- 6
биже биће..
- h
Prvenstvo otvara predsednik drzave srbije beli preletacevic
- l
Nejmar ostavio baksis od 500e konobaru iz Prokuplja
- l
navijac francuske se povredio u akva parku u jagodini

mi necemo znati ni gde se prijavljuje za organizaciju svetskog.ovo je vise fora da vodja ima viziju,a raja glupa pa nece to.kada ovde ispusimo bice da je on hteo, ali da je narod rekao da je nemoguce, pa se odustalo.
kao da je rekao na kurcu cemo uzleteti na mesec sutra i neko mu rekao da to nije moguce.i taj sto je rekao da nije moguce je picka jer ne veruje.i zbog njega/njih se sve obustavlja.
sve nesto mislim da djilas biti kriv ponajvise.
vecno ce vladati.- h
Prvenstvo se igra loptama iz novotvorene fabrike u Dragosinjcima, gde je drzava nasla posao za 200 radnika
- l
ceca otvorila mundijal pesmom grome moj
- K:
Pošto su samo dva stadiona prihvaćena od strane fife utakmica između paname I džibutija počinje u utorak, a susret mongolije i brazila pomera se za sledeću nedelju. Očekuje se da se prvenstvo već sledeće godine završi
- K:
Ovo je realno smešno, sad ako se ne smejete, verovatno me mrzite
- K:
Misliš da navijam za zvezdu ili kako?
- K:
Čoveče pa ti mene vređaš
- K:
Zašto pišeš ijekavicom brate, nekako je ružno za čitati.
- K:
U redu, želiš li da se izmirimo I nastavimo dalje kao da se ništa nije desilo, a ja obećavam da te neću prijaviti za uvredu i da neću tražiti da te banuju na tri dana jer si mi rekao da smrdim smaram, da sam cigan I tako..
- K:
Može jedan manji poljubac u obraščić i ono mir mir mir niko nije kriv ava ava ava sudija je krava
- s
Ajde sto bi bilo gej,nego bi bila i pedofilija,jesi video sliku ovog Krajslera,zauvek ce izgledati ko dete.
- K:
Pazi ovog morona što nagovara masu da me ignorišu. Jesi ti dobar s glavom jebem ti porodicu?
- l
engleski huligani demolirali bife pegaz u malosnici

https://www.youtube.com/watch?v=KlsGCKkMfwE
Samo se vi zajebavajte, ali strucnjaci su vec ozbiljno poceli da diskutuju o ovome. Kad jedan Gorislav Papic i jedan Aca Informacija Stojanovic tome pridaju paznju, zna se da je ozbiljno.

Услед протеста албанске мањине због дискриминације и запостављања, финале Србија-Русија игра се у Прешеву. Тренутак пре него што капитен Сале Илић подигне Богињу на терен упадају ветерани ОВК предвођени Тачијем и Харадинајем, разбијају Салету лобању пехаром, вешају Ивана Богданова за јаја и проглашавају Косово победником мундијала. ФИФА признаје уз мање примедбе. Почиње Трећи светски рат.
Услед протеста албанске мањине због дискриминације и запостављања, финале Србија-Русија игра се у Прешеву. Тренутак пре него што капитен Сале Илић подигне Богињу на терен упадају ветерани ОВК предвођени Тачијем и Харадинајем, разбијају Салету лобању пехаром, вешају Ивана Богданова за јаја и проглашавају Косово победником мундијала. ФИФА признаје уз мање примедбе. Почиње Трећи светски рат.haha samo umesto ove poslednje recenice ce pre biti "Srbija uputila ostar protest Briselu i povukla svog diplomatu sa svecanog rucka"