Koronavirus u Srbiji 2
  • Thilmo

Sevastokrator_95
    mi smo u matriksu jebote, vucicevic je dekartov zli demon

• Thilmo

Da nastavimo, dok je vruće obraćanje Vučića nam.

Mlako, dosadno, a.najgore što doktorima nije dao ceo dan da kažu ono što je bitno.

• Thilmo

I ipak je ubeo 24h zabranu kretanja.

• riffraff

Sta je sve uveo, informacije zelim

• Бохор

Pretrpeo je 2 šah-mata večeras
    Prošlu je jebao prejako ne znam koji mu je kurac

• riffraff

Sta je bilo
    Sta je usrao
    Aloooo u Ustaskoj nema Vucica na tv

• Thilmo

Preslab je bio. Očigledno da je dobio packu sa zapada, što je pokušao da uvede cenzuru informacija o korona virusu.

• Sevastokrator_95

Sta je bilo
    Sta je usrao
    Aloooo u Ustaskoj nema Vucica na tv

evo negde oko 45. min pocinje

• Thilmo

Što je realno idotluk bio, još uhapsio onu novinarku što pričala da su uslovi u KC Ns užasni

Pustio je odmah iz pritvora i promenio da samo on može da priča o Koroni.

Zato je sjeban bio, boli kurac evropu što nas on manijači redovno. Al sad sw plaše zaraze a ovaj naš će glumi diktatora.

Dobio packu po ušima i gle kakav je ponizan.

• Sevastokrator_95

samo cekam da jednog dana otera sve u kurac na konferenciji, kaze koji mi je trebalo ovo sranje u zivotu, mogo sam da odradim pripravnicki kod tome file i bog da me vidi, evo vam pa nek vam vulin bude precednik jebo vas ja nezahvalne i ode u neku polineziju da krcka lovu

• Thilmo

Ja cenim da je dobio prvu ozbiljnu packu, i da se pogubio. Zato je bio ovako mek, što su svi primetili, nije ličio na sebe

Promenio svoju odluku da samo krizni štab izveštava i pustio novinarku iz pritvora. Pa nema šanse.

I opet se vratio "slobodnom" novinarstvu gde vučičević postavlja pitanja..

• Bobi Prangija

Ko ga je pažljivo slušao, svestan je da je dao genijalne odgovore na napade ovih hijena, odreagovao je najinteligentnije i najiskusnije moguće, niko ne bi uspeo da se izvuče ovako kao on. Doktor ove igre

• Bobi Prangija

Ma koje packe, samo je sproveo zamišljeno u delo. On se dobrim delom oslobodio zapadnjačkog pritiska, a i ako ga i dalje ima, nije to nešto što on ne može da istrpi... Najjača stvar je što ovaj debilni narod ne kapira da ga Zapad pritiska jer verovatno radi nešto dobro za ovu državu, ne zato što je njima stalo i jer vas vole... Polako počinje da ga boli kurac i kapira kakva je ovo otrovčina od zemlje i naroda... One večeri na prvoj čovek iznese ideje do sad neviđene ovde, dva dana kasnije ga provociraju najbednije moguće... Ali to su srbi. Nezahvalne džukele

• b

https://nova.rs/drustvo/gak-narodni-front-raste-broj-zarazenih-medu-zaposlenima/

situacija je na ivici koliko mi se cini, bune se i doktori polako

• krupovrbaski zmaj

s obzirom na broj zaraženih Srbija ima veću smrtnost od mnogih drugih.

• Thilmo

Coronavirus Cases:
    1,016,793

Srećan prvi milion svima koji slave.

• Čiča Morada

Baka prase ima 2x vise subova od Korone.
    Pa LOL

• Eru Ilúvatar

rrresi koronu bre

• Давид

ма могу да се кладим да усташе и многи други лажу. типа ако је пацијент имао ишта друго они пишу да је то нешто а не корона. а ми и нпр. жабари све пишемо под корону.

пази као хрвати преко сома оболелих а као 2,5 мртвих ма јееесте шта су они брате, доктори из будућности. тачно се види да лажу пичке.

• Eru Ilúvatar

nisu mu ni potrebni vise iskreno

• krupovrbaski zmaj

veća je njih prpa što su uradili samo 5k testova za 3 sedmice.
    Onda možeš zamisliti koliko stvarno oboljelih ima.

• celt

ja bi rekao da srbija ima dosta veci broj zarazenih nego sto je objavljeno, iz jednostavnog razloga sto je puno radno sposobnih, mladjih ljudi doslo iz zarazenih delova nazad, sa vrlo blagim simptomima, jer za razliku od hrvata gastarbajtera, nemaju radne dozvole i sve ostalo sto ide, pa su morali da se vrate kuci. dovoljno je da mali deo tih ljudi otiso da proslavi po kafanama svoj dolazak i imas cas posla 20-30k mladjih ljudi koji nose virus a misle da se nesto malo prehladili.

takodje bi rekao da ima i vise umrlih, ali da se u srbiji ne broje oni stariji od 80 god. mozda i mladji, po principu "pa znate, dosta je on/ona star, tesko ce da prezivi terapiju" i tako to.
    to prolazi kao "umro od starosti", reko bi.

eto, malo da sirim paniku

• celt

statisticki, nema sanse da kod nas ubija samo one od 50-70 a ne dira starije, isto nema sanse da imas ovoliko umrlih sredovecnih ljudi na 1000 zarazenih

• Thilmo

Pa opet u jugoslaviji imamo najviše mrtvih.

• Давид

тако је децо ммммм

https://twitter.com/mitjaman/status/1245421093701197825

кога би најпре јебо од наставница :Д

ја ликовничарку или србкињу хаха

• Thilmo

31 bilo juče, ko zna koliko još danas. Norveska na 5k zarazenih ima 50 mrtvih cini mi se.

• Thilmo

Deluje da je glupa ko kurac. Al predaje likovno tako da ok je.

• Eru Ilúvatar

a mozda je i do onoga celte da smo vodeci po broju pusaca, raznim hronicnim bolestima, jako losom ishranom itd

• Thilmo

Pričam za burazerom iz amerike. Kaže da ameri još ne paniče. Kao ok ima puno zaraženih al pogle samo 900mrtvih, nije to ništa. Žurke, druženja, teretane.

Da l su tolko glupi da ne kapiraju da se tek budži broj zaraženih, kad krenu da umiru za nedelju dve ima da se puše

• јп

Mi nemamo nikakvu svest o zdravlju, problemi i tegobe opstaju jer su neotkriveni, ogroman broj stanovnistva ne ide lekarima i mrzi ih, ljudi bi radije otisli astrologu ili lokalnoj babi nego psihologu itd... ne cudi me da se umire u relativnoj mladosti

Dijabetes tip 2 može da ostane neotkriven godinama, a razara telo polako ali sigurno, na primer

Sad ti to objasni Srbinu

• Fender Stratocaster

Управо ово што Јебач каже је већи проблем од било које заразе. Наш човек не зна шта му је док га не обори обична прехлада или не почне нешто да га боли. А кад уради анализе, оно катастрофа.

• Thilmo

Da, da, i onda bude ono "umro iznenada a nikad kod doktora nije bio".

• Eru Ilúvatar

moj cale iz nekog razloga kupio one trake i aparat za merenje secera i tako rendom kad neko dodje bocnemo ga i izmerimo bas da vidimo totalna glupost
    i jednom neki lik dosao u goste kod nas, nesto mu taj dan nije bilo ok kad ono aparat mu izmerio 22 secer, sledeci dan otisao u urgentni dali mu insulin odmah i konstatovali dijabetes

• celt

to svuda vazi, nije sad da su srbi najnezdravija nacija na svetu, pa sad resilo bas nas da pogodi

statisticki, na svakog umrlog od 50-60 ima 2 umrla 60-70, 4 njih 70-80 i 8 njih 80+
    tako nekako, nisu tacne brojke, ali to je poenta.
    matematicki jebeno, imamo mnogo vise zarazenih i umrlih, ako ispada da bolest nekako samo pogodila populaciju od 60god

• celt

hrvati tek jedu govna sa brojkama

• М♦

Sta je ovo sequel prosle teme ahhahaha

Dajte neke klipove sa highlightsima tih emisija

• Thilmo

Kakav je bre ovo doček na aerodromu, sa sve solju i pogačom. Pa dvajea njih u vojnim uniformama jedni do drugih haha

I ova dva debilkoa premijer i ministar vojni pa lol

• Thilmo

305 novih slucajeva olala

• b

a juce na konferenciji barbara, pink, informer i srpski telegraf prozivaju boska... jebo vas bosko u supak

• b

samo 12 drzava je danas imalo veci broj obolelih od Srbije, uglavnom drzave visestruko vece od Srbije...

• Thilmo

Pitanje je i validnosti ovih podataka. Jer se mnogo ljudi testiralo ali nisu stizali rezultati.

Tako da je sad pitanje da li je ovo zbir od nekoliko dana. Jedino je broj smrti neupitan.

• Eru Ilúvatar

koliko je tesko uopste testirati nekoga na koronu, zasto se ne uradi na opstinskom nivou neko prosto testiranje ako je to moguce i onda prozvati potpun policijski cas dok se ne pokupe ovi sto su sumnjivi

meni cela ova situacija vec poprima scenario da je sns spasitelj srpskoga roda teskim merama i strog ali pravican

• krupovrbaski zmaj

ne brini, demantovace ih broj zaraženih.

• riffraff

Testovi su skupi i falsiraju cesto, a oni sto se ko fol za pet minuta sazna grip gadjaju ko koronu

• dusan1001

Kako je moguce da smo sportska nacija?da imamo toliko vanserijskih talenata i tako malo discipline?Kako je moguce da zahtevamo uspeh i disciplinu i medalje?Zasto se malo ne ugledamo ne sve te silne sportiste i postanemo malo disciplinovani i poslusni.Niko nam ne trazi da se znojimo,zahtevamo nemoguce od naseg tela,ne trpimo bolove i povrede zbog nekog moguceg takmicenja i ako se bas bas sve poklopi i neke moguce medalje.Traze da sedimo u kuci.Da se pridrzavamo pravila dok virus ne prodje.Traze da budemo disciplinovani da nam se zdravstvo ne bi totalno urusilo i ovako je na izdisaju.Kako je moguce da smo toliko licemerni i da zahtevamo pobede kad sami nismo spremni da se odreknemo za pobedu cele nacije.Svi smo ponosni kad sportisti nase zemlje donesu kuci medalju i pobede.Zasto nam je sad toliko tesko da ucinimo nase sportiste ponosnim na nas.Pridrzavajuci se pravila,za bolje sutra.Sportista zna sta ne karantin,zna sta je odricanje,zna sta je bol,zna sta je nemogucnost videti voljene.To nam se i sad desava.Kad cemo moci da se vratimo u domovinu posle sezona kad se cela domovina tako neodgovorno ponasa?Mi zivimo za tih par dan,ako imamo srece par nedelja kod kuce,a osim sto nam virus uskracuje to pravo ove godine,sad cete to uraditi i vi,nasi zemljaci-vasim manjkom odgovornosti.Zato vas molim,kad ovo prodje,ne zahtevajte od sportista medalje i uspehe,donacije i podrzavanja kad niste sposobni DA OSTANETE KOD KUCE!

HAHAHAHHAHA KAKVO PIŠANJE PO PLEBSU E
    NEMOJTE DA TRAŽITE MEDALJE PRLJAVI PLEBSU!!!!!
    https://www.facebook.com/jovana.brakocevic.9/posts/10158105982422964