ABA FANTAZI 17/18
  • Anarchyst

Liga pocinje u petak, pa ko hoce da se zajebava s ovim, imaju i nagrade nekakve

http://fantasy.aba-liga.com/

ko hoce u privatnu ligu nek se javi

• L@ki

IN кад се рег и направим

• Anarchyst

Cijene igraca djeluju koliko toliko korektne, sedmicna nagrada lopta i ulaznice za koji zelis tim za sledece dve tekme

• Митке

Можда и ја будем саставио тим, мада појма немам ко је од играча у којој екипи и какав статус има.

• ps

Ja cu takodje vrv sastaviti neki tim al cu piciti sa njim do kraja sezone, sanse nema da pratim neke mulaomerovice iz zrinjskog kakva im je statistika

• александаркг

Ma daj bre aba liga, to je liga koju do kraja prate samo cedevita, zvezda, stevan i mlatoni xd

Tako je i prošle godine bilo pa se svelo na dva-tri aktivna igrača

• александаркг

Mada sam iskreno pomislio da igram jer ne znam u kojoj meri će usrati EL fantazi, a s druge strane što kaže ps, mulaomerovići, đoko šalići i žige dimeci, pa šta mi to treba u životu.

I ni ove godine nemam gde da pratim aba ligu, tako da sumnjam baš

Mada sve to što ima malu konkurenciju i kakve takve nagrade je primamljivo, šta znam

• Стеван

Napraviću tim verovatno, da pokušam u prva 3-4 kola da uzmem loptu. Ne verujem da ću izgurati celu sezonu.

• ps

Koje su nagrade? Jel ima neka ono bas solidno dobra pa da napravimo jedan tim u kojima ce trust mozgova najboljih fantazera da odere sve? Coa stop, somi stop

• Sale d snajperist

ps nagrade su ti
    Po rundama: Basketaska lopta i dve karte za jednu tekmu u dva sledeca kola

Pobednik sezone: Bice gost ABA lige na polufinalu ili finalu (Ukljuceno nocenje u hotelu i karte za tekmu) dobice neki trofej i paket ABA sponzora

2. i 3. mesto za sezonu dobijaju trofej i paket sponzora

4. i 5. mesto dobijaju paket sponzora

• S

Bice gost kod Tegija loolo

• Стеван

Ovo s loptom kao nedeljnom mi je gotivno, a ova glavna nagrada je sranje. Jedan meč i jedno noćenje, jadno deluje

• Sale d snajperist

Realno lopta je najjaca nagrada
    Ovo neki trofeji i ostalo sranje obicno

• Марко 

мрзи ме да се региструјем иначе бих и у овоме био први

• ps

A ko su sponzori koji moj haha

Hmmmm ajmo se borit za loptu pitacu jel moze sa autogramom borisa bakica ili marinovica simbola aba lige ako osvojim

• Стеван

Samo Čeda Vitkovac

• Sale d snajperist

Kia, peak i spalding.
    Kontam da dobijes jelkicu za kola, dres i carape

• Стеван

Spalding opet lopta cenim haha

• Sale d snajperist

Pa da, pise tamo
    Nego engleski bem ih usta

• ps

Od kie dobijes popust 5% na kupovinu kola, peak carape i znojnicu a spooding tu loptu navedenu vec

• Млатони

Obratite pažnju na igrača Radoš Šešlija

• ps

Gospodin sa takvom slovnom konstrukcijom u licnoj karti se nece naci u mom timu makar igrao 40min protiv dece sedmi razred prvo polugodiste

• Sale d snajperist

Ceda Vitkovac igrao sa mojim bratom u ekipi
    Bio bolji od njih jer je fazon 6 godina bio stariji

• S

Radjardov brat je bio bolji od Vitkovca

• александаркг

https://i.imgur.com/1OV2CEd.jpg

дајте шифре, наклепао сам нешто, ал' немам намеру да пратим ни статистику ни да нешто активно учествујем у овоме, вероватно ћу само пробати у прва два-три кола што каже стеван да се дочепам лопте и то је

• александаркг

аха послао анахристос већ нисам видео

• Млатони

Da da sad kao svi "napraviću al neću da pratim" unapred se opravdavaju što će biti oduvani

• ps

Nisam ja rekao da necu da pratim nego da ne znam bas brdo igraca a nema sanse da sad gledam kako je neki mornar igrao pripremni period. I pritom sam n-3 najgori igrac fantazija ikada

• Carl Cox

Timo Bolčina x Sendi Čebular (official video) 2K

• Марко 

што не могу да се региструјем

• Sale d snajperist

Mnogo si dobar pa ti zabranili

• александаркг

Meni je aktivacioni mejl stigao u spem folder, pa vidi da nije tamo

• Марко 

кад сам попунио оно срање за регистрацију и кликно да се пошаље избацило ми гугл који курац

• ps

Ukucaj GIVEUSATANK

• Млатони

Novi format EL fantazija koga zanima:

- 8 igrača + 4 izmene, skor se računa od ovih 8, izmene uleću automatski ako neko iz prve postave ne igra
    - Bira se kapiten kome se udvostručuju poeni I zamenik kapitena
    - Cene igrača su u milionima, budžet za tom je 10 miliona

Ne znam još koliko će izmena biti između kola i kako će cene da se menjaju

• александаркг

Pa nije ovo toliko radikalno koliko sam očekivao da će biti...

Kako se pokazalo u praksi to sa kapitenom, znam da su nešto oni na mvp-u kukali da nešto nije valjalo u aba fantaziju pa su sad kao opet vratili na staro

• александаркг

Više mi je sranje što je 8 igrača nego što uvode kapitena

• Млатони

To na aba sajtu je bio i kapiten, I njemu je dodavana +/- statistika što je sranje

Ovih 8 igrača je ovako raspoređeno:
    Pg
    Sg
    Sf
    Pf
    C
    G
    F
    Util

• александаркг

Sad vidim da ima na ibn-u nova fantazi tema, taman ću da pročitam, verovatno tamo znaju sve o tome

• александаркг

A ovaj raspored, čini mi se da je identičan raspored igrača bio na fantasynova i da je tamo bilo baš 8 na terenu (doduše bez izmena i C-a)

• александаркг

Budget seems to be 8million but when mitrovic costs 0.9 and de Colo 1.5, not sure how to buy 12 players. I still also don't know how prices will fluctuate and whether it will be as sensitive at the start as it has been.

Ovo kaže neki lik koji je upao na sajt nekako pre dva dana

8 miliona za 12 igrača, luka mitrović 0.9 lol

• александаркг

A onaj kzav koji piše tamo nonstop izneo taj podatak pa sam prekopirao samo

3 izmene nedeljno, mora se imati svih 12 igrača (8+4), rekoše tamo da su pravila izašla na sajtu pa ću verovatno kasnije da poglednem to

• александаркг

Takođe rekoše da pored EL logoa postoji nevidljivo login dugme pa koga zanima neka se iscima da se registruje i pogledne detaljnije, a po mogućstvu i prenese nama ovde

• Млатони

Pa ja sam se ulogovao i gledao to

• александаркг

Pa izlepi onda sva ta pravila ako već ima tamo

Edit: I ima li išta oko cene sad, jok? Ako stvarno ne bude vezana za indeks onako kao na starom nego da bude tipa da dekolou cena posle 5 kola skoči sa 1.5 na 1.6-1.7 onda je govno teško

• александаркг

Pa kako onda onaj dilkan zna da će biti tri izmene a ti ne znaš

• александаркг

Rules are up.

3 subs each week.

12 players must be selected

Iz ovoga sam ja skontao da su sva pravila izašla a ne samo to tvoje o formatu takmičenja