Jebo mater, danas se pitam da li sam ja normalan. Evo prosli vikend startujem neku ribu 100% sigurica, gleda smeska se, vidis po njoj da hoce i ispali... Veceras pridjemo nas 2 njima trima i sve super zezanje, ne znas koja bolja i ne mogu da se odlucim koju bih (mislim da sam tu pogresio) i sve super ludilo, zezanje, cuga, drugar smuva, ja nista... i povrh svega, gde sam najvise prso, prolazi lik, jebeni slepac od malena znam ga 100 godina, jebena sisa koja bi te uvek zajebala, nikad turu pica nije obrnuo, nit je zgodan, glup, nit ima para, ni nista i prolazi i vodi takvu picku da mi dobro nije bilo... mislim da mi je to najteze palo, pa mamu mu jebem... ok izgledam, zavrsio sam faks, nisam glup, imam posao, radim, dobra plata, imam svoj stan, planiram i kola da uzmem i jebeno jebeni slepac ima ribu a ja nemam... i ispada da sam ja ustvari slepac... znaci jebeno ne verujem sta mi se desava, kao da me neko prokleo poslednje 4 jebene godine...
mislim, jesam ja prosli vikend smuvao neku i jesam imao neke seksove ovako... al nije to to... a jebe me to sto ne znam sta je to TO
možda je problem upravo to što si završio faks, imaš stan, dobar posao i dobru platu, pa još i kola planiraš.
možda misli da juriš neku da ti decu rađa, kuva, pere i pegla.
žene vole malo misterije, a ovde ti je misterija samo da li voliš slađu ili gorču.to je to... neki krajicak mozga je to i kontao al nisam umeo da sastavim u celu misao... sad kad razmislim, ona od proslog petka kad smo se videli drugi put bila je u fazonu da prica o familiji, dugoj vezi, imanju, 100 jaganjaca... bas kao da je ocna za udaju. veoma je moguce da nesvesno dajem signale da ocu da pere, pegla, cisti, sprema i kaze sudbonosno da
i ovo sto je Duce iznad napisao
- (
Čini mi se da si hteo da pitaš da li se "samnom" piše odvojeno il spojeno...
- l
i, šta je bilo na kraju? jesi našao ljubav svog života?
nit ima para, ni nista i prolazi i vodi takvu picku da mi dobro nije bilo... mislim da mi je to najteze palo, pa mamu mu jebem... ok izgledam, zavrsio sam faks, nisam glup, imam posao, radim, dobra plata, imam svoj stan, planiram i kola da uzmem i jebeno jebeni slepac ima ribu a ja nemamono sto ti nemas je kurac
barem tako delujes iznosenjem ovakvih sranja
o bre :)
sve je u redu sa_mnom(hvala krajsler) donekle, samo mi nije bilo vece tad+sam cuga bio pa se nakalemilo. Da, hteo sam samo da se pohvalim da jemen, cak sam i sad u petak jemao i to potpuno drugu zensku nego pre mesec dana i to celu noc :)- Sjesi li stvarno mislio da je tvoje "spustanje" bilo vrijedno ozivljavanja teme stare preko mjesec dana?
stvarno?
jesi li?
jesi, jesi, saljivdzijo...This.
Krajsler, prosvetli nas. U čemu je smisao tvog visoko humorističkog posta?
Krajsler, prosvetli nas. U čemu je smisao tvog visoko humorističkog posta?Ај ноу, ај ноу.
Ово.
Није попио бан за некропостовање? :Д
i povrh svega, gde sam najvise prso, prolazi lik, jebeni slepac od malena znam ga 100 godina, jebena sisa koja bi te uvek zajebala, nikad turu pica nije obrnuo, nit je zgodan, glup, nit ima para, ni nista i prolazi i vodi takvu picku da mi dobro nije bilo... mislim da mi je to najteze palo, pa mamu mu jebem...Тако то иде. Ево ја неки дан улетео међу неке матуранте, новчаник ми празан, и разбио се к'о пичка. Почни бити паразит, и све буде кул.
- S
Okej, DokleViše je u međuvremenu nešto izjebao, lupio sebi šamarčinu zbog jalovog emotivnog patetisanja i nastavio sa svojim životom.
Kraslera nešto poteralo, pa dobija privremeno trudničko, dok ne dođe sebi i izbaci iz svog organizma sve što je potrebno.
A tema odlazi u stečaj.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.