Kad mogu pivaši (u nastavku teksta "alkosi, neradnici, zavisnici od kevinog džeparca") možemo i mi sportaši.
Koji je po vama najbolji sok koji ste ikada pili? Šta mislite o revolucionizmu sok tržišta latentnih homoseksualaca sa forsiranjem sokova sa pulpom?
SPEM STOP, likovi sa teme GTDov svet Automobilizma STOPEDIT 2
E da, i likovi sa moram da se izjadam teme STOP, kao i čekaoničari (ovo se podrazumeva doduše)
sok od zove onaj pravi domaći kad sam bereš i praviš o daaaaaaaaaaaaaa
a može da prodje i sok od lijepe naše :http://online.idea.rs/images/products/471/471104190l.gif
jedan od retkih sokova koji je u brik pakovanju, a da ima koliki-toliki kvalitet u njemu, inače sve je to sranje

E da, i ovaj je mnogo dobar:
http://online.idea.rs/images/products/471/471103700l.gif
Tj mislim da je taj. Ono kao nit je limun, nit je narandža, nit je šveps
- º
Ovoga sam kao klinac tamanio ko lud, a bogme ga i sada pijem podosta

Степ је одличан за фарбање косе, куваш кесицу Степа жељене боје у лончету кључале воде осам до десет минута и полијеш се по глави или умочиш жељену дужину до крајева.
А овако за пиће шта знам, све страно је исти курац за трећесветовно тржиште а од домаћих све изазива опасну киселинчину у желуцу јер ионако 80% сока је бундева и вештачка лимунска киселина. Дакле све исти курац, ипак пиво.

http://premium35.ru/files/products/granini.800x600w.jpg?05589a36daf0d899b342ed1c1f1ddded
Cena je jaka, al jaki su i sokovi.
Dzankee
žajk živeo sam u svim zemljama sveta, proputovao više sveta nego onaj bradonja iz kon tiki, dok si ti gledao složnu braću kući tako da smatram da je moje mišljenje nekako relevantnije, pozdravi ja sam radio u mnogim prodavnicama, i mogu ti reći da su u svim tim prodavnicama Bravo sokovi najlošije prolazili.
Problemi sa rokovima, a jedino je ona jagoda prolazila u nekim slučajevima.
Dal ide dobro nema veze s tim da l valja. Onaj crni i žuti sok Vrnjci što pravi, ide dobro pa to ne znači da valja. Najveće kršine, nego ljudi nemaju za više jbg.
Nectar je najjači domaći, uz Next. Najjači koji može da se kupi u Srb je granini, možda su počeli da uvoze još neke, slabo znam, od sokova kupujem jedne iste stalno.
Btw, pre jedno god-dve, Nectar je kupio Fructal, tako da je i Fructal "naš".
Bravo sokovi su kurac, naši dobri su još Fruvita, malo jača cena nego nectar i next i sl. al su dobri. A oni fazon 95% proizvoda izvoze u EU, tako da im se jebe za ovde. Znam da im je fabrika ne može savremenije. I ovi iz EU svršavaju na postrojenja i sl.

Čekaj, hoće žajk mene da uči biznisu velikih u Srb? LOL, familija Radun (vlasnici Nectara iz Bačke palanke) je kupila Fructal za 50m evra, i to je do tada bila bila najveća investicija srba u Slo. Sad Miško i kompanija kupuju i zidaju hotele neke nebitno, al to nema veze.
Prošli su sito i rešeto, jer šugavi slovenci nisu hteli nikako da srbi kupe fructal.
O kvalitetu fructala nisam pričao jer ga ni ne pijem, nectar jebe.

Ja hoću samo da kažem da su govna oba,ali KRUŠKA FRUCTAL je jedna od najrealnijih sokova, jer ima istine što piše na njenoj ambalaži, dok na ostalima je laž, a pogotovu na nectarovim sokovima.
Ukusi su različiti, ali su podaci i činjenice nešto sasvim drugo.
Sve je otišlo odavno u ku*ac i trpa se tu svašta, samo da se što manje uloži, a što više zaradi.
A tako si mogao krenuti samo ako rasturiš konkurenciju, kao što Coca-Cola radi decenijama svugde po svetu.