CRNOGORCI ĐE VAM JE DRŽAVA?
  • Марко 

ђе вама шумистанци

• Тхе Проф

Bio ja letos, mogu da vam napravim mapu po sećanju xD

• G

Што се спрдате за саксијом камења овако брутално? Нису знали људи где да траже, па им Босанска џамахирија била најмање што су могли да нађу и то обележили.

• paninaro

Došao je velji dan, kad pobjeđuje Crna Gora nema poraženih

• G

Е мој Пани... Стари Црногорци се нису бојали ни курца ни коца, али се нису приклањали окупаторима. А ви... Пих!

Него, шта ћете ви бити у НАЦИ пакту? Паркинг за мобилне клозете и вц папир?

• Тхе Проф

Malo je bezveze cela ta priča sa učlanjivanjem u NATO, baš pričam ovih dana sa prijateljima u CG, svi su redom u fazonu šta se ovo dešava...

• paninaro

zna se, 300.

• s

NATO nema kontrolu nad Jadranom dok i Neum nije njihov!

• paninaro

kao onomad kad bjezaste, evo sad ce godisnjica mojkovacke

• paninaro

100 godina, Granjka

• Valdemar

Imam predlog za redizajn crnogorske zastave. Novi tab, da.
    http://s12.postimg.org/u2uh20q71/Crna_Gora_copy.jpg
    Свако бравче вука свога има,
    Кано човјек својега крвника.
    Ђе ће бравче међу курјакове,
    Ђе ће човјек међу несојеве.
    А ко гођ се с несојима вата,
    Тај је несој гори од несоја.

• Skočimiš

Valdemar objasnio internet za danas

• Тхе Проф

:aplaudira, ali poziva na oprez da ne generalizuje:

• G

Да није било храбрих Срба из Црне Горе на Мојковцу, силни би Срби изгинули пред садашњим вашим пријатељима који су у два рата уништавали Србију и Црну Гору, јел тако?

Слава Србима са Мојковца!

И како беше она дивна песма где се спомиње да Црногорци никоме неће да робују, Мојковац је Бородино, побратим Кутузова... Шта ћете сада да певате, Јуде проклете? Данке Дојчланд? Одвратно.

https://www.youtube.com/watch?v=KVYpxCi7n34

• torazulu

Ja samo da cestitam dobijanje pozivnice za NATO.

• paninaro

sto je babi milo to joj se i snilo

• Valdemar

A vama se snila američka kita, pa vam bilo milo, pa eto posledica.

kao onomad kad bjezaste, evo sad ce godisnjica mojkovacke

Bježasmo, od onih koji vas danas maze po glavicama, a nekad ste se borili protiv njih. Mi nismo promenili stranu, a vi?

• G

Веру за вечеру, поштење за печење, ДЕДОВИНУ ЗА РУБЉЕ, а ГУЗИЦУ ЗА ДОЛАРЕ И ЕВРЕ!

• Dilan Dog

Valdemare, pijan si.

• s

Znate li da je buzdovan upotrebljen prvi put u istoriji u 1. Srpskom ustanku?

• Аутобус

знате ли да је струја постојала и прије Тесле?

• Valdemar

Valdemare, pijan si.

Možda, ali sam u pravu.

• Аутобус

знате ли да је Бетовен био глув?

• Аутобус

знате ли да је Митар Мирић родом из Богутова села код Угљевика код Бијељине?

• Аутобус

Знате ли да су њемачки и шпански језик сличнији него српски и мађарски?

• s

Crnogorci su veće ložane od balija. A i ,,nacija,, im je toliko smešna da se može opovrgnuti njeno postojanje sa par slika.
    Al neka ih kad im Rusi krenu uzimati svu zaradu ima one kamenčine da jedu samo.

• paninaro

Valdemare, nemoj da dajes Granjki sifru naloga.

• Ledeni

De odredite neki nacelni stav, ne moze Rusija da ne valja kad kupuju Rusi po Crnoj Gori a na drugoj temi da su najdojajniji. Ili su Rusi govna ili treba pobiti sve nedovoljno srpske Crnogorce i naseliti Cg cistim bijelim Rusima.
    SAMO EKSTREMNO SAMO SILOVITO!!!

• paninaro

taki su ti srbi, evo vise od 500 godina

• Valdemar

Valdemare, nemoj da dajes Granjki sifru naloga.

Pusti Granjku. Mislim da je sve ovo što se dešava posledica toga što su vas nekad vodili vladike, kneževi i kraljevi koji su bili pesnici i ratnici, a danas "demokratski" ološ, koji su šverceri, mafijaši i kriminalci. Doduše, tako je i kod nas, ali to je već priča za drugu temu. Pa sad, ajte ponosno, polako. Uvukli ste se pod prkno, šta da se radi, morali ste. Ne mislim ja da su Crnogorci neki sad antisrbi jer su ušli u NATO (cela Evropa i još itd. u njemu). Nerviraju me Crnogorci koji su ponosni na to, kao da je to njihov izbor. Ništa se vi niste pitali, a koliko mi se čini, i nećete. Srećna vam novostečena sloboda, uzdravlje!

I što kažeš na nekoj drugoj temi da sam to lično doživeo, pa jesam. Nisam nacionalista, neprijateljski sam nastrojen prema NATO-u iz objektivnih razloga, njihovog imperijalnog klanja širom sveta i uspostavljanja svetskog dominiona, konstantnog rata koji vode. I da, malo zbog toga što su mi bombardovali zemlju (nemoj mi zameriti na nacionalizmu, skoro da se stidim što ih mrzim jer sam bežao od njihovih bombi i zalegao od pripadnika organizacije koju su u početku proglasili terorističkom, a posle je koristili kao pešadiju protiv Srbije). Crnu Goru volim, pa sam zato pogođen što je sad u toj zloj organizaciji. Još me više boli kad čujem kako su eto Crnogorci ponosni na svoje članstvo u njoj. Toliko.

• G

paninaro
    taki su ti srbi, evo vise od 500 godina

А управо видимо КАКИ су Црногорци, ево већ 50 година, колико и постоје.

• S

sjajna, inoventna, ingenijalna tema, upis

• Аутобус

хахахаха бОјАн тОмОвић вам представља чојство и јунаштво, па Мило ипак није најгора ствар што вас је задесила јадо

• Аутобус

НОВОГОДИШЊА ПИНК ПЈЕСМА
    https://www.youtube.com/watch?v=2DrLUfcTZRQ
    ПРОПО

• s

Njima je najveći problem što su oni u stvari Srbi.
    Da nisu Srbi, ne bi bili takva govna da kažu da tvrede da nisu mi i da se odvoje.

• Skočimiš

Bojan Tomović je rođen u Somboru a odrastao u Kuršumliji i otac mu dođoš ih Martinbroda a majka vlahinja. Crnogorac, makes sense.

• Синиша Вуцо

Од Превлаке до Рожаја
    Од Ултзиња до Пљеваља.

Јеботе, какав шеснаестератз.

Е, а где је онај клип где Томовић позива Тзрногортзе да не излазе на протесте. Изгледа да су га склонили

ПС, извињавам се, не ради ми једно слово

• S

Nema veze, level saljivosti u tvom komentaru nije ni za zeru manji zbog tog hendikepa ne brini brt

• Valdemar

Tumor materice zove se miom.
    Tumor Crne Gore zove se Milom.
    Glupa fora, ali istinito.

• Vo iz kupusa

JOSH KAD BI CRNOGORCI SE DOZVALI PAMETI I SHVATILI DA SU SRBI!!!

EH, KAKO BI LEPO BILO!!!

• Радјард Куплунг

Skočimiš

Bojan Tomović je rođen u Somboru a odrastao u Kuršumliji i otac mu dođoš ih Martinbroda a majka vlahinja. Crnogorac, makes sense.

lolčina, burazeru, sad sam mu pročitao biografiju

pa gde je pokupio onaj akcenat, baja trijes godina živeo na potezu Sombor-Zemun

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.