SRANJE SA IMIGRANTIMA
  • Rasni

Kakvo je vaše mišljenje o ovom sranju sa arapima i crncima?
    Jel ovo smislila Amerika ili ovi samo beze od rata?

Ja mislim da nisu jadni kao sto pricaju vec da oce i da islamizuju Evropu i da zive na racun drugih kao paraziti najobicniji.

• Rasni

Tačnije mislim da im ne bi trebalo nikako dati da uđu u zemlju, a ove što su ušli ne pomagati nikako. Nikakvi kampovi i nikakva sranja i obroci.

• ps

стави говно на слику имиграната па сликај не глуми да умеш нормално да разговараш

• Rasni

Ajde pilicaru ne seri sa 17 godina sam obrazovaniji od tebe.

• ps

хаахаххахахахах да

• Rasni

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/581883/STIZE-NOVI-TALAS-Cela-Sirija-protutnjace-kroz-Srbiju
    Ako već znaju za talas što ne pošalju vojsku da nam čuva granice, mali je problem što kod Kosova ne znamo gde je granica.

• l

valjalo bi da se zamino, oni nek predju ovde a mi tamo

• plok

e tamo kod zeleznicke i autobuske stanice ih vidjam najvise,ima ih mnogo sede tako u parku satore podigli jako je zajebano ko zna dal ima neki mentol medju njima sa bombom,prevrlo je moguce,mislim nisam sovinista i to,nego jebem li ga,zna se da kod njih ima takvih preekremnih mentola koji se vrlo lako moze ugurati medju ove

• Rasni

Primetio sam da ih zene zale kao i oni su ljudi i ta sranja, nek ih cuvaju kuci onda.
    A komunalna policija bi mogla da ukloni one kod autobuske stanice, kad mogu da maltretiraju ulicne prodavce mogu i ove.

• Rasni

Nek je svaki 1000 ludak jebeni eto 120 ludaka.

• plok

pa dobro jesu ljudi i nek su pobegli od sranja samo je problem da je se nije neko sranje provuklo zajedno s njima

• Rasni

Al treba da zna da ne moze da nosi jebene dimije kad dodje u Evropu da se samo oci vide i da ne moze da klanja.

• ArminVanBuuren

meni je vise frka zbog bolestina nekih, jer sam cesto kod picinog

• l

neka idu u ameriku, oni im uvode demokratuju

• Радјард Куплунг

Ako već znaju za talas što ne pošalju vojsku da nam čuva granice

Ima već fazon dva-tri meseca otkako je u policiji i vojsci proglašeno vanredno stanje. Obrati pažnju, čak i policija po gradovima daleko od granice trenutno fura duge cevi, drže puške i u kolima. Dobar deo vojske i policije je na granici i čeka. Niko ne zna šta da očekuje.

• Rasni

Ima već fazon dva-tri meseca otkako je u policiji i vojsci proglašeno vanredno stanje. Obrati pažnju, čak i policija po gradovima daleko od granice trenutno fura duge cevi, drže puške i u kolima. Dobar deo vojske i policije je na granici i čeka. Niko ne zna šta da očekuje.

Pa kako onda puste preko 1000 ljudi dnevno. Nisu igla da ne vide 1000 ljudi.

• plok

jbg,ti sto hoce da prenesu bombu su ljuto istrenirani i spremni na sve te provere,mislim da je ipak lakse preneti nego naci bombu kad se radi o teroristima/policiji

• Rasni

Jedan ludak i sa nozem moze da sjebe nekoliko ljudi, tako da u svakom slucaju nisu dobrodosli.
    Al vlasti odgovara da su oni tu jer kao sto je Vulin rekao na jednog imigranta ode 8 evra dnevno. Kapiram da nasi uzimaju velike pare na njima.

• Đoto

e tamo kod zeleznicke i autobuske stanice vidjam ih ima ih zilion sede tako u parku satore podigli jako je zajebano ko zna dal ima neki mentol medju njima sa bombom,prevrlo je moguce,mislim nisam sovinista i to,nego jebem li ga,zna se da kod njih ima takvih preekremnih mentola koji se vrlo lako moze ugurati medju ove

Da, tu živim, kod autobuske, taj deo su već počeli da zovu SIRIJA :(

• Радјард Куплунг

Čuo sam da postoji rulja od četres soma izbeglica koja stoji s druge strane granice već više od mesec dana i čeka. Oni su valjda glavna preokupacija vojsci, pitaj kurac koliko ih uđe neprimećeno.

• ps

Ја сам чуо да ће да се групишу на карабурми и да ће тражити независност

• Rasni

Samo se vi zajebavajte. Najebaćemo svi. Postaćemo ISIS provincija.

• Đoto

Najgore mi je kad odem da kupim lebac, mlekce i ostale za života neophodne namirnice, a njih 321 u prodavnci, dođem na red na kasi, a kasirka me zbog tamnije kose i očiju gleda s prezirom ko da sam njihov :'(, a onda im se vidi neko olakšanje kad progovorim na našem jeziku.

• Радјард Куплунг

Jebeš mi sve, Srbija je najtolerantnija zemlja u Evropi.

• .,.

ХАХА ЈА СВЕ ОВО КАД ВИДИМ СЕТИМ СЕ КРАЈА ОСАМДЕСЕТИХ И МИЛИОНА РУМУНА КОЈИ СУ БЕЖАЛИ КА ЗАПАДУ А ОНИ КОЈИ НИСУ МОГЛИ НИГДЕ ОСТАЈАЛИ ОВДЕ И РАДИЛИ ЗА ЈЕДНУ "ЧРВЕНУ" ДНЕВНО, ШТО ЈЕ ОТПРИЛИКЕ КАО САД 500 ДИНЏИ ДА ДАШ НЕКОМ ДА ТИ РАДИ ЦЕО ДАН У ПОЉУ НПР. И КАД СЕ СРАЊЕ СРЕДИЛО ОНИ СЕ ВРАТИЛИ ГАЈББИ, МОДЕРНИЗОВАЛИ ДРЖАВУ, ПРОСПЕРИРАЛИ, УШЛИ У УНИЈУ, МЛАТЕ КИНТУ ТОЛИКО ДА САД НАШИ ЉУДИ ИДУ ТАМО ДА РАДЕ ЗА МИНИМАЛАЦ. ТАКО ДА НЕ БОЈТЕ СЕ, И ОВИ ЋЕ ДОЋИ И БИТИ И ПРОЋИ... И НА КРАЈУ СВИ ЋЕ ЗАВРШИТИ УСПЕШНИ НЕГДЕ И СА ГОМИЛОМ ЛОВЕ, А МИ ОСТАЈЕМО ТУ ГДЕ ЈЕСМО СА ГОВНИМА НА ВЛАСТИ И ТАКО ТРЕБА, ЈЕР СМО ИХ МИ ГЛАСАЛИ А НЕ ИЗБЕГЛИЦА ИЗ СИРИЈЕ. ТАКО ДА МЕНЕ ВИШЕ БРИНЕ ШТА МИСЛИТЕ О СРАЊУ СА ВУЧИЋЕМ ГОВНЕТОМ НА ВЛАСТИ? АКО СУ НАМА АЗИЛАНТИ НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ ДАНАС, ОНДА СМО МИ СРЕЋАН НАРОД...

• ps

добар је бре вучић брате само да узмемо још коју титулу

• Rasni

Vučić je super brt znas koliko pluseva dobijes na postere sa njim jbt.

• Давид

са шеснес страна сам чуо да добијају по типа 10-12 евра по дану док блејкаре овде. мало је невероватно, мада опет боље него да баш одмах крену да пљачкају, док се мало не аклиматизују. јел чуо још неко то?

• Sale d snajperist

Ja cuo da trose oko 20-50 evra dnevno i da nam pune kasu.

• Dukka

dodju bre u hotel, ne pitaju za cenu sobe, dovedu kurve, budu fazon dva-tri sata i odu
    dokumenta nikakva sem azilantskih papira navodno nemaju

PUNI SU LOVE, PUNI

• Давид

има и тога ал нису сви. прво имаш ове што овде долазе невезано, а исто су нека арапско муслиманска прича, њих има гомиле још од раније, дало се приметити ко је гледао. има и сиротиње, има и средње приче, људи који су били солидно ситуирани и имућни пре рата па за сад имају.

и не капирам шта се јебено чека, што не крену тамо где су кренули? и дал и даље има овако јак прилив?

• .,.

МИ СЛАВИМО ПОПЛАВУ ЈЕР ИХ ЈЕ ОТЕРАЛА ИЗ ОБР ХОТЕЛА. ИНАЧЕ БИЛО ЈЕ СИРОТИЊЕ, АЛИ У МАЊЕМ БРОЈУ. УГЛАВНОМ СУ БИЛИ СВИ БОГАТИ БАЛОТЕЛИЈИ. НЕ ЛАЖЕМ, СВИ БАЛОТЕЛИ ФРИЗУРЕ СВИ БАЛОТЕЛИ АЈФОНЕ И ТАБЛЕТЕ И СВИ БАЛОТЕЛИ ЈАКНЕ

• .,.

ХАХАХА СТАРИЈИ ТАМНОПУТИ ЧОВЕК. ПА ТО САМ БИО ЈА, ЛОЛ

• Слепи Туљан

ТРЕБА УЗЕТ РАЛО И УПРЕГНУТ ЦРЊЕ И ПОСЛАТИ ИХ ДА ОРУ НЕЂЕ НЕШТО ЗА ШАКУ РИБИЗЛА ДНЕВНО

ИЛИ НЕКА КОПАЈУ МЕТРО БЕОГРАД НОВИ САД

• Rasni

Uglavnom pratio je po uscu, ona usla u prevoz i on usao ona izasla a on nije, ona opet usla u sledeci prevoz on je cekao na sledecoj stanici i izasao na zadnjoj kad i ona pa je zvala policiju.

• Dukka

ma znam, normalno da ne mislim na sve

ni ovi naši nisu naivni, naplaćivali su im prevoz od vranja do bga oko 40-60e po čoveku. i onda milion njih naguraju u neka kola ili kombi i teraj.

7-8 ljudi je u valjevu uhapšeno jer su pružali utočište emigrantima u svojim kućama, naravno za skromnu cenu od 30-40e po noćenju

a ni meni nije najjasnije zašto ne idu, možda im lepo ovde

• Rasni

Kapiram da ce svi da ostanu iskljucivo u Beogradu jer u ostatku Srbije jedva i lokalno stanovnistvo zivi.

• .,.

Слепи Туљан
    ТРЕБА УЗЕТ РАЛО И УПРЕГНУТ ЦРЊЕ И ПОСЛАТИ ИХ ДА ОРУ НЕЂЕ НЕШТО ЗА ШАКУ РИБИЗЛА ДНЕВНО

ИЛИ НЕКА КОПАЈУ МЕТРО БЕОГРАД НОВИ САД

ОДИ ЉУБИ БРТ У КУРЧИЋ МАЛЕНИ :*

• Давид

иначе пре неки дан сам први пут снимио нешто овако. две црнкиње од 12-14 година са ранчевима се возе тролом. начи као најобичније ученице итд. и на некој другој станици улази црнац у шуљи са ташном фул фазон. веома чудновато је то било.

• јп

ID ako ima gram mozga nije luda da propusti izvanrednu priliku da proturi svoje ljude među ove horde. Fazon najekstremnije glave, spremne da naprave veliku štetu u samoubilačkom udaru.

• Rasni

A i narod je dosta kriv, da ih ne prevozimo, švercujemo u EU i ostalo ne bi oni toliko išli preko naše teritorije.

• Skočimiš

Brate kod mene u Jerkoviću više Libijaca nego Krajišnika.

• .,.

и на некој другој станици улази црнац у шуљи са ташном фул фазон

ПА КАД ИДЕШ БУСОЛОМ И ТРАНЏОМ ПО ДРУГИМ КРАЈЕВИМА ГРАДА. ЈА САМ ОВО РЕДОВНО ВИЂАО НА САЈМУ ДОК САМ ГОРЕ ШЉАКАО. НИШТА НЕОБИЧНО...А МОЖДА ЈЕ ТО ЈЕДАН ИСТИ ЦРНГЕЉА

• Skočimiš

Al ono kontam da ih ima toliko jer je tu ambasada

• Skočimiš

Al ajd Libijci, jebeš njih

• Rasni

Dovoljno je 50 ludaka da naprave nevidjeno sranje u drzavi. Npr 50 teroristickih napada istog dana bi bio havarija na najazescem nivou.

• Skočimiš

KO JE IKAD VIDIO SIRIJCA CRNCA JEBEMUMATERDAMUJEBEM?

Aj Sirijac, on bježi od rata, OD ČEGA BJEŽI BANTU CRNAC JEBEM GA USTA?

Islamisti obični

• Rasni

Samo se nadam da je Islamska drzava proizvod Amerike i da oce da prosvercuju islamiste u EU da bi je oslabili, a onda ce EU da objavi rat islamu i eto nama nezavisne RS!

• Skočimiš

Jebaće nam obrezani majku