смо још под турацима били, тад је било до јаја, мањи смо порез плаћали него педеру милану касније којег данас људи носе на мајицама. Тако ће и спрска деца за 200 година мајицу вучка на прса, да се види чији смо, пропагандна историја ће све да среди. За време турака је било до јаја, ео мехмедпаша соколовић је живи пример дигао је куле и градове ономад ни из чега а вучић поданик данас пуногчепа не може бг на води да среди. А ЂЕ ЈЕ СОКОЛИВИЋ НА МАЈИЦЕ? НЕМА ГА! КАКАВ СМО МИ ТО НАРОД?
вратимо се још једном вас позивам, под турску милостиви руку, тад нам је било најбоље.
-шта има за ручак?
-купус- М♦
Kačite ovde srbske simbole, zastave, prasetinu, mapu velike srbije itd

Ок, пошто видим да је тема до јаја, да напредује и да ће за мање од један дан достићи врхунац као ''догорело''. Јеах! Напумпаћемо 50 страна, нека пола буде идиотарија, за мање од 24 часа. То је колико; 1000 постова за 1440 минута. Јеботе, 1000 постова за 86400 секунди, то је 86,4 секунде по посту. До јаја. Заокружимо на 9. Кип спеминг... Дајте отворите и Џејми Оливер тему, да причамо како не пере руке а претходно је лизао прсте. пардон, три прста.

Da su Srbi se tokom istorije više fokusirali na zaradjivanje para, složan rad bez mnogo pametovanja i diplomatsko lizanje sa svim geopolitičkim mudima umesto na ponos što mru i tripove *bolje grob nego rob* kudikamo bi nam svima bolje bilo. Al' ne može, nomadi u duši, pa to ti je. Srbin ima mentalitet vazala vojnika, kao srpske velmože za vreme Otomanskog carstva, ali ne više, to je krajnji domet - da bude onaj glavni, strateg lider koji vuče konce, e za to mu fali discipline i rada *by the book* koju on nema.
- М♦
http://www.mojevijesti.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20VIJESTI/raspad-srbije-isert.jpg
SRBI NE BUDEMO LI SLOŽNI VIDITE ŠTA NAS ČEKA 
Ево читаве рубрике текстова који моментално дижу патриотизам, и доказ да смо некад били много бољи људи него сад:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8+%D1%80%D0%B0%D1%82.html
Шта ћемо кад рикне војвода? Јебига угасиће се. Дајте спремајте новог идола. Немојмо поклекнути.
Најбоље је гурнути нам неког идиота, ми ћемо сами од њега сковати хероја, ма колико год његов став био противречан нашим пређашњим. Отворићемо му и тњитер налог и сви га запратити, кад већ не можемо да остваримо ПСР опет и да трчимо у првим редовима под паролом мишића ''нема јуриш, већ за мном'' ахахах. Колико је до јаја налазити се у првим редовима и млатити курцем по оштирм мачевима за неког идиота из фотеље. ФОТЕЉА ФОРЕВА
Или још боље, сви се напити ракије и отићи у рат, поубијати се бомбама на путу до фронта.едит: то крле брате исправљачу, хвала на корекцији јебига тренутно се уче интеграли јелда
- М♦
_________ Ć_________
M A NJ A Č E Č A NJ A M
__________R_________
__________I__________________ Ć_________
M A NJ A Č E Č A NJ A M
__________R_________
__________I__________________ Ć_________
M A NJ A Č E Č A NJ A M
__________R_________
__________I_________ - М♦
MILOVAN DRECUN NASLEDNIK VOJVODE, NEMA KO DRUGI