Kako bi izgledao GTA 5 ?
  • СМарко

http://www.gta5.tv/

Ту има како би изгледао тако да ти исти курац како би по нама изгледао :)

• S

Beograd. Zemlja trećeg sveta. Mafija i klošari na sve strane. Glavni akter se kroz igru probija u političare. Krađa izbora, pretnje i te gluposti. Zna se gde je najveći kriminal.
    Nešto na taj zonfa.

• TheVlajko

Jedan lik je rekao da će u GTA5 svaki prolaznik da se ponaša drugačije.

• Шерлок

I ne treba da izađe novi , ionako je četvorka živo sranje , osim činjenice da je Niko Belić naš čovek čitava igrica je tetra govno. I ovaj Smaretov trailer je govno.GTA San Andreas je najjači ! FAK JEA !

• Шерлок

Beograd. Zemlja trećeg sveta. Mafija i klošari na sve strane. Glavni akter se kroz igru probija u političare. Krađa izbora, pretnje i te gluposti. Zna se gde je najveći kriminal.
    Nešto na taj zonfa.

Mada je ovo zanimljivo..

• kamikaza2

GTA San Andreas je najjači ! FAK JEA !

Neka vrate K Rose

http://www.youtube.com/watch?v=juwky1MX1vc

• Шерлок

Neka vrate K Rose

+1

Dok sam igrao ovu igricu samo mi je taj radio pičio u kolima , na motoru , u jahti , u avionu , u hilihopteru.. nije ni bitno..

EDIT

http://www.youtube.com/watch?v=3wRv7wxpn2w&feature=related ova pjesma jebe.

• Марко 

Kako bi izgledao? Izgledao bi kao igrica koja ti prvo trazi terabajt na hardu, a kad je pokrenes zapali ti kompjuter od silnog pregrevanja komponenti. GTA 4 govno, a i Niko Belic je ocajno uradjen lik, sa jos gorim tekstom na srpskom. Ja kupio nov laptop onda i reko sad cu da igram GTA 4, kad ono kurac. Njemu nije dovoljno 4 giga rama i ostali zajebani kurci. Ne smem da zamisljam peticu.

GTA San Andreas je najjači ! FAK JEA !

• kamikaza2

Ubedljivo najjača stanica u igri
    http://www.youtube.com/watch?v=4CWOBYqUBtM
    ova pesma je baš hardcore

• Thazz Dugg

Neka vrate K Rose

+1

Dok sam igrao ovu igricu samo mi je taj radio pičio u kolima , na motoru , u jahti , u avionu , u hilihopteru.. nije ni bitno..

Egzekli. Kasnije sam i na YT preslušavao program.

I ne treba da izađe novi , ionako je četvorka živo sranje , osim činjenice da je Niko Belić naš čovek čitava igrica je tetra govno. I ovaj Smaretov trailer je govno.GTA San Andreas je najjači ! FAK JEA !

Ne bih se složio da je GTA IV govno. Tehnički je bolji od SA, iako je meni SA omiljeni u serijalu. Ali govoriti da je četvorka sranje je glupost. Igra jebe.

• Bekam

San Andreas FTNJ.

Radio Los Santos!

• Ritchie ♣ B

Nešto na taj zonfa.

Moglo bi ovako da izgleda pošto su već uradili sa talijanima,latinosima,čamugama i istočnim evropljanima jedino im preostaje da urade sa nekim klasičnim amerom ili sa nedaj bože kinezom(Čajnatovn vors ne računam on je gej).

• Марко 

Koje nacionalnosti bese onaj lik iz GTA 3?

• Bekam

Amerikanac sa nekim zabarskim korenima.

• kamikaza2

Koje nacionalnosti bese onaj lik iz GTA 3?

Zove se Claud,ne sećam se da se negde spominje prezime,al po imenu bih rekao da je neki Angl

• Ritchie ♣ B

Claude Speed.
    Talijan je bre neki sigurno(iako ne zvuči tako lololo)

• Марко 

jedino im preostaje da urade sa nekim klasičnim amerom

Zove se Claud,ne sećam se da se negde spominje prezime,al po imenu bih rekao da je neki Angl

Eto, ostali su samo Cajnez i da naprave u Srbiji.

• S

Ajde sad, zašto si obrisao svoje postove sa teme, uključujući i prvi post?

• Gospod Bog

Najdebilnija igrica ikada. Nadam se da su zaradili dovoljno i da neće više hteti da se bakću.

• S

Smarko, sećaš li se koji je otvorio temu?

• Earthworm Jim

Било би кул са Србијом, мада опет, замисли гомилу Кнеле-клонова како трчка и лупа кола и излоге... Довољно то гледамо по протестима лолол

• Марко 

Bilo bi dobro sto bi mogao da povadis rucni top i da poubijas ta govna kad vec ne mozes u stvarnosti. Ako bude tako, kupujem nov komp samo za tu igru.

• kizo

Biće o nekakvom potomku Iraca, odradili su već žabarsko, crno i istočnoevropsko govno.

Vice city mi najmiliji

http://images.wikia.com/gta/pl/images/0/02/Tommy_Vercetti_(VC_-_art).jpg

• Tito skuvao svinjsku

VICE CITY ZAKON!

Čuj, da budem crnčuga? Ne želim. Bolje biti Talijan.

Petica... Hm...

Mjesto radnje - Njemačka.
    Glavni lik - Turčin. Pomoćnik narko-bosa Aljbanca Heljmendija. Zakači se sa Heljmendijevim sinom oko neke cavulje ili parking mjesta. Heljmendi traži Turčinovu glavu. Gdje god se pojavi prijeti mu opasnos. Povlači se u tešku ilegalu. Oružje mu dobavlja rođak iz Turske, Davutoglu, vozač šlepera po profesiji. Napraviće nešto tipa 'Boiling point' da se možeš sprijateljiti sa određenom etničkom grupacijom, tipa uletiš kod Srba na štajgu, napiješ se, uljete Aljbanci, opšta makljaža, spasiš nekom Radovanu, ratnom zločincu u egzilu, život i zgotive te. Onda ratujete zajedno protiv Aljbanaca.

• M

Po slici što Riči okači, pretpostavljam da će petica bit o nekom nebitnom buržuju koji bi da dospije na sam vrh svetske aristokratije, a glavna uloga će bit neki mršavi i jadni žgoljo koji će sa sobom da vodi svoje "gorile" da se biju, pucaju i jebu umjesto njega, imaće svog šofera i frizera. Stilistu ne, neće ovaj šćet da pođe s njim na svetsku misiju.

• Букснетина™

Кад излази ово, отприлике? Игра ми се, баш сам пре неки дан поново обрнуо четворку. Тј, нисам целу, стиг'о до Романове свадбе ал'... А, и, има да кошта 60 евра минимум за тројку..

• Марко 

Koliko terabajta RAMa ce trebati za ovo?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.