- DP
Koliko bi ljudi došlo?
Koje bi se teme vodile?
I najbitnije, postoji li promil šanse da bi prošlo bez nasilja?
Ps. Naravno, u uslovima da nije pandemija
- DP
Iskreno, ukoliko bi izbegli tepanje nekako, mislim da bi sada bilo milion puta spontanije i bolje, prvo jer imamo po 4 banke, drugo nema studenata, treće imamo osetno više love
- DP
I najbitnije, ne bi bilo sajtuša smrdljivih, da traže pažnju i da na to trošimo vreme
- s
Lala sa Jamajke hahaha
- A
Ne bi bilo nasilja, bilo bi kao i ranije. Ko se pičkara na sajtu, uživo se izgrli, izljubi, napije, ako se nešto pogrešno kaže, rešiće se na forumu od ponedeljka. Govorim iz perspektive da smo danas, desetak godina kasnije veća govna baš onoliko koliko smo zreliji, pa mu dođe na isto.
- DP
Da, baš zamišljam kako Reme i Box vode civilizovan razgovor
- DP
Jel misliš na neku erotsku asfiksiju, to uvek može hehe
- DP
Koji kancer ove sajtuše, vrlo toksično deluju: nema ih mesecima na forumu, i na najkišovitiji i najgovnjiviji dan, najsranje godine ovog veka, krenu tu da lože nešto, neki lateks, bičevi, daj adresu i termin jebiga, ako nešto planiraš ozbiljno.
10 godina ložite tu, više niko ne pada na to
- DP
Pa niko nije tražio sad. Pre par godina jeste. Valjda danas u oktobru 2020 niko više ne gaji iluziju da će jebati nešto na konto kajzenovog mrtvog sajta
- DP
Tražio sam ja besramno komad pičke ovde, ne stidin se to priznat, ali postoje tako efikasniji načini od ovog sajta, da ovde samo ako si mazohista možeš nešto da pokušavaš. Ili nihilista, bolje
- b
Ja ne bih pravio nikakve konflikte, najnormalnije popiti pivo ili neku zestinu, porazgovarati i to je to.
- DP
Da, nikako bolju, izbušiće nas šmajserom, da bi bio istorijski autentičan, jer nisu "židi" stradali od kalaša lolo
- DM
Ako se budete okupili okacite par slika :). Ja sam nov i voleo bih da vidim ko su ljudi koji stoji iza ovih naloga ovde.

A kapiram da bi bilo malo sterilnije nego kad smo bili majmuni, ali bi svakako pala neka simpa forica, tipa "E, imaš nas više nego što smo mislili, aj ti Zapata prebroj.", ili "Reme, nemoj da nosiš taj keg, težak je, povredićeš vrat", ili "Maestro, dobro ti stoji rolka i na gornjoj glavi".
Rizik postoji da bi bilo malo penzionerski, al zera alkohola i lakih droga mogu čuda da naprave.
- DP
Ako se odlucimo za okupljanje, prvo i osnovno, nema zena, drugo, samo negde gde ima i da se jede, znaci neka kafancuga sto radi do iza ponoci, BEZ UZIVO MUZIKE, to ne mogu dovoljno naglasiti, da se cujemo
- b
dolazim ako budem u SR
- PA
I ja evo kako uđoh na sajt prva tema na forumu, ne znam stvarno šta se čeka daj da se okupimo... Bombaš jebote jel to rat tamo kotebe šta se zbiva?
- PA
Jel bacaš bombe skeč xD
- PA
Javio se javio (sorry)
Edit: zašto ste ti druye i Mlada partizanka tako rendom upali kad je sajt umro ili su me loše obavestili? - PA
Jel ovo neki značajan datum neka godišnjica ili je olanik napisao da svi budemo tu danas ili nešto?

javio ajde idi brani cast neke dame, imas hiljadu godina, i dalje pratis forum iz offa i kao glumis neki kurac. Napases mi se jaja starkeljo
od svih ljudi koji ne dolaze nikad na sajt ti si poslednji kojeg bilo ko zeli da vidi, kosmopolita je odavno namrskana odavde zbog svojih baboperackih spletki, ovde nema vise osusenih vukajlijaskih vulvi da ti se raduju, moraces da obidjes lokalnu biblioteku
Hahah kladim se da ovu recenicu od svih upuvanih starkelja ti si poslednji kojeg bilo ko zeli da vidi, iscitava jedno 10-15 puta zaredom i obliva ga ladan znoj jer bas tripuje da je bio bitan ovde da ga svi pamte...kakav je osecaj realnosti kad skapiras da si bio sranje i onda u vreme smarackih strebercica i klasicnih odbojkasa mr moona, Urosa, i tako tih klasicnih bezveznjaka??
Uvek si smatran jadnikom, eto ja da ti kazem sta su svi oduvek mislili, jebiga.
- DP
Hahahahahah
- b
javio ne javio svira ti radio
- DP
Javio, oduvek je imao taj neki nadmeni stav, ničim izazvan i zaslužen
- DP
U pravu je Pez, bilo je dosta tih samoproklamovanih božanstava sajta, ti Mrmuni, Urosi, Milice... kao da je njihova reč Biblija. Ne mogu reći da i sam nisam prihvatao ta njihova pravila u početku
- s
Erisha reci mi da li znas kako je kad te smara svakog dana, zove telefonom, dolazi na vrata moga stana

Neverujem da bi ja mogo na okupljanju da ne tražim od nekoga da mi sredi negde da šljakam pod broj jedan?Alkohol pa poneo bi svakako bez alkohola ništa.Traženje da saznam neko gde živi koji može mene ili nekog drugog da bruka zarad ličnog interesa pa mogu nekog tako da iznerviram, voleo bi piddu upoznati baš dosta povuko se al mi interesantan, a i ovog maestro-a, i mnoge druge.