Najveća splačina od čoveka na savremenoj srpskoj političkoj sceni
  • Sevastokrator_95

Lista potencijalnih kandidata je nepregledna, ako tema zaživi možemo komotno organizovati i glasanje po evrovizijskom principu.

Pitanje je jednostavno: ko vam deluje kao najveći ljudski šljam od svih koji se trenutno bave politikom u Srbiji? Al ovako kao čovek, probajte da apstrahujete od njegovih/njenih političkih uverenja i stranke kojoj pripada? Za koga biste rekli da je i rodjena majka zažalila što je to izrodila?

Moj glas ide Vulinu

• K

Marijan Risticevic, Aleksandar Martinovic, Orlic, Balsa Bozovic, Sasa Radulovic, Sergej Trifunovic i ceo pokret NDM BGD

• uraczaganje

uuu solidna lista kavaj, taman da ne moram puno da mozgam vec izaberem najgoreg od sve dece aleksandra martinovica nema dalje

• Sevastokrator_95

probajte da apstrahujete od njegovih/njenih političkih uverenja i stranke kojoj pripada?

i ceo pokret NDM BGD

a jebemu ispostujte me jednom

• Mister_NO

Pa verovatno Vulin, mada je Martinović drugo mesto za dlaku. Ako ni za šta drugo Vulina i ne brojim u ljude nego u neki humanoidni žaboliki entitet, a Martinović je "samo" baš baš gowno od čoveka.
    Znači sutra da se promeni vlast i da mu kažu ajde možeš opet da budeš u vlasti ali u 8:00 u udarnom terminu da pokusaš činiju govana, oližeš kašiku i kažeš "mmmmmmmmm govnaaa" on bi to uradio i posle bio u fazonu, kako sam sposoban da preživim sve, hahaha pusite kurac hejteri.

• Eru Ilúvatar

pokusao sam da razmislim o nekom politicaru koji je ok da bih istrolovao malo ali stvarno mi nista ne pada na pamet

• K

Vulin ipak ima neku harizmu i bez obzira na sve mislim da moze da uradi nesto dobro slucajno, iz svojih nekih ideala samo njemu poznatih. Samim tim ne moze biti gori od martinovica ili sinise malog, potpunih sociopata i moralnog dna. A i pljuvanje Vucica i Vulina mi je postalo malo transfer iskreno, pogotovo taj indeksovci-zoran kesic-draza petrovic humor

• Бохор

Slina. Mučio bih ga fizički danima

• b

Kad se setim Perčevića i Gorana Matića, ovi danas mi izgledaju kao lagani svrab na guzici. Elem, pojam splačina bi trebalo da označava osobu sa manjkom morala, ali ipak osobu. Ne znam zašto govorite o Vulinu. Spisak je dugačak, maltene kompletna vlast i dobar deo opozicije. Naveo bih recimo muftiju Zukorlića, žene mu povadiše oči kući, ne može njih da umiri, a trpa se nešto. Naravno iz ličnih, oportunističkih razloga. Mnogo mi je bio gotivniji kao tvrdokorni boošnjo kad je penio jer ga Tadić ne jebe dva posto, sad kad su mu napredni dali da zida na raskrsnici u centru Pazara i legalizovali štampariju diploma koju on zove univerzitetom i gde klepa 10k po diplomi, sad je sve kul. Dalje, apostrofirao bih Boška Ničića iz Zaječara i ono obrenovačko govedo, zaboravio sam mu ime.

• K

E da Zukorlic takodje, tako je. Bukvalno najgora vrsta ljigavca i ujedno najopasnija, posto lako huska masu i dosta ljudi, cak i Srba ga gotivi

• Мосасаурус

BataGaša Keramičar i zaključavaj temu jbg

• Čiča Morada

Ispade Ceda najmanje zlo...

• Мосасаурус

Čeda je zlo jedino za sebe samog

• K

Bata Gasic je samo klasican lokalni mocnik, van toga nije preterano odvratan

• Мосасаурус

Količina gadnosti ne mora biti proporcionalna količini moći, batice. Tom logikom Vučić je najgadniji (kao što možda i jeste lol) i kraj priče onda.

• Sevastokrator_95

zanimljivo da niko nije spomenuo maju gojkovic

ako bismo malo prosirili definiciju politicke scene tako da ne ukljucuje samo stranke, vec i njima bliske ljude, onda mislim da vucicevic nema premca, jedina koja moze da mu donekle pridje je mozda olja zekic (urednica rema)

• Sevastokrator_95

tj. direktorka ili koja je vec funkcija jebemliga

• Пипач хлеба

Nebojša Stefanović, Siniša Mali, Đilas

• Mister_NO

Burazer radi na aerodromu u Batajnici i kad su bili valjda Bata Gašić, Slina i Vulin, oni postrojeni kao dočekuju ih, Gašić i Slina prolaze, pozdrave ih, kako ste momci, rukuju se, Vulin, ministar vojske samo prodje i ne pogleda ih.
    Tačno vezati u podrumu, raniti posnim kačamakom i svaki put kad ti tipa Jovic promasi penal na menadžeru dati sebi malo oduška mlateći ga mokrim novinama po tabanima.

• Sevastokrator_95

Zaboravili smo i Mladena Sarcevica, mislim da je on ozbiljni konkurent cak i za prvo mesto

• K

Zapata kakvo je stanje u Vranju sa koronom, otkud ovaj skok?

• Mali Mujo

Ja bih rekao Vucicevic da je,

mada je dosta nezahvalna kategorija sama po sebi, jer je SNS sa sobom doveo nepismene, krezube i sline, bukvalno je najnizi sloj stanovnistva dospio na najvise funkcije zahvaljujuci njima, tako da mozes da pokazes prstom i najboljeg, i dalje neces puno pogrijesiti

• DP

Pa kako nece biti skok kad skotovi po fabrikama terali ljude s temperaturom da rade

• Мосасаурус

Pa okej, ako računamo one koji nisu političari onda dilema ne postoji, Gandra Džej, pa par soma mesta prazno.

• Пипач хлеба

nije radule za ovaj spisak, nema tu ogavnu njušku tipičnu za ljige, kao što je ima recimo slina. Radule je čak i dobronameran, ali je toliko jadan u gađanju vučića praćkom da je to jedino na šta se fokusirao. Više je za podsmeh zbog nedostatka svog programa i političke nesposobnosti, a ne izaziva gađenje kao recimo kad siniša mali krene da izbegava novinarska pitanja i kerebeči se ko majmun.

• celt

Ja bih rekao Vucicevic da je,

za vucicevica sam slusao pricu od kolega njegovih sa fakulteta kako uvek sedeo u prvoj klupi i ono maksimum ulizivanja svakom profesoru, koliko moze da se ulize. isto tipa neke farmerke da nosio i majcu sto utegne do daske u njih, cisto da izgleda kretenski.
    fora bila da uvek kad prof zavrsi predavanje, i kad bude kao da se pita nesto, dragance je uvek bio na foru "jel moze jedno pitanjce profesore?" tim recima.

kad se malo zamislis, to je taj profil 100%. svi oni.

• celt

ulizice do besvesti sto kad dodju do realne moci, svi moguci kompleksi koji su se godinama skupljali odjednom izadju napolje.

• celt

a najveca splacina je naravno, slina. dok ovi ostali dosli do tog gde su sopstvenim ulizivanjem ili davenjem dupeta kom god, slinica je lepo kao dobar tatin sin cutao i lepio plakate i cekao da ga ubace sa jednog mesta na drugo, uz lep i pametan savet, da ne prica puno i ne talasa.
    jos 10 god dogurace i do premijera ili stagod.

• celt

jer svi ostali, koliko god da su smece, imaju neki zanat, makar to bilo ulizivanje. slinica je bukvalno priglup, tu je gde je, nema pojma cemu sluzi sve to, al bolje da ne jede govna puno jer tata fino zaradjuje za sve.

• Mister_NO

Meni Neša dodje mitzasta mukitza priglupa onako. Tipa za streljati na licu mesta, ne slati u radni logor ili mrcvariti fizički i psihički a la Remzi Bolton.

• Скелетор

Vuk Drašković.
    Upoznao sam ga kao klinac, ćale me odveo na tribiunu spo-a onda još. NOĆ ĐENERALA sam pročitao u četvrtom razredu osnovne.
    Srce mi tad osvojio, pa se zatim pokenjao po njemu. Pa posle onako izdajnički popišao po svemu

• Mali Mujo

uvek sedeo u prvoj klupi i ono maksimum ulizivanja svakom profesoru, koliko moze da se ulize. isto tipa neke farmerke da nosio i majcu sto utegne do daske u njih, cisto da izgleda kretenski. 
    fora bila da uvek kad prof zavrsi predavanje, i kad bude kao da se pita nesto, dragance je uvek bio na foru "jel moze jedno pitanjce profesore?" tim recima.

Mislim da bi pola nas ovde ispricalo ovu pricu i bez ikakvog znanja o stvarnim dogadjajima, samo da je neko pitao sta mislimo kakav je na faksu bio

• Sevastokrator_95

jer svi ostali, koliko god da su smece, imaju neki zanat, makar to bilo ulizivanje. slinica je bukvalno priglup, tu je gde je, nema pojma cemu sluzi sve to, al bolje da ne jede govna puno jer tata fino zaradjuje za sve.

ja mislim da je slina malo potcenjen kao politicar, mozda nema vijuge da zavrsi faks posteno, ali za politiku ima stofa, a imao je od koga i da uci

ne bi me cudilo da on nekako pregura pad sns-a i opstane politicki, sto bi i bilo donekle prikladno njegovom nadimku

zivi bili pa videli

• Skočimiš

Slina je sledeći Vučić, zapamtite moje reči.

• Skočimiš

A premijer će biti Marko Đurić.

• celt

nije sledeci vucic, gledao sam vucica dok je bio mladji i za klasu je bio bolji govornik, imao harizmu i te kurce i generalno zajebaniji lik.
    slina je slina brt. ubacivali ga gde treba, nije on za vodju. e bi se snaso nikako u tome.

• Carl Cox

Meni on deluje kao da ga interesuje samo kes. Najradije ne bi ni bio ni ministar ni nista. Za razliku od vucica kojeg interesuje da on bude glavni. Ne da on milione, nego da ga ljudi koji imaju milione gledaju kao sefa.

• Bulgakov

Šljam - Šarčević/Martinović
    Ljiga - Gojkovica
    Slina - Slina
    Splačina - Marko Đurić

• K

Slina ima 45 godina, ne znam dal ste vi svesni toga hahaha

• K

Vucic je u njegovim godinama vec bio premijer

• Sevastokrator_95

dobro, to za politicara i dalje nije previse matoro

• Sevastokrator_95

slina za precednika

• K

Inace ako neko zabode Vucicu noz u ledja, to ce biti Slina sigurno, al svakako on na vlasti ne bi pregurao vise od jednog mandata, nema nikakvu harizmu, prosecan je govornik i nema nikakav autoritet

• Sevastokrator_95

vec vidim kako gradjanska srbija staje pod slinin barjak kad se on pobuni protiv vucica, kao onomad kad se napalila da ce toma da se kandiduje na precednickim izborima 2017 hahah

• K

Ne kazem da je matoro, al vucic je pokazivao tendencije ka tome da bude ozbiljan politicar jos kao mlad, jebote pa lik je sa 24 godine bio generalni sekretar SRS. Mozemo da pricamo sta hocemo o njemu, al sto se tice tih politickih igrica, doktorirao je to i ima talenta i sve potrebne predispozicije da bude ovo sto jeste. Slina je sa 24 godine fazon bio platonski zaljubljen u svoju drugaricu sa fakulteta i udvarao joj se stihovima Djordja Balasevica, dok sedi preko puta nje u studentskoj kantini u vunenom dzemperu dva broja vecem

• K

vec vidim kako gradjanska srbija staje pod slinin barjak kad se on pobuni protiv vucica, kao onomad kad se napalila da ce toma da se kandiduje na precednickim izborima 2017 hahah

Tacno cujem Srbe kako tipa 5. Oktobra 2024. uzvikuju: SAMO DA SKLONIMO OVOG LUDAKA, BRAVO NESXO KAKO SI SE SAMO HRABRO POBUNIO.
    2034: Srbi zale kako nije svanuo 6. Oktobar 2024.