1. Zašto je Rasni banovan?
2. Zašto kada banujete Rasnog ne banujete i druge koji rade isto, ili gore od njega
3. Pušite kurac sa tim kriterijumom da je neko zaštićeni beli međed a druge karate kako vam se digneZAGAĐUJE SAJT!
ma ajde?
govna ne brišete danima, a udovoljavate privatnim markovim željama
2. Zašto kada banujete Rasnog ne banujete i druge koji rade isto, ili gore od njega3. Pušite kurac sa tim kriterijumom da je neko zaštićeni beli međed a druge karate kako vam se digne
Nije fora da se niko banuje, a pogotovo ne rasni, em što na temi nema modova em što rasni kao budući mod postuje non stop odnosno postavlja pitanja i odgovara.
Forum je mesto gde se susreću mišljenja, pa čak i ako je mišljenje za gađenje to nije razlog za ban.
za odban rasnog i erehttp://www.svet.rs/wp-content/uploads/2009/02/bora-era.jpg
R A S N O G I E R E
A
S
N
O
GI
E
R
E- М♦
Čemu stalno drkanje Rasnog? Jer je daun? Nije vam dovoljan razlog?

rihice, tvoja imbecilnost je neupitna
dokaz? čovek koji ne može da se seti šifre naloga koji su mu otvorili ne treba tražiti dodatne dokaze
e sad, i ti tako nesrećan imaš pravo na postojanje (ne znam kako je u islamu, istina) pa zaslužuješ da ti pojasnim
tvoj odnos sa čovekom koji te priznao (koga sad zoveš babo) je očito problematičan
gladna deca, nemaran odnos oca i druga sećanja iz tvog detinjstva koje projektuješ na mene su dokaz da ti treba stučna pomoć
ako ti je pravi otac srbin to objašnjava tvoj boravak na ovom sajtu i karikaturalnu upotrebu beogradskog slenga
i to pomeni čika hećimu
rasni, pazi se da te ovaj hendikep igrač ne navuče na tanak led. ne prihvataj od njega bombone, evidentno je da u njemu čuči pedofil ili tako neki visoki stepen poremećenosti i amoralnosti.
edit: http://i.imgur.com/0QHeyfu.png xD

www.vukajlija.com/forum/teme/66648-rasni-za-moda?strana=3
JEL ZBOG DRUGE I 3. STTRANE BANOVANA OVA OBADVOJICA?
ZAŠTO NIJE JAVIO BANOVAN
**HILJDE SU PITANJA A NIGDE ODGOVORA GDE SU TI KOVAČI NAŠE SREĆE ZAR SU ZASPALI?! DOSTA JE BILO RECESIJE**
ja ću prestati kada ovaj pedofil napusti sajt. čovjek je kancer. svoje umobolne želje neka ostvaruje kući u svoja četiri zida.
NAPUSTI SAJT DRTINO OLINJALA! MATORI DEGENERIČE, NAJOGAVNIJI PREDSTAVNIČE UMNO HENDIKEPIRANIH LJUDI I NEPRIHVAĆENIH SEKSUALNIH MAŠTARIJA. NAPUSTI SAJT!
#zaustavimopedofiliju od sada i na twitteru
ZNAM DA SI OZBILJAN DRUŽE JA SAM NA TVOJOJ STRANI I ISTO TAKO ZNAM DA OVO UGLAVNOM JESTE ONO ŠTO MILSIŠ 100% ALI NE RAZUMEM POTREBU U GENERALNO ČOVEKU DA OMALOVAŽAVA DRUGOG ČOVEKA. TO TI JE KAO DA DODJEŠ U LAZU I OBJAŠNJAVAŠ ljudima kako su retardi i ljutish se jer nemogu svatiti ZAR ONDA TO I TEBE NE ČINI DAUNOM U odredjenom procentu?