- TS
jana jebe majku svim vodama
- º
Moj glas ide česmovači, mada rosa i prolom pružiše solidnu borbu... mislim da sam jedina osoba kojoj se povraća od aqua vive.
EDIT: Mada pričao mi je neko iz porodice ko se razume u te stvari da je aqua viva najzdravija voda od svih voda koje mogu da se nađu kod nas.
- TS
samo da naglasim da posavotamnavska cesmovaca ima fin hloricni smek
- b
voda
- TS
prolom gorak ko kurac haha
- º
vidish rebro, dok pishesh ove neduhovite postove mogao je da padne jedan definis da se potrudish malo
- TS
ali salu na stranu ko ima avanturisticku pririku nek proba vodu s beljinskog izvora
- b
Znam Armime, sprava se zove česma ili slavina
- S
Voda voda mi je omiljena voda
- М♦
Rosa definitivno

Kod jezera Radojina ima neki izvor. Ja kampovala tamo davno (ne svojom voljom). Taj izvor - mnogo hladna voda. Osim vode pun ko zna čega. Osim mene, svi su se otrovali, imali temperaturu, povraćali. Skoro 20 ljudi od 15 do 65 godina. Posle su me optuživali da sam ih ja trovala (ups, pogrešna tema). Moj alibi je stomak od čelika.
- TS
JAHAHAHAGHAHA

то је у неку руку крајње контекстуално условљено, иста вода са истог извора од ког воде два путића, неће имати исти укус, или утицај на наша чула, тело и психу, у два различита дана, или ујутру и увече, или први и шести гутљај, после сладоледа и после пите кромпируше, у студени јануарски дан или врелу августовску ноћ...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.