- dl
Konačno još neka cica sa petljom (da ne kažem mudima) da jede ljuto i to baš ljuto. Bravo mala, ako ti je želudac ok samo piči, zdravo je.
Ja sam inače proždrljivica, jedem sve što je lepo spremljeno i jako, jako začinjeno.
Najveća manija trenutno mi je pita sa višnjama, otrsim pola pleha u jednom dahu.
Još uvek nisam stigla do stadijuma škembića i srevaca :)))) 
evo upravo sam jeo neke snicle u umako ud vina....veoma dobro ...al inace volim recimo testeninu sa 4 vrste sira (gorgonzola,mocarela,edamer i parmezan)jako dobro verujte mi...to sam jeo na poslu...tako da ne pomislite da imam para za takvo zadovoljstvo...hehehee...volim i prebranac sa kupus salatom......u davim se od toga

Ja najvise volim da jedem ovo, oralni seks pa sta god da je!
A kada sam spremam to je recimooooooooo:
Salata od kikirikija, govedina na 2527835823750250917 nacina, kilo leba, galon jogurta, barel majoneza i nauticka milja ljute paprike.
- Пд
Густ пасуљ кад га спреми моја кева или моја бака.
Сарме - искључиво мејд бај моја бака.И наравно , све са роштиља и све врсте пица , поготову кад их ја правим.
- n
Svi oblici pileceg belog mesa: rostilj, pohovano, przeno, kuvano... na kockice, stapice, filete... u lepinji, sosu, tortilji, supi... sa pavlakom, testeninom, povrcem, krompiricima, sosevima, prelivima, zacinima...
Kako god :) - n
burek, gulaš, pasulj, grašak, meso uz jelo OBAVEZNO. A mogu i žilavo da ga jedem, pre ogladnim.
Mada mamina kuhinja je uvek najbolja, zar ne?