- A
Dragi Vukajlijaši,
Pošto poslednjih nedelja vidim veliki broj poziva da se vratim na sajt, kako na društvenim mrežama, tako i na forumu, odlučio sam da vam izađem u susret.
Uplatom proizvoljne sume na moj PayPal, ja ću novoj afirmaciji ovog sajta doprineti novom definicijom najvišeg mogućeg kvaliteta. Prilikom uplate možete navesti i sledeći podatak:
- "SLENG" za definiciju nedefinisanog slenga
- "POŠALICA" za krateže i igre rečima
- "SLENG +" sleng sa dugačkim primerom
- "NICK *taj i taj*" šaljiva definicija o određenom autoru sa sajta
- "ESEJ" duže definicije na slobodnu temu (minimum 5€)Takođe napišite i vaš nadimak prilikom transfera novca, kako bi u prvom komentaru nakon definicije mogao da napišem posvetu.
Sve uplate možete sa vašeg PayPal naloga slati na adresu agilni@gmail.com (svaki spem u vidu slanja običnog mejla na navedenu adresu će biti prijavljivan Guglu).
Hvala!
P.S. Molim da budete strpljivi, pošto očekujem veliki broj uplata, pa će rok za definisanje biti između 5 i 10 dana.
- A
Hvala na podršci! Poštujem situaciju.
- P
Ja sam ejakulirao u gace samim pojavljivanjem Agilnog na sajtu.
- P
Gamby kako ti je dobra ova defka, ako sam te ikad uvredio, oprosti mi katrin gambin
- A
Melis, ne uspevam da ti primetim ikakav legitimitet i da mi se obraćaš bez persiranja, a kamoli da na ovom sajtu nešto moje predlažeš da se briše.
- b
Vagilni, kako ste?
- P
Agilni totalno neintersantan lik. Pomesao sam ga sa Bruceom koji je bogotac
- A
Ja ne objašnjavam svoje postupke, pomešao si me s nekim.
- b
Vagilni kako si?
- RRsa Bruceom koji je bogotac
Tebra, ovo me baš onako žešće trigeruje, toliko da sam morao da se prebacim iz snajper "majav na prozoru" moda u aktivni "majav zove muriju" moda
Nemoj više ovakve stvari da radiš, buraz
Mesecima sam ovde vodio kampanju da ga smenimo svojevremeno zbog njegovog forsiranja penzionerskog humora prikladnog za šah-klub, obesmišljavaš nam trud i revoluciju ovakvim izjavama
Mojne
- P
Znam druze ali u onih 1800 defki se mora naci dobra, nemoj tako bas
Melis, ne uspevam da ti primetim ikakav legitimitet i da mi se obraćaš bez persiranja, a kamoli da na ovom sajtu nešto moje predlažeš da se briše.Agilni, da pogledaš malo bolje, možda bi i video nešto osim svog nosa koji para oblake. A ti meni komotno možeš da obrišeš rč, nije baš baršunast i flafičast kao tvoj, ali ne sumnjam da ćeš se snaći.
- RR
Napadni ga da je midžet koji se ne bi ni oženio da mu nije bilo vukajlije
- RR
Buraz, ne može to tako mekano, tako se ne razgovara ovde, osim ukoliko nisi neki tupavi, metiljavi isprdak tipa niktov
- A
Roberto, koji god isprdak da si na originalu... Midžet jesam, ali opet nedostižnih visina za tvoje pojmove. A ovo ostalo potvrđuje da ne znaš o čemu pričaš, što je normalno za niža bića da se služe tom nekom Happy TV retorikom, posebno kad je neistina udarni argument. Bojim se da ću imati problem da te primetim u nastavku teme.
- RR
Hahah, pa što onda padaš u vatru ovoliko, ako nisam u pravu, baštenski patuljče?
Inače,Midžet jesam,ali opet nedostižnih visina - A
Hvala na prvoj uplati anonimnom Vukajlijašu.
- b
treci put ti se obracam i pitam kako si vagilni, ne konstatujes me uopste, ok ako cemo tako
- A
Dobro je, Bombaš, nije loše. Saša Ilić fazon, ne mogu duže od deset minuta. Kod tebe? Jbg, sinoć ušao, gomila PVT-ova dobrodošlice... znaš kako je.
- b
bila je to retoricka konstatacija

Što je ovoi sajt postao mesto nečastivosti! Kako te samo nije sram da taržiš novce za pisanje i to uboge raje srbske koju u ovom teškom trenutku kada šiptari traže hleba preko pogače i sem kolevke Kosova hoće da nam uzmu još koju opštinu preko, ti tražiš da ti plati za pisanje kojim bi opelmenio srbski jezik? Kako te nije sramota da tako što činiš i zar je to patriotizam? A vi što ste mu paltili i koji to podržavate, vi za Boga Oca Sapsitelja ne znate i on će vas u sudnjem času podsetiti na to što ste svojim rečima i delima nečastivog pojili.
- A
To je prosto pitanje ponude i potražnje.
Ali hajde ovako, sve što prikupim ovde, biće uplaćeno u humanitarne svrhe, osim kad mi rikne tastatura, onda će biti preusmerena sredstva. Da li da uplatim u Crveni krst, ili crkvu?
Prva uplata je bila dva dolara, ajde i nekako, jutros me je sačekala uplata od 50 centi, takođe anonimno. Mislim da ću morati da editujem prvi post.
- b
mislim da niko nikad nije ispizdeo u istoriji vukajlije kao mučeni Chicha Drazha zbog ove teme
https://vukajlija.com/forum/teme/70936-chichadrazha93nikada mi nije oprostio, nikada.