- Š
Si probo da ideš da polažeš zakletvu pred svojim rimokatoličkim svećenikom? Si probo da prosiš da ti daju za hranu da jedeš?
- PA
Prizivate bombasa vidim
- k
O kakvoj je zakletvi reč, možda je trik pitanje
- 6
који је контекст
- P
Vuče počeo si da se atomišeš
- P
Viki okupljanja, mos misliti..
Tucate li se na tim okupljanjima?
- P
Zapreti mu društvom s vukajlije, momentalno će ustuknuti.

more nije se zajebavati sa ocigledno ludima tim kao sacu te bijem i slicno.
musase kaze milicija, al lako nama da kenjamo iz skandinavije, prijavis tamo u miliciji samo izadje u vestima posle "poznat policiji, zalio se na njega vec, napravio sranje"...
nemam pojma sta da ti kazem, mozes i da zajebes tu wiki, teraj to u kurac ako od toga imas nestabilnog lika koji se nakacio na tebe i nista vise.
jbt, kolko postovanja imam prema ljudima koji edituju to (iskreno hvala), toliko brate zajebi, nemas nista od toga osim ovog ko god da je. ne izgleda bas da je pod vinklom.
ma ko koga prati tako bez povoda. Ok vuk ne kapira povod ali ovaj debilko zna dobro sta radi.
Sa druge strane da oce da ga kokne ne bi ga jebeno pratio. Čisto uterivanje straha u kosti sto je skroz ok.
Da pazi kako edituje na vikipediji. Očito je prekrajao istoriju a sa druge strane imamo malog deretica na steroidima.Više pažnje moliću
- P
Posalji mu one Melkijeve fotke od sinoc i reci ovaj ce te utepa
- P
Ma kakva tucnjava, za narusavanje javnog reda i mira popusis i u samoodbrani a kamoli da iniciras sukob..
Samo murija i reci da imas problem s nestabilnom osobom..
- B
Pozoveš ga na ferku.

prico mi jedan lik sto ga jedna budala pratio uhodio pretio.
medjutim sve se desilo tako sto je taj debil ovog navukao na kojekakve biznis predloge i pokrao ga. Nasao laku metu. Medjutim ovaj lik se posle preko suda naplatio, bila prinudna prodaja kuce prakticno razvalio mu imovinu.
Na kraju ga je god dve pratio ali samo to. To kada je neko nemocan slab sjeban onda ide ko picka glumi besnog kera.
Svakako da je osecaj neprijatan ali vreme izleci takve budale.svako ima pravo da prati svakoga jbg. šta radiš šetam ulicom pratim lika jbg. aj zabrani mu
- k
Vuk: neko mi preti
Cara: pa što glumiš Hrvata, majmunetačno me sada brine gde je Thazz...