Да ли је казна одговарајућа или су претерали? Да ли директорка чини праву ствар тиме што инсистира на избацивању из школе? Да ли би ипак требало да оде у другу школу, јер Карловачка има неки углед? Да ли су Марко и Псето још добро прошли? Да ли су вас насмејале ове монтаже?
http://www.blic.rs/data/images/2015-02-24/578111_novi-sad-profesori240215ras-foto-robert-getel-5_ff.jpg?ver=1424815789
(госпођа се презива Шокица убр)
http://www.blic.rs/data/images/2015-02-24/578109_novi-sad-profesori240215ras-foto-robert-getel-1_ff.jpg?ver=1424815967Мене је ова насмејала:
http://www.blic.rs/data/images/2015-02-24/578110_novi-sad-profesori240215ras-foto-robert-getel-4_ff.jpg?ver=1424815884Јесте ли и ви Хана или треба ову децу научити да поштују старије?
- јп
Žsui Hana. Sujetna gamad. Neki ukor bi bio primeren za ovo, čak bi i to bilo nerazumno - ali makar u podnošljivim okvirima. Međutim, pre će ovde dobiti drugu šansu neko ko ih pljune na času i gađa ih stolicom nego neko ko pravi bezazlene šale na netu.

Mislim da je kazna blago prestroga, mogli su lepo da pozovu roditelje, izvećaju nešto, daju joj dvojku iz vladanja (bez onog našeg da može ipak da se popravi), nisam siguran kako to ide tamo u školskim sistemima, ali zbog remećenja privatnog reda i mira (axaxa) da izvuku neke dobre pare od Haninih roditelja.
Još jednom, samo moje viđenje cele situacije.
- АБ
JE SUIS HANA
- АБ
k'o da je otvaranje teme Holivudska zvezda haha
celtic
Treba je banovati. Pojedinac ne može biti svojeglav, a onda ko kuja podvijenog repa tražiti podršku javnosti, kako bi izgledao jači i pametniji od institucije. Zamisli na zapadu, fotošopuješ svog profu kako vuče bijelo ili loče flašu Džeka. Bog te ne bi sačuvao od izbacivanja iz škole/faksa.ЛОЛ. Ти си Запад побркао са Кином изгледа.
Примјерена казна за ово је укор неки пичка материна, па за физички напад на професора се избацује из школе а не за фотошоп глупи. А ови су тражили од осталих школа у околини да је ни они не приме, реци који болесници.
Što volim ovakve članke...ma milina...vidiš lepo da je novinaru dato 50 evra da popljuje nastavnike, prosto pršti od novinarske borbe za pravdu..nastavnica spominje očuha, novinar išo kod oca koja je neka socijala, možda ga zato gospodja i ostavila, ko će mu znati, očuha uglavnom nije pitao ni ko je ni šta je...
mene su izbacili iz trećeg srednje, ugurao sam nastavniku petardu u džep imali smo u tehničkoj one mantile...za božić...
Moje neko gledište je da je ovo kap koja je prelila, verovatno se bahanisalo dete pa došlo do tačke pucanja...
Zamisli na zapadu, fotošopuješ svog profu kako vuče bijelo ili loče flašu Džeka. Bog te ne bi sačuvao od izbacivanja iz škole/faksa.cerka mog kolege potpuno isto ovo uradila nekom svom profu, samo na fejsbuku i dobila neku opomenu i vecnu mrznju tog profesora - znam jer je pricao kako zena tog profesora radi kod nas u firmi i sad nesto i ona prigovara ovom kolegi. stavise kolko sam ukapirao relativno cesto se dogadja ovako nesto u poslednje vreme (ekvivalent docrtavanju brkova na slike), i popiju deca kaznu jebi ga, al ne bas izbacivanje i skole i sad ta neka solidarnost da ne moze vise nigde drugde da se upise.
ova prica se u svajcarskoj dogodila, tako da imajte neku cinjenicu pre nego sto jedete govna o zapadu.
- М♦
Pre nekoliko dana bilo 'je suis Charlie' a sad 'strpajte malu židovku u logor'.
Majku vam jebem i duplim standardima, i iskompleksiranim profesorima.
Meni da je mala napravila neku ovakvu foru (da sam ja profesor) rekao bih hahahah koja si carica, i ponašao se normalno 
То је та прича, запад, западњаци говна, дисциплина брале, не знају да се веселе, из радног одијела у пиџаму се улази, робови капитала мајку им јебем бездушну.
Ово ме подсјети на стрица кад сам му донио рокфор јер знам да воли сиреве, проба он и кае: пу мајку им западњачку шта једу, зато они и јесу онако трунтави. Ниђе везе. Ја реко брате стриче Американци су трунтави, ово је из Француске а они живе по 90 година.
Al "karlovačka gimnazija ima ugled" jebeni Karlovci... ja ne znam ni đe je to na karti a najjači sam i najpametniji na svijetu i vukaljiji uopšte
EDIT: Ozb sad, ova što je pravila je kapiram 100% neki tip srednjoškolca koji gradi kritički stav prema drutšvu jer on je kao kul i iznad svega što ga okružuje a zapravo samo želi da se distancira od mediokriteta kojem kako bi i sam trebao biti svjestan pripada.
Ne podržavam takve jer nijesu dovoljno ljute glavice i u jednom idealnom svijetu bi mogli eventualno da služe kao žardinjere na kojem bi magovi kosmosa kakvi smo ajskjub, tupak, rođa raičević, i ja sjedili pored puta i kritikovali plebs jer nam se može.

Ишао сам у ту школу и могу да потврдим да су ти мимови преблаги у појединим случајевима.
Нико се не плаши идења на суд или сличних начина терања правде, али кад му припретиш звањем домаћих таблоидних медија буде као бела лала- баш зато што те медије прати пуно људи иако се, у основи, зна да су неквалитетни (једноставно, не може на дневном нивоу да буде толико истинитог и квалитетног садржаја)- е баш зато је нечијој сујети (овде је прстом упрто у Ханине старатеље) одговарало да се школа развлачи по медијима, а Блиц и њима слични једва дочекали неку жваку коју ће докони читаоци да мантају по устима. Кога брига за нарушавање угледа.
А што се саме казне за њу тиче, једноставно је- смањена оцена из владања и укор. Сасвим довољно. Без дизања фрке. Отишла би она сама из школе под психолошким притиском или би направила још већи боклук ако је заиста немогућа (мада, ко је од нас био анђео у тим годинама) па би било разлога за избацивање. А одлазили су људи драговољно из школе и због мањих ствари, а остајали кад направе већа- на пример, ортак из разреда је у четвртој години замало летео ишколе јер се за сајам књига неискусно ушљебркао пива и ракије те извео риголето на леђа професорке латинског у позоришту.
На тему вечитог вртлога односа млађих и старијих- нажалост, ухватио сам себе пар пута како се понашам као они које раније нисам подносио: арогантно без покрића, захтевам од млађих да ме нужно поштују само зато што сам старији. И онда сам схватио: млађи људи итекако умеју да распознају чија баријера ауторитета је добро поткована а чија је подупрта стакленим ногама које лако пуцају- а пошто је последњих година такав историјски моменат какав јесте, они ће врло радо сломити те стаклене ноге јер, једноставно, може им се. Е сад, што се догоди да у свом заносу крену на погрешне људе- прост данак незнању и неискуству. А искуство се често стиче на тежи начин. Ово је тај тежи начин који је управо постао непотребно тежи тиме што су сад умешани и они који ту нису требали да се нађу- неки својевољно а неки случајно.
A jebo te ja sam profesoru plakatu napravio i napisa "umro od seksualnog uzbuđenja" i kao ožalošćene napisa "maloljetnice srednje medicinske škole" (a baš sam je detaljno odradio ka prava plakata bila) i on se cima prvih neđelju-dvije ima me ubit (a inače je već ima fizičke obračune sa đacima... jednom prebio pola mašinske sam lol) a poslije lagano, čak se i sprdali za to (ja se stvarno izvinio bilo mi bezveze poslije).
Kad su saznali poslali me kod zamjenika i ovo nam je bio razgovor:
-Jesi ti pravio onu plakatu?
-Ne ja, svega mi.
-A kako nijesi kad svi vele da si ti i na fejsbuk si još kačio sliku.
-(*a tek fb počeo pa mi bilo sumnjivo i činim*:) dobro jesam ajde, al rečite mi samo ko me prošpija?
-Mi smo to našli čoče, znamo i mi ponešto.
-Aooo, dobro nema veze naću ga ja sam.
-Neš ti nalazit nikog ako si pametan no da vidim prvo što ću sa tobom.
-Oo eto znate da sam ja. Izvinuću se čoeku a vi mi rečite što ćemo sad?
-Trojka iz vladanja? Može?
-To već imam.
-Ooooo, što ćemo sa tobom... da ti smanjujemo sad vladanje opet a ti oćeš i na fakultet poslije da ideš... Što ti je trebalo ovo sad. Svako malo ti ođe, ne znam stvarno...
-Dobro je to, no treba li ko da mi dolazi možda u školu od roditelja?
-Nemoj ti mene dobro je to! Treba kako ne... Ka što su ti do sad svaki put dolazili.
-Hahahahah i to što velite. Jesam slobodan ja sad?
-Jesi ajde. Idi izvini se onom čoeku i nemoj da sam te gleda ođe do kraja godine jer ti je ovo zadnja opomena.
-Važi. Pozdravljam!
-Ajde, ajde i odma sad idi i usput mi svrni do čajne (kuhinje) reči im da mi jednu kafu stave.
-Lagano. Zdravi bili.Možda nekih sitnih razlika ima u ovom dijalogu al to je to više manje.
Kapiram da je toj đevojci ovo prvi "prekršaj" i da je čak to što je uradila za standarde plebsa (kojem cijenim da pri

Брате, да ли ико разматра ово као озбиљан прекршај? Јако мудо.
Нека опомена, мало да је смарају педагози и пичке материне и то је то.Додуше, казна треба само за то што су одмах полетели да објаве вест у таблоидима.
Иначе бре, карикатуре профана и слична срања није цртао само онај ко није знао да црта. Маса људи је жврљала зидове и срања, пљували профане по зидовима школе (вређање плус уништавање школске имовине) и ништа.
Једина разлика у овом случају је постојање и развијеност интернета, па клинци баш не капирају колико се то лакше шири. И друга разлика је што не морају да крече после њених излива креативности.
Искрен да будем, ово је просеравање.
Да је на овај начин кињила неко друго дете, и изругивала му се, не би реаговали. Но, овде прорадила сујета. Сере ми се од тога.

И поређење са Вукајлијом није на месту. На Вукајлији људи оће бре да буду анонимни. Можда не анонимни за овај круг људи са којим се окупљају, али бре, анонимни за осталих пар хиљада посетилаца. Значи, овде по дифолту, то важи за кршење приватности.
Тамо је окачила то на ФБ да би поделила то са људима који већ знају те профане и који су њихови ученици. Дакле, кршења приватности нема, има само безазлене шаљивости и глупих фора, које једино њихову сујету вређају.
Максимална прихватљива казна за овај прекршај би била на пример, смањена оцена из владања са 5 на 4. И то је то.

У мојој средњој је неко направио лажни ФБ налог са сликом и надимком једне зајебане профанке, ником није било ништа.
Профан физике је имао свој "фан пејџ" где су се људи спрдали на његов рачун.
Итд.
Продекан за наставу на мом факсу, пред излазак сваког броја факултетског часописа је у фазону "пишите шта хоћете о мени, не занима ме хоће те ли ме називати овако или онако, само немојте да напишете неку дезинформацију везану за студије, која ће ми направити додатан посао". Лик је цар.

Па то и кажем Стеване. Ова ликуша је окачила слику за ограничен број људи који су њени пријатељи. Качење приватне слике на форум је качење слике на јебени интернет. Ако окачим твоју слику на Вукајлију слика је постала јавна. Ако је окачим на зид, само моји пријатељи могу да је виде.
Управо то, форум је видљив свима, мој фб профил је видљив само и искључиво људима који су моји "пријатељи".