- B
Relativno skoro u Turskoj muž je prvi put vidio lice svoje žene bez šminke i nakon toga odmah je tražio razvod pošto je mislio da je znatno ljepša a svoju ženu do tada nikada nije vidio bez šminke.
Po meni nije previše tražiti od vaše buduće žene da pokaže kako izgleda u kućnoj varijanti. Osim ako ne planira da za vas bude uvijek maksimalno sređena ova prva opcija je znatno verovatnija i u njoj ćete ćešće "uživati".
Kontroverzna tema ali kada pogledamo mogućnosti koje šminka daje ženi - ipak treba biti oprezan.
https://www.youtube.com/watch?v=-4oNLk7Ssl8
https://www.youtube.com/watch?v=lZ_dF6_PVY8
https://www.youtube.com/watch?v=WnstIC_e-eY
https://www.youtube.com/watch?v=wFdkXALDXBgTakođe, neke žene kažu da su žene ili lijepe i bez šminke ili ružne sa šminkom i da šminka tu ništa ne može pomoći. Po meni šminka i te kako može da promeni ženu i da od ružne napravi barem jako privlačnu, ako ne lijepu.
Pogledajte vi samo ovo na primer.
- l
ja odavno pricam da to vise nije sminkanje nego maskiranje

Žena : napušta udobnost roditeljskog doma ili nezavisnost da bi živela sa čovekom, trpela njegovo hrkanje, prdeže i vonj, kuvala mu, preživljavala sa njim osmodnevne agonije kada dobije grip i bukvalno umire, uzima njegovo prezime, rađa mu decu, trpi mu majku, suzdržava se da ne raširi noge 10 puta zgodnijem kolegi ili komšiji, brije noge za njega, živi skromno sa njim...
Brat Bazdulj : sve je to lepo, ali daj sliku bez šminke da je provučem kroz aplikaciju, da vidim na šta ćeš ličiti kroz des petnes godina...
- B
Nisam mislio na to. Možda je to zbog naslova teme ali pod ovime ne mislim na budućnost kroz 10-15 godina nego na činjenicu da žena izgleda u potpunosti drugačije sa šminkom nego bez nje. I mislim da je muškarac prevaren njenim umijećem uljepšavanja sopstvenog lica.
Dakle ako žena svoj izgled uljepša do mjere neprepoznatljivosti u odnosu na neko kućno izdanje - onda je ona prevarantkinja i muškarac ima svako pravo da tu vezu prekine bez trunke krivice.

Da sam zensko, samo jedan dan, samo jedan dan, samo jedan dan a da znam sve sto musko zna, sve sto musko zna, muskarici bi pravili galame zbog mene bi muslimanima oci vadile vrane, djavoli bi mi lecili rane, muskarce vratila na grane, svi bi jeli samo banane, da sam zensko bio bi vestica lvl 99 i imao magiju a imao bi i maneeee!
- L
Da li je u redu tražiti ženi koja je transseksualka da ti pokaže slike kad je imala qur
Da li je u redu tražiti recimo dve tri lične karte ako imamo dve tri ličnosti ,kao neka ravnopravnost KAD MoGU gejovi mogu valjda i psihići hihihi
- SDa li je u redu tražiti ženi
Ako nece sama da da pa sig
- S
:jova radovanovic gif intensifajs:
- S
ali uvek se iskidam na ovaj gif haha

Ja sam peder ogroman, volim kurac, svi zude i vole KURAC! CEO UNIVERZUM VOLI KURAC pa i ja, nisu zene lepe, vec kurac ,narocito onaj osakaceni muslimanski kurac, HOCU VAS PRELEPI KURAC! nemorate da ga sminkte lep je ovako prirodno :) JEBITE ME NIJE TO ZABRANJENO KAD SAM VEC PEDER, AKO MOZETE mogu i ja da budum isto lep kao kurac, pa da zelite da me jebete :)
- Š
ae be ti si se očepio ko lajsna
- lŽena : napušta udobnost roditeljskog doma ili nezavisnost da bi živela sa čovekom, trpela njegovo hrkanje, prdeže i vonj, kuvala mu, preživljavala sa njim osmodnevne agonije kada dobije grip i bukvalno umire, uzima njegovo prezime, rađa mu decu, trpi mu majku, suzdržava se da ne raširi noge 10 puta zgodnijem kolegi ili komšiji, brije noge za njega, živi skromno sa njim...
vidim da si nezadovoljan svojim polom, promeni ga..samo da znas i zene prde i mogu da hrcu.
zaboravio si porodjaj da pomenes kako je to najveci bol koji postoji na svetu
uvek na strani zena, pedera i crnaca to je sad u modi. - S
xaxaxax
- PA
Ako do cirka druge nedelje nisi provalio da je ružna ko kurac bez šminke pa batke sam si kriv i ne samo da si kriv nego si i zaslužio da ti se to obije o glavu jer si glup ko tocilo i/ili ćorav ko krtica
- k
*do cirka91
- P
Nije istina da šminka može tooliko da transformiše osobu. Šminka se stavlja na već postojeće crte lice i prekriva nedostatke na površini lica ali ove važnije stvari uočavaš odmah barem ja tako
- PA
Pa jbg ne znam kako to ide kod vas ali ja im dajem taj benefit of the doubt jer sam ćorav i na početku tj. prve nedelje ide dejt film večernja šetnja i sve nešto po 2-3 sata pa i ne stignem da provalim šta se tu stvarno dešava kad nema baš tolko svetlosti, al posle se već gledamo u sobi i onda je sve jasno
- PA
Ali serem i ja govna zavisi to gde se upoznate, ja ugl na žurci razmenim broj/insta
- l
ima tu finesa..ne moze da sakrije prevelik nos i uvucenu bradu recimo ali moze sa sminkom da deluje ok a bez nje da bude krs,znate kako prave oblik ociju sa maskarama, ti pomislis jao sto lepe oci ima kad ono kurac.ma druga osoba bez sminke.ako joj je izgled od 1 do 100-recimo 40. ona moze da napravi da bude 70/to samo obratiti paznju na one sto se sminkaju stalno.bukvalno se skrivaju.takvoj treba reci, na fin nacin.sto se stalno sminkas toliko ne valja ti to za kozu.nema potrebe za tim ti si prirodno lepa, slobodno izadji bez sminke
- PA
Haha labo jel si tako i onoj sa trafike reko
- l
ova iz trafike je super gradjena, ima prosecnu glavu bez sminke, sa sminkom znaci vrh riba.ona se ne sminka mnogo, spada u one koje treba terati da se sminka jer je tad melem za oci i dusu