- s
LOOOOOL
- G
Што се спрдате за саксијом камења овако брутално? Нису знали људи где да траже, па им Босанска џамахирија била најмање што су могли да нађу и то обележили.
- G
Е мој Пани... Стари Црногорци се нису бојали ни курца ни коца, али се нису приклањали окупаторима. А ви... Пих!
Него, шта ћете ви бити у НАЦИ пакту? Паркинг за мобилне клозете и вц папир?
- s
NATO nema kontrolu nad Jadranom dok i Neum nije njihov!

Imam predlog za redizajn crnogorske zastave. Novi tab, da.
http://s12.postimg.org/u2uh20q71/Crna_Gora_copy.jpg
Свако бравче вука свога има,
Кано човјек својега крвника.
Ђе ће бравче међу курјакове,
Ђе ће човјек међу несојеве.
А ко гођ се с несојима вата,
Тај је несој гори од несоја.- G
Да није било храбрих Срба из Црне Горе на Мојковцу, силни би Срби изгинули пред садашњим вашим пријатељима који су у два рата уништавали Србију и Црну Гору, јел тако?
Слава Србима са Мојковца!
И како беше она дивна песма где се спомиње да Црногорци никоме неће да робују, Мојковац је Бородино, побратим Кутузова... Шта ћете сада да певате, Јуде проклете? Данке Дојчланд? Одвратно.
- G
Веру за вечеру, поштење за печење, ДЕДОВИНУ ЗА РУБЉЕ, а ГУЗИЦУ ЗА ДОЛАРЕ И ЕВРЕ!
- s
Znate li da je buzdovan upotrebljen prvi put u istoriji u 1. Srpskom ustanku?
- s
Crnogorci su veće ložane od balija. A i ,,nacija,, im je toliko smešna da se može opovrgnuti njeno postojanje sa par slika.
Al neka ih kad im Rusi krenu uzimati svu zaradu ima one kamenčine da jedu samo.
Valdemare, nemoj da dajes Granjki sifru naloga.Pusti Granjku. Mislim da je sve ovo što se dešava posledica toga što su vas nekad vodili vladike, kneževi i kraljevi koji su bili pesnici i ratnici, a danas "demokratski" ološ, koji su šverceri, mafijaši i kriminalci. Doduše, tako je i kod nas, ali to je već priča za drugu temu. Pa sad, ajte ponosno, polako. Uvukli ste se pod prkno, šta da se radi, morali ste. Ne mislim ja da su Crnogorci neki sad antisrbi jer su ušli u NATO (cela Evropa i još itd. u njemu). Nerviraju me Crnogorci koji su ponosni na to, kao da je to njihov izbor. Ništa se vi niste pitali, a koliko mi se čini, i nećete. Srećna vam novostečena sloboda, uzdravlje!
I što kažeš na nekoj drugoj temi da sam to lično doživeo, pa jesam. Nisam nacionalista, neprijateljski sam nastrojen prema NATO-u iz objektivnih razloga, njihovog imperijalnog klanja širom sveta i uspostavljanja svetskog dominiona, konstantnog rata koji vode. I da, malo zbog toga što su mi bombardovali zemlju (nemoj mi zameriti na nacionalizmu, skoro da se stidim što ih mrzim jer sam bežao od njihovih bombi i zalegao od pripadnika organizacije koju su u početku proglasili terorističkom, a posle je koristili kao pešadiju protiv Srbije). Crnu Goru volim, pa sam zato pogođen što je sad u toj zloj organizaciji. Još me više boli kad čujem kako su eto Crnogorci ponosni na svoje članstvo u njoj. Toliko.
- Gpaninaro
taki su ti srbi, evo vise od 500 godinaА управо видимо КАКИ су Црногорци, ево већ 50 година, колико и постоје.
- S
sjajna, inoventna, ingenijalna tema, upis

НОВОГОДИШЊА ПИНК ПЈЕСМА
https://www.youtube.com/watch?v=2DrLUfcTZRQ
ПРОПО- s
Njima je najveći problem što su oni u stvari Srbi.
Da nisu Srbi, ne bi bili takva govna da kažu da tvrede da nisu mi i da se odvoje. - S
Nema veze, level saljivosti u tvom komentaru nije ni za zeru manji zbog tog hendikepa ne brini brt
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.