Ne.
Sve se to nadgleda, nigde nisi siguran.
Npr. Google ima sporazum sa NSA (američka sigurnosna agencija tj špijuni i tome slično), pa sve pretrage koje se ukucaju prethodno prolaze kroz njihov sistem. Tako prikupljaju podatke o svakome od nas.
Da ne pominjem Vatikan i vanzemaljce, oni su i izmislili internet samo zbog toga...- M
zavisi. Od toga koliki si tupson. Ako si slikas polunaga, u statusima pises sve sta radis, Info ti je krcat informacijama, onda si hipokriticni tupson, a ako ne radis nista od toga onda si paranoidni tupson, jer koga boli kurac za tamo nekog Djoku ili Karinu iz Srbije?
Ne mislim striktno na tebe, nego na svija, a koristio sam zenski rod jer zene radjaju tupsone, muski im samo omogucavaju postojanje, plus jos ni oni ne mogu znat jesu li pravi bioloski ocevi. To znam jer gledam Game Of Thrones. To je cinjenica.

Čuj ti to: privatnost.
Čuj ti to: bezbedna.
Ne mere to tako, kada ljudi sami kače sadržaj koji ih može kompromitovati. Uostalom, i da ne kače, dešavalo se da se (na primer - na Vukajliji) od strane jedne osobe podele detalji iz privatnog života druge osobe."CIA, snajka, CIA". Dodži u Grčku i ta čudesa, fakjea!

Све се снима преко сателита :)
Друштвене мереже нису мјесто за приватност...колко им ти даш, толико ти могу и узети... да не останем без одговора рећу НЕ...
Приватност и интернет (интер - прикупљамо податке; нет - о вама) не иду никако заједно. Ваљда су досад сви научили да своје приватне податке не дају свакој Марији која је само 16 км удаљена од Београда, сама је кући и спремна је за врућ секс, и којекаквим друштвеним курцима. Многи од вас би се изненадили када би знали да ја уствари нисам др Хаус...
Приватност и интернет (интер - прикупљамо податке; нет - о вама) не иду никако заједно. Ваљда су досад сви научили да своје приватне податке не дају свакој Марији која је само 16 км удаљена од Београда, сама је кући и спремна је за врућ секс, и којекаквим друштвеним курцима. Многи од вас би се изненадили када би знали да ја уствари нисам др Хаус...E јес, јеном ја тако кликно на стојадинку (23) Месићи нирбај а мени дошо рачун од 230 марака мајку јој јебем а нисам је ни дотако.
Чекај, оћеш да кажеш да ти ниси доктор хаус ? па ко си ?
Naravno da nije. I to ne zbog drugih korisnika, vec zbog same mreze. Fejbuk trguje informacijama sa drugim kompanijama. Npr. lajkovao sam Camel FB stranicu, i posle 5 minuta izlazi mi predlozena stranica koja reklamira neki preparat da ostavite pusenje. Gugl to isto radi, gledam klip Pikachu on acid i izlazi reklama klinike za skidanje sa dopa.
Sve informacije koje ostavite su im trajno dostupne. Kao i fotografije i ostalo.

Не постоји безбедност за приватност на друштвеним мрежама, ја сваки други дан читам како шеф отпусти неког лика јер је написао како ме њесра посао... Већ на томе ти ниси заштићен, само у обичном пискарању те сви виде ко шта где ради. Свако ко се мало више посвети сталковању по мрежама може да закључи ко кога јебе нпр.