- S
Meni ste svi podjednako dragi ;)

не може на персоналити, нисму у вртићи да се мачујемо ко деца. шта, још само учитељица фали која ће да одлучи на крају ко је у праву а ко не
ЕДИТ:
SasvimNebitna
postala sam ko rasni s ovim temama xd
moram da priznam da ste me razočarali svojom pasivnošću u vezi ove teme i svojim strahom da ne narušite odnose sa osobom koju smatrate sisomпрошли смо те фазе, тако су 2012... неко отвори овакву тему па блеји са стране и гледа како се остатак ложи и пљујуе међусобно.
- º
Najveća sisa na sajtu je kaizen, eto reko sam....
- М♦
Kolju se Vejv, Rasni i Avatar
- s
Eru pederu zabijo si mi noz uledja!
RAZOCARAN SAM SISONAJVECA SISA JE PSETO JER JE KAO LICNOST RETARDIRAN KRETEN POYY

steta sto je rasni banovan,pa ne dolazi na sajt.bio je kul tip
- s
Realno jebač je vime a ne sisa. Pseto me onako nervira pre svega jer re celav i pametuje po sajtu.
- s
Brt ti si govno u svakom pogledu i ne jebes me ko majmuna nego je to obrnuto idi plači i jedi papriku.

Ja ne znam ko je ovde najveca sisa al ja znam ko su najvece gluperde,idioti,mamlazi i picke.To su:Rasni(gluperdo mamu ti jebem kako si tako glup ja ne znam),Eru(umisljeno govedo malo ruzno),i Dzonimir(ne toliko glup al mnogo jadan,i jes glup dosta hteo sam da budem blag al glupa picka on je).
- s
I ja tebi mamu jebem takodje, ne vadim.

sčušaj nebitna...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametna...sada na tome hoću da stanem na kraj.
Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?