СП у фудбалу у Србији
  • Sevastokrator_95

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/3309305/vucic-kandidovacemo-se-sa-rumunijom-bugarskom-i-grckom-za-mundijal-2030-godine.html

Пишите шта год вам падне на памет у вези са овим бисером.

Нереална спика за мазање сиротиње? Пишање по сиротињи улагањем мелеона у фузбалске стадионе? Дизање србаљског фудбала на виши ниво? Финале СП на националном стадиону у Борчи? Камп репрезентације Бразила у Трговишту? Будите креативни.

• ps

Finale da se igra na stadionu crvene zvezde iz gnjilana gde ces vecu ssss poruku

• 6

биже биће..

• paninaro

sad su vam bugari i rumuni veći prijatelji od nas jeri?

• h

Prvenstvo otvara predsednik drzave srbije beli preletacevic

• L@ki

за 12 година ко жив ко мртав

• l

Nejmar ostavio baksis od 500e konobaru iz Prokuplja

• l

navijac francuske se povredio u akva parku u jagodini

• Sevastokrator_95

LUNJEVIČKA MUDIJADA HIT MEĐU GOSTIMA IZ KOREJE

• Sevastokrator_95

jer su bećari, jelte

• Bogdan Diklić

Bićemo prvaci sveta.

• Earthworm Jim

paninaro
    sad su vam bugari i rumuni veći prijatelji od nas jeri?

Hahaha, slusaj njega

• krupovrbaski zmaj

najjaca provala ikad.
    samo bacanje para.

• Sanitarni čvor

mi necemo znati ni gde se prijavljuje za organizaciju svetskog.ovo je vise fora da vodja ima viziju,a raja glupa pa nece to.kada ovde ispusimo bice da je on hteo, ali da je narod rekao da je nemoguce, pa se odustalo.
    kao da je rekao na kurcu cemo uzleteti na mesec sutra i neko mu rekao da to nije moguce.i taj sto je rekao da nije moguce je picka jer ne veruje.i zbog njega/njih se sve obustavlja.
    sve nesto mislim da djilas biti kriv ponajvise.
    vecno ce vladati.

• Zhajk

nij vule glup, nove investicije, ali pre toga da egalizuje prostituciju, pa da država može zaraditi nešto, i čim prođe svetsko, da se opet ukine

• h

Prvenstvo se igra loptama iz novotvorene fabrike u Dragosinjcima, gde je drzava nasla posao za 200 radnika

• Plankton*

SKANDALOZNO!!! PIJANI BRITANAC SILOVAO JOVANCHU U ZOOLOSKOM VRTU!!! (FOTO)

• CirOza

РТС упутио званичан захтев фифи да свима укине право преноса утакмица како би гледаоци земље домаћина били мање незадовољни

• l

ceca otvorila mundijal pesmom grome moj

• K:

Pošto su samo dva stadiona prihvaćena od strane fife utakmica između paname I džibutija počinje u utorak, a susret mongolije i brazila pomera se za sledeću nedelju. Očekuje se da se prvenstvo već sledeće godine završi

• K:

Ovo je realno smešno, sad ako se ne smejete, verovatno me mrzite

• Ledeni

Zato što si cigan a ne zato što nije smiješno.

• K:

Misliš da navijam za zvezdu ili kako?

• Ledeni

Ne, ne nego onako baš rom. Kažeš mu nemam para a on i dalje zapinje neće da se otkači.

• Ledeni

Htjedoh reć zato te mrzimo smrdiš i naporan si.

• K:

Čoveče pa ti mene vređaš

• Ledeni

Može biti, ovdje se uglavnom nisam pravio nešto naročito fin.

• K:

Zašto pišeš ijekavicom brate, nekako je ružno za čitati.

• Ledeni

Iz Crne Gore sam, nama je ekavica pederska.

• K:

U redu, želiš li da se izmirimo I nastavimo dalje kao da se ništa nije desilo, a ja obećavam da te neću prijaviti za uvredu i da neću tražiti da te banuju na tri dana jer si mi rekao da smrdim smaram, da sam cigan I tako..

• Ledeni

Kako si to zamislio? Da se rukujemo malim prstima?

• K:

Može jedan manji poljubac u obraščić i ono mir mir mir niko nije kriv ava ava ava sudija je krava

• Ledeni

Ja stvarno ne znam kako si ti zamislio da se izmirimo ako bi jos i da se ljubimo. Jedno obično vodi drugom i znam da je 2018 al i dalje svoj kurac guram isključivo u žene rodjene u ženskom tijelu i sa ženskim organima.

• s

Ajde sto bi bilo gej,nego bi bila i pedofilija,jesi video sliku ovog Krajslera,zauvek ce izgledati ko dete.

• Thilmo

Šta odgovarate ovom debilku krajsleru. Teraj ga u kurac.

• K:

Pazi ovog morona što nagovara masu da me ignorišu. Jesi ti dobar s glavom jebem ti porodicu?

• CirOza

Да ли свака тема мора да се усере на почетку

• Бадвајзер

Ето јебига. Изгледа да мора.

• l

engleski huligani demolirali bife pegaz u malosnici

• Sevastokrator_95

Reprezentacija Srbije je u grupi C sa reprezentacijama Kosova, Vojvodine i Beograda. Sve utakmice igrace kod kuce u Arandjelovcu

• Fender Stratocaster

Reprezentacija Srbije je u grupi C sa reprezentacijama Kosova, Vojvodine i Beograda. Sve utakmice igrace kod kuce u Arandjelovcu

Србија ће бити домаћин Светског првенства у следећим градовима: Београд, Бања Лука, Подгорица и Сплит.

• Sevastokrator_95

Србија ће бити домаћин Светског првенства у следећим градовима: Београд, Бања Лука, Подгорица и Сплит.

odlicno nam ide, sve smo blizi tome

• CirOza

На полувремену финалне утакмице концерт БСа догодине у Пазару

• Plankton*

Program zatvara Mimi sa remixom "Oro" Jelene Tomasevic.

• Sevastokrator_95

https://www.youtube.com/watch?v=KlsGCKkMfwE

Samo se vi zajebavajte, ali strucnjaci su vec ozbiljno poceli da diskutuju o ovome. Kad jedan Gorislav Papic i jedan Aca Informacija Stojanovic tome pridaju paznju, zna se da je ozbiljno.

• Мосасаурус

Услед протеста албанске мањине због дискриминације и запостављања, финале Србија-Русија игра се у Прешеву. Тренутак пре него што капитен Сале Илић подигне Богињу на терен упадају ветерани ОВК предвођени Тачијем и Харадинајем, разбијају Салету лобању пехаром, вешају Ивана Богданова за јаја и проглашавају Косово победником мундијала. ФИФА признаје уз мање примедбе. Почиње Трећи светски рат.

• Sevastokrator_95

Услед протеста албанске мањине због дискриминације и запостављања, финале Србија-Русија игра се у Прешеву. Тренутак пре него што капитен Сале Илић подигне Богињу на терен упадају ветерани ОВК предвођени Тачијем и Харадинајем, разбијају Салету лобању пехаром, вешају Ивана Богданова за јаја и проглашавају Косово победником мундијала. ФИФА признаје уз мање примедбе. Почиње Трећи светски рат.

haha samo umesto ove poslednje recenice ce pre biti "Srbija uputila ostar protest Briselu i povukla svog diplomatu sa svecanog rucka"