Srbijanci su najgori Srbi
  • М♦

Srbi rated best to worst (moj kriterijum je šansa da ćete zajebati za nešto (od najmanje sanse ka najvecoj))

1. rsk: banija
    2. rsk: kordun
    3. rsk: lika
    4. rsk: slavonija
    5. bosanska krajina
    6. rsk dalmacija
    7. ostatak bosne
    8. vojvodina: backa
    9. vojvodina: banat

Odoh da seksam nastavljam sutra

• Синиша Вуцо

Е људи, доста предрасуда и општих места. Дајте креативне и занимљиве теме.

• Čiča Morada

Gile pa dobro ti si hrvat iz jagodine, ako bas oces takvi su najgori

• Синиша Вуцо

Какви такви? Прикривени?

• Mali Mujo

U Srbiji su najveca govna ovi s Kosova, van Srbije mozda CG

Mislim da ima vec tema za ovo

• Sevastokrator_95

nasisajte mi se srbijanskog kurca

• јп

Srbi od najboljih do najgorih:

1) Krug dvojke
    2) Ostatak begea

• priplodni bik

Glupa je tema svakog sličnog tipa jer ne treba generalizovati ništa jer je sve da kažem univerzalno svuda imaš baš dobre i baš loše to je tako svuda ,a znam sigurno da ste usvojili mišljenje na osnovu 2 čoveka koje poznajete

• *Дажбог*

Srbi od najboljih do najgorih:

1) Krug dvojke
    2) Ostatak begea

+112

• Романија

Људи немојте генерализовати сви смо ми људи, али најгори су Црногорци то се зна јер су после Мојковца буквално у сваком догађају и рату били курац. Али немојте генерализовати, а после Цг Бачвани су најгори,
    а најбољи су Источна Србија, Западна Србија Косјерић 7 кућа 15 четника, Херцеговина, Ист.Босна, Лика, Горски Котар..ал немојте генерализовати сви су људи осим Београђана

• М♦

Nastavak od juče, ide deskriptivno. Sad treba da pišem donji deo tabele tj regione u kojima možete biti prejebani od zlog lokalnog stanovništva i nije mi to baš gušt, gore sam lepo pobrojao najbolje srbe a ove sad moram da obrazložim pa ih poredjajte sami. Pišem bez redosleda.

Ali prvo koje nisam juce nabrojao u dobre jer nisam stigao

10. Hercegovci: dobri ljudi

11. Zapadna Srbija bez Šapca i Loznice i okolnih varošica: Ljudi uz drinu, dobri su. I ljudi i žene. Sa obe strane, skidam kapu.

12. Severna Crna Gora i srpska crna gora uopste: dobar narod castan jako
    ——————————————————

Regioni koje nisam ubacio

Uzice, zlatibor, i dole do granice: 50/50 mislim generalno su dobri ali gde god ima nekog turizma tu ima i govnarluka bilo i bice

Crnogorci primorci: ja skidam kapu mnogima, zive moj san, ali gde god je turizam tu su i secikese neke i jajare sto bi sa izmuljaju za sitne pare

Sumadinci Juznjaci Kosovari Istocnjaci: ne mislim da su losi ljudi mislim da su dobri ali jbg srbijanac je to ima ih jako losih ljudi podlih znaci 50/50

Srem: ne znam da li je neko primetio da sam srem izostavio, to sam nazalost morao jer su macva i srem kroz istoriju cesto bili jedno, a macvani su izuzetno jeben narod tako da moram izdvojiti srem kao malo jebeniji kraj od ostatka ravnice ali svakako volim srem i sremce veliki pozdrav za ovu regiju

Loznica: blizu je bosna ima bosanaca dosta i polutana bosanac=pozitivno tako da ih to vecinom cupa ali ako govorimo o izvornim Jadranima i Loznickim gradskim dizelasima bojim se da su sanse hajmo optimisticno reci 50/50 da naletite na baksuze neke

Beograd krug dvojke: nece te zajebati oni ali cete gledati kao kera sa visine

Beograd getoi: svakako mora osvojiti titulu ovde jbg, najpre ces biti izboden nozem opljackan prebijen. Leglo dilera kockara kamatara lopova prevaranata. Vazi i za Novosadske getoe i sve getoe srbije.

Slag na tortu, jedna specificna pojava na prostoru danasnje srbije, Sabac i Macva (+Pocerina+Posavotamnava).

Ovde imam neverovatnu spojku na malom prostoru:
    Šabac= u istoriji pogranični grad, grad trgovaca, nakupaca, boema, kockara, prevaranata, švercera. Šabačka cigan mala, nešto je poput Jatagan male iz Senki, vrlo opasan deo grada, gde su cigani muslimani. Šabac, koliko god kulturni centar Srbije, nažalost takodje i grad kriminala, droge, oružija, kamate, razbojništva. Ako u Šapcu kupujete auto vrlo lako možete biti prejebani.

Pocerina: pocerci su četnici, hajduci, odmetnici. Prgavi ljudi, ponosni, prkosni ali nekad i zlonamerni, zavidni. Ne znam jel postoji površinski manja teritorija koja ima svoju neku pripadnost. Ne vole Macvane. Tvrde da je Sabac pocerski grad a ne Macvanski.

Posavotamnava: rekao bih pitomiji od poceraca. ima neka kakva takva povezanost i trpeljivost izmedju njih. Oni su tamo u svojim Vladimirackim selima i uzivaju.

Macva: Narod izuzetno bogat, a izuzetno škrtz Imam poznanika, prijatelja, dobrih ljudi tamo koji su izuzeci ali moram reci: seljacine jbg, svinjari, pricaju kroz nos, ne misle dobro ni blizoj rodbini, komsijama nikako a dodjosima sve najgore. Ne vole ih Sapcani, drze se Bogatica jer su BĆ tablice predmet sprdje u gradu.

Ima doseljenika iz Krupnja, Ljubovije, Osecine i okolnih sela. Takodje ima Bosanaca a najvise Krajisnika.

• М♦

Mislim da ljudi ovako otprilike reaguju na odg na pitanje odakle si:

1. Iz Bosne (a mica vidi ga iz bosne dosao jadnicak uteko od medvjeda)
    2. Iz Hrvatske (a mica vidi ga utekao od ustasa)
    3. Iz Prijepolja (a dusa jadna sirotinjica)
    4. Iz Vranje (hehe u vranje nema laganje majke mu ga juznjacke ovaj ce da me slaze nesto)
    5. Iz Backe Topole (hehe cika djordje bacvanin hehe baba pilici)
    6. Iz Krusevca (ovo neka seljacina)

Za Sabac ima vise varijanti:

1. Ako razgovaras sa nekim iz Mitrovice, Rume, Srema generalno (pozitivna reakcija jer se smatramo svojima)
    2. Beograd Novi Sad urbani (jaoo Sabac, obozavamo znamo blizu ste super je bili smo nije sns kod vas lepo je)
    3. Beograd Novi Sad stariji, i verovatno sva ostala mesta u srbiji i jugoslaviji (aaa ok. u sebi misli govno sabacko ovaj samo nesto hoce da me izjebe prejebe pokrade i slicno)

• celt

sve to lepo, al sta mislis o kovinu?

• m

- Kojim putem se najlakše stiže do Kovina?
    - Samo skreneš.

• Скелетор

ta dajte molim vas ta nemojte generalizovati ljude pobogu
    zaista

• Sevastokrator_95

а најбољи су Источна Србија

u istocnoj srbiji nije ostalo dovoljno ljudi za jednu fudbalsku ligu, kamoli za bilo kakve generalizacije

• priplodni bik

не треба генерализовати али најебем вам се козе и јарета , мирдита

• dusan1001

BOSANCI NISU SRBI
    Prema tome
    Najbolji srbi vojvodjani
    Zatim crnogorci
    zatim beogradjani i onda ovi južno od bga
    CG ZA PAR DANA OBJASNI BOSOONCIMA ŠTA ZNAČI BITI SRBIN CRKNITE BOSANSKI NESRBI

• Sanitarni čvor

prodao sam konja vranca da dovedem srbijanca. prodacu dva konja vranca da oteram srbijanca.

• Čiča Morada

znas kako, pusite vi nama srbijanski kurac

• Sevastokrator_95

znas kako, pusite vi nama srbijanski kurac

tako je

• KBO!

BOSANCI NISU SRBI
    Prema tome
    Najbolji srbi vojvodjani
    Zatim crnogorci
    zatim beogradjani i onda ovi južno od bga
    CG ZA PAR DANA OBJASNI BOSOONCIMA ŠTA ZNAČI BITI SRBIN CRKNITE BOSANSKI NESRBI

Mamu ti jebem da vam nije bilo bosanaca sada bi pili kavicu u Knez MIhajlovoj, tačnije u šetalištu kralja Tomislava kužiš, neee ?!
    Uz dužno poštovanje normalnom narodu prije bi sebi kurac osjekao nego bio prosječni srbin iz srbije, gledam vas samo po jadranu kako za deset dana pričate rvacki ko maternji jebo vam bog majku izdajničku neće vas ni za pod šljivu ostati kakva ste gamad

• јп

KBO: srbijanci izdajice najobičnije letujete u ustašiji
    Also KBO: bok šefe kako mogu doprineti hrvatskom gospodarstvu danas

• јп

Mamu ti jebem da vam nije bilo bosanaca sada bi pili kavicu u Knez MIhajlovoj, tačnije u šetalištu kralja Tomislava kužiš, neee ?!

republikošumska mitologija

• Sevastokrator_95

Uz dužno poštovanje normalnom narodu prije bi sebi kurac osjekao nego bio prosječni srbin iz srbije, gledam vas samo po jadranu kako za deset dana pričate rvacki ko maternji jebo vam bog majku izdajničku neće vas ni za pod šljivu ostati kakva ste gamad

odseci kurac kad nisi u stanju da cenis sve ono sto je srbija uradila za sve vas velike srbe

• Скелетор

Šta, u životu mi na pamet nije palo da letujem tamo, a tek da im svoje evre tamo njima ostavim, možda čak i nekom ko je možda pucao u mog ćaleta pre 30g, s tim se čak i ne šalim.
    I jebem mater svima ovima koji kao e idem tamo, ma treba da zaboravimo šta je bilo, prelepo je i ljudi su fini.

M R Š
    R
    Š

• Sevastokrator_95

kolko mi se kenja od tog narativa po kojem su "srbijanci" izdajnici srpstva i picke koje ne smeju da se konfrontiraju, a srbi van srbije (pogotovo bosanci) stoje na braniku otadzbine i brane sludjene srbijance

prvo sto je istorijski netacan narativ, a drugo otcepite se bre vise od bosne kad ste tako hrabri mamu vam jebem

• KBO!

šta je uradila jbt niste bili u stanju da dopremite jebeni kiseonik za bebe, dok je arkan lagano lagerovao bijelu tehniku iz bosne i rvacke, čast pravim borcima ali većina te vaše pomoći se svodila na gamad koja je krala od svog naroda i pravila sranja gdje stigla

• Sevastokrator_95

voleo bih da se republika srpska otcepi od bosne, al ne da se odma ujedini sa srbijom, nego da postoji kao nezavisna drzava jedno 10 godina

kontam da bi dozivela tri bankrota u tom periodu

• Скелетор

u stvari, najgori srbi su oni koji letuju u hrvatskoj, ne rodilo im ni njivo ni šljivo

• KBO!

ako se ikada spojimo prelazimu islam jebeš mi sve

• KBO!

jbt narod ste koji gleda farmu na krsnoj slavi šta više imamo pričati

• Sevastokrator_95

pa sto ocete da se spajate s nama kad smo mi takva govna a vi tako plemeniti?

• јп

Od “srba” iz bosne jedino su gori “hrvati” iz “hercegovine”, verovatno

• Мосасаурус

Uf, uf, kapiram da kad bi na sajtari bilo pešes puta više aktivnih članova na ovoj temi bi tekle reke krvi i pljuvačke do sada XD

• dusan1001

DA SU BOSOONCI U CG DOLE SAD BI BILA KOLONA TRAKTORA SA IKONAMA U PRIKOLICAMA

• b

Na koje smo niske grane spali majku ti jebem, pa o ovima smo viceve pricali decenijama i oni poceli da nas prozivaju.... e Srbine jebem ti sve

• Eru Ilúvatar

kbo ima pravo na ovoj temi i slazem se
    sto se tice ljudi ja sam najgore iskustvo tokom zivota imao sa kosovarima, znaci svaki od 15 sto sam ih upoznao licno su neki prevrtljivci sujetni
    a da ne spominjem porodicu djokovic i kompaniju

ali nema poente svadjati se vise na ovoj temi, sada bosanaca i krajisnika ima po celoj srbiji, valjalo bi se udruziti i prepoznati kosovare kao stetocine a i drugosrbijance isto

• dusan1001

Šta ima pravo kolko ti znaš ljudi koji letuju u kurvackoj

• Скелетор

znam ja jednog, al on je kosovar tako da se ne računa

• KBO!

Dušane dragi nije problem u ljetovanju jebenom jer većina nas i ne ljetuje nigdje jeri smo svi generalno sirotinja uboga koja ako skucka za grčku 7 dana za 200 evra skucka i to je to, problem je u tom jebenom hejtu prema srbima iz bosne od većine vas tamo a ne da niste veća govna nego vas je većinu teško svrstati i u govna, više vučete na proljevčinu jebenu nakon flaje vinjaka. Naravno da ovde ne mislim na časne prave srbe koji su izumrli krajem drugog svijetskog već na ova govna što su ljubila titove partijske knjižice i zbog tog famoznog ljetovanja i krenula u još jedan rat da sačuvaju tekovine najdražeg im druga i svih beneficija u tom drugarskom sistemu. Da vam nisu došle izbjeglice iz krajine ne bi i sada znali šta su pravi ljudi i sada su vam svi krivi jer se većina tih ljudi snašla koliko toliko dok ti mama i tata još žive u romansi radnih akcija ebo te pas

• јп

Naravno da ovde ne mislim na časne prave srbe koji su izumrli krajem drugog svijetskog već na ova govna što su ljubila titove partijske knjižice i zbog tog famoznog ljetovanja i krenula u još jedan rat da sačuvaju tekovine najdražeg im druga i svih beneficija u tom drugarskom sistemu. Da vam nisu došle izbjeglice iz krajine ne bi i sada znali šta su pravi ljudi i sada su vam svi krivi jer se većina tih ljudi snašla koliko toliko dok ti mama i tata još žive u romansi radnih akcija ebo te pas

Ма теби је то деда причао

• Eru Ilúvatar

da nisu dosli ljudi iz krajine i bosne beograd ne bi imao fasade danas

• Koveshi

Lale su nekada slaninom mazale šine da voz sa srbijancima produži dalje iz njihovog mesta...

• Koveshi

Nešto slično kao sa migrantima danas.

• dusan1001

Hejt prema bosancima jer su se snašli ahahhahaha
    Pa ništa smešnije nisam čuo u životu
    Pa vi ne možete da se snađete da imate sopstvenu državu.Moj hejt prema bosancima proizilazi iz tog vašeg tripa da ste veći srbi od srba i iz nekog razloga tripujete da imate pravo da pričate o bilo čemu što se dešava u srbiji.Da nisu došle izbeglice srbija bi bila bar za 20% kulturnije društvo nego što je danas jer braćo bosanci ima još dosta vode drinom da prođe dok konačno ne dogurate do statusa ledzit homo sapijensa.