evo ga jedan kanal koji nije uspeo da obrne skalu i bude ironicno smijesan (npr neca smeca gaga stajls)
klipovi su uglavnom puni ponavljanja jednog te istog uz u picku materinu na svake dve sekunde i ne postoji apsolutno nikakav panclajn ili bilo sta smesno u vezi sa ovim
https://www.youtube.com/channel/UCHabqviYzTtUlYZeCDM0M1w- TS
moj prijatelj rojken se izjasnio povodom ovoga: Jebem ga usta znaci ovaj kashov mi jr i ranijr iso na kurac klinja glupavi
- TS
upravo sada
nije bio baš bogat na slatkim rijećima pa je time zavrijedio sebi ban zbog vrijeđanja - º
Pozdrav Kashofe prijatelju, autor dr Rojken bi rado prozborio koju sa tobom, ali je trenutno usled određenih okolnosti sprečen!
- TS
rokane nedostajes...
- TS
od cije ironicnosti ti se sere
nemoj samo da je od moje - º
O čemu ti pričaš brt?

Ironija je tako 2016. ughhh
https://media2.giphy.com/media/Fjr6v88OPk7U4/giphy.gif- 6
Па бољи су од дњевнака сиг ХД
- º
Dž. o/
Pozvan si nešto u čekaonicu samo da te obavestim

momci su iz glusaca, selo nedaleko od mog, glavni lik Igor je organizator, a deda mu je komsija, dakle nisu rod
Transfer blama to nije definitivno, nijednog momenta me nije uhvatio Transfer blama dok gledam to, jer glume tu i tamo okej, oni koji ne razumeju takav akcenat, naglasak, te reci, njima nije smesno,
Transfer blama ´su recimo svi jutjuberi koji pocinju klipa sa "i gde ste bre ljudi", takve klipove ne mozes odgledati duze od 4 sekunde, taman toliko da brzo izgovore "i gde ste bre ljudi Milos ovde" i onda cute kao retardi, ne mogu recenicu sklopiti
momci sa selo definitivno po mom misljenju nisu Transfer blama, ali svako ima svoje misljenje koje trebamo postovati
ne znam, meni iskreno stvarno nisu Transfer, nece oni nikada uspeti, to je cinjenica, mozda doguraju do 30k i to je dosta, ali odnos lajk dislajk dosta govori
cinjenica je da se oni dobro zabavljaju, to su sve stariji ljudi, seljaci, mestani, njima je zanimljivo, nisu tu u planu neke velike pare, zarada..- DP
MEŠTANI
E
Š
T
A
N
INATŠEM - DP
Jutjub?
Samo Janko
Nije kao da uopste moras da gledas ta sranja
Ja sam mislila da se na ove mucenike sa jutjuba prze samo tinejdzeri I to mladji
Kad ono medjutimSvestan sam da ce ovo naici na osudu izveznih autora iz kragujevca ali imam SVOJ STAV i zelim da ga iskazem a to je da se slazem sa ovim ko bre gleda te jutjubere koji kurac zapata gleda valjda on mi rekao eto ali opet koji kurac
- DP
Pa ne gledam šaljive jutjubere gotovo nikad, možda ponekad pewdiepie kad mi je mozak na leru. 99% stvari koje gledam su nba, analize filmova i istorijski/naučni.
- DP
Mada sta ja smatram za naučni je za debatu. Danas sat vremena gledao neke custom made katane kako seku svinjske glave