Fantasy UEFA Euro 2016
  • Стеван

Идемо: http://eurofantasy.uefa.com/

Кад направите тим, пошаљите ми име истог у пвт, а ја вам шаљем код којим приступате вукајлијашкој лиги.

Ово је, ако се не варам, други фудбалски Евро фантази на сајту.

Fantasy UEFA Euro 2012: http://vukajlija.com/forum/teme/41739

Бранилац титуле - ја.

СП2010 и СП2014:
    http://vukajlija.com/forum/teme/10342-mcdonalds-wc-2010-fantasy
    http://vukajlija.com/forum/teme/62342

Проучите добро правила, пошто има разлика у односу на ПЛ фантази, па да полако почнемо с ложењем и тактизирањем.

• Стеван

Имена тимова и учесника:

Elfak - Pepsi78
    ФК Јандрија - Стеван
    Maradik - Zhajk
    Tenda - CapooN
    Staestagledas - Ledeni
    Reno 11 - Semir Gerkhan
    Обилић - L@ki
    Madr Fakeri - R!N
    Dr Van Gal - ArminVanBuuren
    FK Nino Rešić - FAĐO
    Bubnjari iz Darkvuda - Larry Underwood
    Becmen - ps
    Charapani - electrolover
    Kiseli tigrići - Shir Kahn
    Цецини тигрови - александаркг
    Team Brate... - Ćiro Imobile
    Jamaica Thunders - Usain Bolt
    Go England - Scouser
    Kolubarski pastuvi - Dukka
    Caniscanis - Tamo Neki
    Bata Zivini puleni - The Big Dipper
    Lažni azilanti - beni
    don_brate - don_brate
    pfcabara - pfcabara
    BF DEKY - deky_aod
    Will Griggs na vatri - Soad_psyho
    FK GOJKO - Shomy23
    Rongo City - C0a
    Alfie Solomons - Dionysio
    aleksandarkg - Радјард Куплунг
    kurac od ovce - Sanitarni čvor
    Dant - Zes,in medias res.
    Lishane Tinjske - PROSEČNA SRBENDA

• Zhajk

mrzi me sad da pravim,ali ujutru čim se probudim idem u nove radne pobede

• ps

Napravicu i ja posle nisam doruckovao jos

• Zhajk

napravio i poslao ti Stevane

• L@ki

Сад гледам ове саставе, Енглези имају 11 нападача, Италијани 14 дефанзиваца, 18 средњака (а нема Тотија :( ) и сл. ...

ЕДИТ: Otac Lazar - Обилић

• Larry Underwood

Kako su loše to podelili, jebote Bejl se vodi kao napadač______

Ne vidim ovde, je l' kapiten može više puta da se promeni ili samo jednom?

• александаркг

има ли ко докон да ми детаљније мало опише у певетеу како се игра фудбалски фантази и то, те форе с капитенима и бодовањем играча из кола у коло и оно с непримањем голова/давањем голова/асистирањем и остало, конкретно шта и како, пошто нисам никад, а играо бих пошто је овај кратак, а опет - не бих баш да будем као псето или тако нешто џД

• Rasni

Prijava.

Što niko neće prediktora?

• Crno

Number of free transfers
    Group stage: one per matchday
    Round of 16: unlimited

Change your captain (if he was not sent off) with a player from your squad whose team is yet to play
    Players who are substituted out will score 0 points. The captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.

Ne razumem ovo za kapitena? Je l' se ovde misli ako ga zamenim u tekucem kolu gubim bodove na onom pre njega? Najbolje da ne mogu da zamenim kapitena uopste. Recimo ocu levandovskog protiv irske, ali ga necu protiv nemacke.
    I kako samo jedna po kolu zamena, mescini da je bilo 3 na prethodnim fantazijama.

• Larry Underwood

има ли ко докон да ми детаљније мало опише у певетеу како се игра фудбалски фантази и то

Imaš baš detaljno ovde sve, kako se boduje, koliko šta nosi itd.

http://eurofantasy.uefa.com/en/fantasy16/rules

• Стеван

Можеш капитена да мењаш, чак и у оквиру једног кола (тј. мечдеја). Ставиш траку некоме ко игра првог дана и ако он не уради ништа (нпр има 2 поена плус 2 јер је капитен) ти можеш да пребациш траку на неког ко игра сутра или прекосутра. Тако да можеш сваког дана да мењаш капитена до краја кола, али онда се дуплирају бодови само том последњем. Ако је првог дана неко имао 4, односно 8, а онда пребациш на неког ко још није играо, онај први се враћа на 4 бода, па ако тај нови капитен буде имао мање, јебига, зајебо си се с избором.

Цоа, ако ти се није нико јавио, пусти пвт.

• ArminVanBuuren

crno ako sam ja skapirao, isto je ko na svetskom u brazilu sto je bio fantazi, tad si mogao da vrsis izmene i menjas kapitena dok traje kolo, tipa imao si runija za kapitena i on igra u subotu, ne uradi nista i ti prebacis kapitena na nekoga ko igra u nedelju fazon i on ti se vazi ko kapiten, isto je sa izmenama ako je neko odigrao slabo ubacis izmenu, isto pod uslovom da nije jos odigrao mec

a transfere i biranje kapitena vrsis normalno pred svako kolo valjda

• Стеван

А трасфере имаш један бесплатан по колу, а замене можеш све да извршиш. Значи можеш у току кола да убациш све који су ти на клупи, а избациш неке који су играли првог/другог/трећег дана. Али наравно, тај ког си избацио у сред кола, неће се рачунати за то коло.

• Стеван

Био си краћи и јаснији, морам признати.

• Crno

E to to, nisam igrao fudbalski fantazi uopste do sad, igrao kosarku pa se prebacih na to. Fala obojici, pustio sam ti pvt stevane za tim

ne mogu da vam vidim timove koe sranje ocu da vidim stecanov tim

ahahahha pitam li se ko je van gal doktor hahahahaah

• ArminVanBuuren

sad doprlo do mene, da l da se gleda raspored meceva pa ubacis u prvi tim ove sto igraju prvi, pa ces posle lako zameniti ako zaseru joj muke

• Larry Underwood

Naravno brt, ja sam po tome gledao, logično

• Стеван

Црно, мој тим тренутно изгледа овако, јер је ауто фил очајан:
    http://image.prntscr.com/image/42671505b55e49ada10cd6cc6e7861f4.png

Има времена за склапање, то тамо пред почетак.

• Стеван

Е, да, ово ми није баш јасно.

Player Prices
    Player prices will change after the group stage depending on performance during the tournament.

У кошаркашким фантазијима тачно знаш на коју фору расте цена, у ПЛ расте кад маса људи крене да купује неког играча, а ово ми је скроз неодређено. Или постоји негде прецизније објашњење, а ја га не видим?

• Dukka

Dosta tu ima kojekakvih stvari nejasnih meni, ali to nije razlog da kolubarski pastuvi ne zagalopiraju i travnatim terenima.

Stevice, kad budeš u mogućnosti šibni mi kod

• Larry Underwood

Ima gluposti, ali bar nisu ubacili bodovanje za svakakva sranja kao na Svetskom, fazon za izblokiran šut i tačno dodavanje, sećam se da su odbrambeni konstantno imali po 15+ a napadači po 3-4 poena

• Стеван

Да, то су биле жешће глупости, сад су ставили скоро идентинчо бодовање ко за ПЛ фантази.

Сад сам покушао да склопим неки тим на брзину, свиђају ми се цене, чини ми се да може сасвим леп тим да се састави.

• Larry Underwood

Jesu fine cene, uspeo sam ceo tim da napravim bez kupovine nekih likova koji neće nikad zaigrati.

Jedino što, opet kažem, pozicije nisu baš kako treba, mnogo vezista je prebačeno u napad i to mi je baš pokvarilo planiran tim

• L@ki

Пробао сам да саставим тим где у нападу имам Леву, Кристијана и Ибру. Може, али остатак пати :(

• ps

Eh to je svako ponekad probao :'(

• L@ki

Заправо и не пати толико, пати ми један страртни везни и све измене гован који минута неће видети.

• Crno

http://i.imgur.com/urI21UE.png

Sta znam meni tim moj izgleda ludilo

• Rasni

Ajmo prediktora ljudi, nemoguće da samo ja oću.

• Larry Underwood

Mislim da će ili Kristijano ili Ibra fejlovati baš

• ps

Stec daj kod

• александаркг

поломих се да саставим тим, гледам и да имам играче из више репрезентација, и ког ће дана да играју, и да уклопим с ценом а да ми не играју разни чипчиуи, разван ратзеви и баше и остали, да личи на нешто, и сваки минут бацам поглед на правила шта-кол'ко носи, трчи проверавај ко је тренутно у првом тиму, да л' је ко повређен, поломих се јебемти, ал' само да кажем да ћу вас гадно јебати иако први пут играм. тол'ко.

• Shir Kahn

hahaha ja se nisam toliko maltretirao, sve što vredi ubacio sam... možda sam se zajebao za levandovskog, ali čuće se.

• ps

Ja zavrsio za 3min, picio redom kako sam za koga mislio da ce biti dobar. Zavrsio bih i ranije al mi falio milion za jednog rezervnog odbrambenog pa sam morao jednog veznjaka jeftinijeg od onog kojeg sam hteo i to je to. Bastijana uzeo sam isto boli me kurac kakav ce biti nemos tim bez bastijana nikako

• ps

Bezi zajk u picku materinu

• S

axaxaxaxaxaxax

• ps

Brt jel rojs ide uopste?

• Бохор

Objasnite mi pravila ove igre i za 2 nedelje ću biti bolji od vas.

• º

ps
    Brt jel rojs ide uopste?

A ne znam, napravio sam ja ovaj tim pre par dana, dok još nisu sve reprezentacije imale konačan spisak igrača, sad vidim da ne igra, zameniću ga kasnije za nekog iz Portugala recimo....

• ps

Pa ja procitao neki dan u novinama da nije spreman pa ono...ubacio bih ga ja vrv

• º

E evo mog novog tima, nakon što sam lepo pregledao sve squad-ove za predstojeće evropsko.... sad valjda nisam ostavio nikog ko ne igra.
    https://i.imgsafe.org/437e90918b.png

• Puzzle-Fox

Ja sam htio juče ovo da pravim ali nikad nijesam igra ove fantasy gluposti. Što je ovo fora ispod imena igrača kad biraš da stoji npr "vs ROU, ALB" to je valjda kao protiv koga se igra ali igraju se tri meča u grupi... je li se samo boduje iz tih mečeva šta urade ili kako to ide?

• ps

Ma jok brt nego valjda ti je dovoljno kao dva unapred da znas

• александаркг

питање, ако се неко разуме баш нека напише, и због мене и због осталих:

ја ракитића остављам на клупи сад, а на терену ми је румун неки који игра у петак прву текму са французима.
    ако французи натоваре румуне 4:0 фазон, и овај одигра целу текму и то је све, има 2 бода, ја могу одмах после те вечери да убацим ракитића уместо њега, али кад убацим ракитића, више нема измена што се тога тиче, не могу у трећем дану док још траје прво коло да избацим и ракитића и убацим неког трећег?

• Puzzle-Fox

Ma jok brt nego valjda ti je dovoljno kao dva unapred da znas

Pa već ih znam brate...