- º
Najjači autor IKADA je još uvijek Kaizen, ako mene pitaš. Taj toliki bol u kur*cu se ne javlja svakodnevno, niti ga bilo ko može manifestovati na način na koji on to radi.
- º
Top 3 najjača autora na sajtu:
1.Rasni
2.Stratimir(kad ga koristi Rasni)
3.wowbgd(kad ga koristi Rasni) 
rasni pa čika bulja

Skočko, banuću vam u ljuti Doboj u skorije vrijeme, da se nalijemo, a mislim da će me dočekati Seksan vrli muzičar.
EDIT: Obori!
https://www.youtube.com/watch?v=LJ3afXevxNM
Ajde seltiče, doleti, ne družim se sa Vladanom al smo jebavali istu pičku, jel se to računa u rod?
Nemojte da serete o Rasnom, malo se zna da mi je on uplatio 10 maraka kredita na račun kad sam bio u najvećoj dubiozi za vrijeme poplava 2014. godine. Nije puno, jebeš cenera, al znači gesta ljudska i niko ne smije da ga dira. Ja njega malo drkam na sajtu vako al to samo jer je cigan.

To ide ovako.
Obajvim nešto preglupo. Tu odma ko muve na govno dodju iditi da bi kao ispali kul i imaju 7,8 reči da mi napiš tipa daunovac, debil, propali fetus. Onda su oni veliki u svojim očima, i u očima istih takvih debila.
A ne shvataju da su u stvari oni retardi.
Meni reme, debeli, pseto i slični likovi objašnjavaju kuloću.Inače ova tema je otvorena za vreme štrajka samo glupi fbmanijak banovao a nije zaključao.
- М♦
Rasni je definitivno najjači, ali pravo pitanje je gde sam ja na toj skali
daun_________________________________najjači - М♦
Poseban pozz za Marka