Да ли је у ану ивановић икада зашао србски курац?
  • Давид

наиме, управо са групом пријатеља полемишем око тога да ли је ану ивановић пре вердаска јебао неко, и да ли је тај неко срб?

овде има и екстремна страна која чак предлаже да је сисала курчиће по хаусторима и улазима. ја мислим да њу, под један, ни један серб није јебао већ само протестанти и један католик, а под два да је вердаско први јебао. значи претежно анго саксонски протестант је неки њен идеал. шта мисите?

• Rasni

Bogougodna tema

• Сантјаго Коровјов

Što ne znači da ju je jebao srb.

• Давид

то под један звучи као лаж а под два не значи да ју је јебао срб али ок чланак треба нам то. а под три то је белосветска анимир дама што би реко анђус.

• dusan1001

Možda čuva prvi srbski kurac za brak

• Petar Pan Pezo$

tri puta je imala seks sa dva razlicita srbina

• dusan1001

Hahahah jebem ti mislim da su sklonili to za animir damu sa yutuba
    EDIT NISU!
    https://www.youtube.com/watch?v=9Q1G0wGU4hQ

• izijem flips

jeste spavala je sa markom djokovicem

• Давид

линк, извор?

• director©

izvor: marko đoković

• Стеван

она је једна приватна особа која се бави приватним играњем хахаха

• Đoto

Možda

;•)

• Sanitarni čvor

zar se nije trpala sa paunicem?
    pa se on hvalio,pa ga ona sutnula.
    a i nema milione ko svi ovi do sada.jebe se sa onim svinjskim nakupcem.deda mu klao srbe.

• L@ki

На први поглед човек би рекао да вероватно није, због целе те њене спољашње појаве. Али када мало дубље размислиш, вероватно јесте.

• Sanitarni čvor

morala je dati nekom kod babe na selu.cisto zbog uroka.
    dok je zvanicno niko nije prco,igrala tenisa.onda dosli oni golferi,ficfirici,svinjski nakupci...
    na kraju ce sa tipsom da zavrsi.eventualno sa nekim crnogorcem sa hrvatsko-siptarskim prezimenom.

• plok

naravno da jeste,vi nemate pojma o pickama treba vam isprashiti guzicu zbog lupetanja jebenihj gluposti

• Давид

ма није дала бре с 15 година сто посто.

• izijem flips

jeste imala je seks sa stanijom i filipom

• Тхе Проф

Upis u ovu, pre svega, blagonaklonu temu.

• Fender Stratocaster

Анино међуножје је од националног значаја, зато подржавам ову крајње патриоцку тему! Поуу

• Цар

Teniseri su po difoltu zapadnjaci, tako da je nomalno da Ana više ceni zapadnjački kurac

• Šalabajzer

Primila je od nekog kome nije neka fora kurčiti se po selu kako je jebo Anu. Neki koji je taslačio Cecu npr.

• w

hahahhaha tvoja mama se naguzila jednom

• Тхе Проф

Imam neki osećaj da se Anči jebe ko jastuk. I to ziljavi.

• izijem flips

pa znas sta brate, lola smiljanic je jebo cecu

• Šalabajzer

Ne vjerujem ti.

• Puzzle-Fox

*Sram vas bilo, svi ovdje nemate zajedno ni 10% bodova na ATP listi kao Ana Ivanović i našli ste nešto da serete o njoj.*

• Цар

ATP lista je za muškarce tako da svako od nas pojedinačno ima toliko bodova brt

• Марко 

добра тема, него мене занима чији је курац ушао у нола

• Blake Griffin

Montekarlovačkog knjaza.
    Moje mišljenje je da jeste.
    Anđus je bukvalno preobjasnio.

• Марко 

ја сам 87% сигуран да је ноло геј, не зато што га не волим него јебига нумем да објасним како то знам ал знам да јесте

• beni

mislim da ga je del potro jebao

edit: zamislite stanje u naciji da se objavi da je đoković gej

• Марко 

не би нико веровао, врв би линчовали оног ко то објави

• celt

ја сам 87% сигуран да је ноло геј, не зато што га не волим него јебига нумем да објасним како то знам ал знам да јесте

podsvesno prepoznajes svoje?

• М♦

Vrlo je moguce da se nije seksala sa srbinom nikad (moje mišljenje)

• Марко 

да келте јебо би га

• Mlada Partizanka

Srbi su džentlmeni, oni ne priačaju o tome, zato ni nema tog podatka.

• celt

да келте јебо би га

lepo.

nego, jbt dal stvarno mislite da je ana ivanovic ono kako izgleda u javnosti? mislim mozda je vlaska kurva koju zadovoljava samo ako ima 3 kurca na raspolaganju u svako doba a mozda je i nevino cedo koje se jos nije jebalo... poenta je da ne mozes da znas, ali je verovatno istina negde izmedju tj da voli da se jebe ko i svako drugi i da to i radi jer ima ko oce da je jebe, za razliku od vas.

• celt

tj, jebala se sa vise njih nego sto ste vi, pa je verovatno upao i neki srbin u nju.

• ПАНЋЕРА

srbin ju je probio. na zlatiboru
    zove se stefan.

• PROSEČNA SRBENDA

po meni, i zašao je i nije, samo zavisi kako to ispoljavamo

• Fender Stratocaster

Srbi su džentlmeni, oni ne priačaju o tome, zato ni nema tog podatka.

Паунић је умочио па је одмах раструбио преко Фејса и Твитера. Зато му је одмах дала корпу и прешла са домаће кобасице на Coburger Bratwurst (баварска кобасица).

• dusan1001

Onda postoji drugo pitanje jel samo sporcki tipovi ulaze u nju

• gonzo

Ovo je tačno tema kakvu bi luda glava Davidova otvorila. Ne znam da li je osetila srpski kurac, ali tripujem kad je vidim onaku svu njanjavu da je Ana ozbiljna kurcolomka.

• Makaronac

ne mogu glavu o ovome da lomim

ko mahaluše ste neke :D

• Skočimiš

Dal je Nolo jebo išta što nije Jelena?