Предлог: Регулисање ц/п са сајта
  • K

Као што многи знају, са овог сајта велики број људи копира садржај на друге, а да притом не наводи извор ни на који начин већ потпуно изигнорише сваку могућност да тако нешто уради. Не могу да говорим у име осталих чланова, али верујем да и неком делу њих ова појава бар мало смета.
    Када би се тако нешто регулисало забраном селектовања дефиниције, десног клика или, ако је могуће, цтрл+ц онда би онај ко баш јако жели да неку дефиницију мазне са сајта морао да је препише.
    Ако већ хоће да краде, нека се потруди мало више. :)

• Др Јанковић

Идеја није лоша,али би је требало мало боље разрадити.Рецимо,десним кликом на текст,појавила би се нека замућена шифра коју мораш тачно да прекуцаш ако уопште желиш да селектујеш текст.Или већ неки други систем заштите,сад ми већ свашта пада на памет...:)
    Хтео бих да видим и предлоге осталих.Шта мислите?

• Earthworm Jim

Podržavam Kolač!

• kaizen

odmah da kazem da je svaku zastitu tog tipa trivijalno preskociti.

• K

Али... подржавају ме Гамбић и Јанковић! ^,^

Шалу на страну: Не знају сви како да заобиђу препреке.

• kaizen

ok ispitacu koje su mogucnosti.

• celt

ne svidja mi se... treba da se mlatim ako hocu da iskopiram nesto moje ili tudje za sebe, ili da postavim negde na vukajliji nekome ili stagod....

• K

А линковање?

• celt

ako je neko resio da nesto sa vukajlije stavi na svoj sajt, nece ga to spreciti.
    To ce samo mozda da spreci nekog ko bi stavio neku dugacku definiciju na fejsbuk kao svoj status i takoto, ili poslao nekome na mejl, al to nema nikakve veze...

• piro

A šta je sa kopi/pejstom na Vukajliju? :)

• K

То се од вајкада брише, Пиро. Бар када се препозна. :)

• Insolent Defender

Ja uvek podržavam kolače, mada više one u stomaku nego u čorbi :-)
    Ozbiljno, podržavam sprečavanje krađe sa Vuke, ali i sprečavanje kopi/pejsta kojim se bave neki autori ovde. Ako ne ume čovek da napiše nešto svoje, neka se zamlaćuje po forumu ili neka juri cice/tipove na četu.
    Doduše, nema od toga ništa, ali podržavam.

• Ma'at

Svaki sistem zaštite ima u sebi ne rupe, već rupetine.
    I meni naravno smeta t c/p, ali čemu sve to? Ko hoće da uzme nešto sa sajta, uzeće.
    A taj očigledni c/p je svakodnevna reinkarnacija ljudske gluposti koja pokušava savesnom Vukajlijašu da proda muda za bubrege, da prostite.

• Др Јанковић

А шта ако би се,рецимо,приликом пејстовања,сваки текст са Вуке аутоматски линковао кад га пребациш на други сајт,па да се барем тако зна порекло дотичног материјала?Мислим да је то веома практичан предлог,али опет,на Кајзену је да испита могућности његовог остварења.

• piro

U, u, u, u...
    Da recimo, čim klikneš ctrl c na Vuki, odmah izleti mali kepec iz monitora, šutne te u jaja, i odgrize ti palac... Onda brzo otrči Kaziju da Kazi krene da deli svakome ko dobije palac gore na defku po jedan pravi palac. A, a, a, a?! :D:D:D
    Samo ne znam ako žena krene da kopira sa Vuke...
    Da nju šutne u... u... u.... recimo, u....
    ...bla.... nema blage...

• Џими

У пичку? :)

• Mr. Moon

Svi biste hteli da vas šutne kepec u dupe i u pičku :))))

Podržavam predlog, ali obzirom na to da je Kajzen rekao da će da ispita mogućnosti, sumnjam da će od toga nešto da bude :)

• BH

Nije fer da se svi hvatate samo za pičku i dupe...sise su totalno diskriminisane :).

• N

Nisu sise disrkiminisane! :))))

• N

Zato sto su nikakve :P
    Moje nisu :D pitaj kog oces :DDDD

• BH

uuuuuuuuuu, al si me spustila sad, skoro do 1.80 m :).

• N

hahahahhahahahhaha
    budi srecan sto ne nisam u minus spustila :D
    vi muski ste u bedaku kad vam je koeficijent u minusu :D

• BH

Ja, bre, nisam muško, odakle ti to :)! Al spemujemo temu, sve u šesnes'.

• Predražinjo

Pravda za blekove sise :)))

• N

Pravda za autore i pluseve!!!
    zabranite Pedjolinu da pise sinak na defkama!!!!
    da ne spamuvamo...
    ja sam strasno protiv kopi pejsta..to unistava ovaj sajt i sve dobro na njemu :):):)

• Mr. Moon

'Alo spermeri, mislim, spemeri, obuzdajte se malo :)

• BH

U, jano, kakve diplomatske bravure, bićeš ti kul advokat one day :)). Predraže, sinak, fala za pridršku za sise :)). E da, i ja sam protivu c/p-a, al koga još zabole patka za to.

• N

Mr Moon mi to ne radimo iz lostih pobuda..vec pokazujemo drugima kako spamuvanje moze da bude i duhovito..za razliku od njihovog :):)
    Znate vec taj kopi pejst..mrzim da se ponavljam :):):)

• piro

Zašto se svaka tema koja se pokrene na forumu na kraju svede na Blekove sise...? :(

• BH

Da, jbt, to se i ja pitam. Jesu li vam Blekove sise bitnije od sajta??? Ostav'te se sisa i privređujte nešto ovom sajtu :).

• .Vule

Блек хол звани Дарнел :)

• Џими

Блеки, ти имаш сисе?

• MOTIKA

Ja kad kazem da je sisa, vi svi vicete nijeeeeeeee :)

• BH

Da, i to dve, zamisli :).

• Џими

Је л' су велике? Који број брусхалтера носиш?
    Или пушташ да ти висе?

Moje cuce buce, на пример. :)

• N

Opet o sisama?
    :)
    de su sise tu je i MOTIKA :D

• BH

Obožavam da ne nosim brus ispod majice, naročito kad je leto. Tad pokvasim svoju čvrstu trojku i krenem na Kalenić pijacu da pazarim i provociram raju :).

• Џими

Хот, нема шта! :)

• N

Pokvasis?
    Sta si ti? Mis mokre majce? :)

• BH

Mis mokre pijace :). Uvek za prsa ispred drugih...

• Триша

Имаш то на сајту за вицеве нпр. забрањен ти је десни клик.

• Surovi

budite kulji malo, možda je sada zabavno, ali već sutra će biti vnugo od spema.

• K

Ја имам сисе незадовољавајуће запремине.

Елем, против сам копи пејста са сајта и нових чланова који само четују. Желим мир у свету.

• LesTaT

Pa i nisu loše...

• piro

Apsolutno se slažem... Nisu loše... Blekove, tj.
    Od Kolačića moram još da se uverim... :)

Elem... C/P is bad... M'key...? So don't do c/p, M'key?
    :D

• LesTaT

E konačno da se ja i ti nešto složimo. :) I ja sam mislio na Blekove.

• K

Пиро, ти си моје сисе мог'о да видиш и уживо да си пон'о некакав микроскоп.

Него, хајде о ц/п: Иду ми на имагинаран пенис ти кретени који се ките туђим перјем и то не само једне особе, већ читаве гомиле. На великом броју форума сам видела овације таквим људима само зато што нису напоменули да текст није њихов(и да вероватно никада неће моћи да напишу сличан). Зашто би сада било који кретен свој его помоћу овог сајта хранио туђом заслугом?

• LesTaT

Ja sam samo jednom c/p-ovao s Vuke Gvozdenovićevu "W umesto V" i linkovao da se vidi odakle sam uzeo. Treba da se uvede pravilo: "40 sklekova po kopipejstu". :)

Ne bi škodilo da neki mod pobriše sve spamove na ovoj temi.