Кладионица
  • Gvozzden

Naslov teme govori dovoljno. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa *prodala me Nica za tri soma evra* već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...

• Џими

Ko kljuca na sitno, najbolje prolazi na kraju. Alavi bankrotiraju.

• wojtek

Ваистину за горњи пост.

Ко данас НИЈЕ игро икс на Лион-Бајерн?

• Gvozzden

Ja nisam igrao ništa jer navijam za Lion. (zato što su sedam puta šampioni FRA a imaju maksimum tri crnca) Nikad ne igrati na tim za koji navijate.

• En_Dotter

Nikada ne igrajte domacu i francusku ligu.
    Englezi i Nemci su dobri i obicno sigurni. Talijani umeju da jedu govana ako se ne varam, a u kladionice se ne razumem niti pratim fudbal.
    Ovo sam pokupio slusajuci druge "iskusne" kladionicare pa nek me ispravi ko smatra da je ovo netacno i bilo bi lepo da objasni drugima :D

• selenijum

Uticaj globalnog zagrevanja na francusku reprezentaciju....

• obelix

Celtic - Hearts ... X (4,2)
    Barcelona - Real ... 2 (5,0)
    Bologna - Torino ... 1 (2,2)
    Man. City - Everton ... 2-1 (29,00)

60 x 1339,80 = 80388,00 din

probajte ovako :)
    sutra cu ga uplatiti jos 200 din na isti tiket

SRECNO!!!

• Tulumbac

Ja sam prestao aktivno da igram jos 21 aprila prosle godine :)
    Sad samo ponekad (1 u 3 meseca) opalim neki tiketic :)

Razmisljam da l' da krenem onu progresivnu al' treba zato kesha...

• obelix

Tulum, to je skupa zajebancija ... ali ako ces da juris nesto, juri seltik X kod kuce ... tu ce ti uvek biti jaka kvota, a jos uvek nemaju ni jedan! iz tog razloga sam ja igrao, pa sta bude ... aj jos malo da vas ohrabrim :)
    na real sam igrao zato sto su oni mnogo jaka ekipa i nece biti jos mnogo puta kvota na real 5 ... ocekuje se da bolonja pobedi torino (konsultacija na cetu sa Gvozdenovicem), posle nekoliko jedva izvucenih neresenih rezultata od kad je Sinisa preuzeo
    a man city je nekako po mojoj proceni ekipa koja moze da odigra ovo kolo 2-1 sa evertonom :) za to morati da mi verujete :)))

• Tulumbac

Nikad i nisam igrao jeftine :) Pre kad sam igrao jako nisam imao strpljenja da cekam jedan tim svako kolo, a imao sam pare da pratim :) Sad kad nisam igrao dugo, cini mi se da bih mogao da kuliram... jedan singl sedmicno... :)

• obelix

"nije majka klela sina sto se kockao, vec sto se vadio" ...
    imas priliku da kuliras seltik svako drugo kolo :) ja sam se ozbiljno bacio u razmisljanje da ne izadjem veceras i da odigram sutra singl :)

• Tulumbac

Ja igram dok se ne izvadim :) Zato sam i prestao da igram :)
    20 aprila prosle godine uplatim 400e i omasim Cork City za 92000. Klasika, 0:1 i u stotom minutu ga prime. Onda sutradan roknem jos 400 i izvucem 120 soma :)) Posle mi odjednom sve to dosadilo i sad igram 5 tiketa godisnje :) A bas sam se uziveo tad. Rulet, kladza, sve zivo :)

• Gvozzden

Kola,pičke,koks iz kutlače. :))

• Tulumbac

Stvarno sam slepac sto sam prestao, a bas me je islo. One radnice prepisivale tikete od mene :) A kad nema nista da se igra ja odem pikam rulet i nikad mi nije dosadno. A svi mi pricali "Propasces, navuk'o si se..." A kad castim onda im lepo :) Najjace kad izadjemo u grad i ja na zurci samo kazem:"E meni dosadno ovde, dolazim za 20 minuta". Uzmem 10 000 i posle sve skrcam u kafani :) Sad ne'm leba da jedem :)

• obelix

slepac si ako mi kazes da nisi poceo da juris seltik!!!
    ako nisi pratio, bilo je 1:1 ... 100e x 4,2 = faca u kladionici :)))

• Tulumbac

Ma jok, kasno mi sad :) Mozda pocnem sad u januaru ili cak pocetkom sledece sezone! I Murinjo je tako pauzir'o, pa vidi ga sad, mlati pare u Interu. Jes' da ne mogu vola da ubodu :)

• d

Kladionica,prva stepenoca ka novopecenom k o c k a r u .
    Sve u cemu smo umjereni stoji,sve u cemu pretjeramo obije nam se o glavu kad tad.

• Gvozzden

Juventus-Katanija 1
    Bordo-Šateru 1
    Valensija-Santander 1
    Za sredu uveče.

• Gvozzden

Valensija dobila,al' u produžetku. -500 kinti.

• obelix

Real Madrid - Liverpool 2:1
    Inter - Man United 1:0
    ................................
    Gadjajte tacne rezultate, na jednom tiketu mogu doneti dobru zaradu :)

• selenijum

Jebem ti Zimonjića i Nestora. Od 10 utakmica, padnem samo na njih....Uvijek me neki naši sjebu....

• L@ki

MA samo igrajte na Romu i Aston Vilu,dobijaju redovno a dobre kvote.Pre neki dan sam izaso 20 000,al posle sest meseci....

• YomaX

Odigrah tri tiketa danas! :D

• С

Шта сте играли?

Мислим да тренутно нема шта да се пржи у кладионици јер је скоро у свим лигама пауза, осим вијетнамској, јеврејској и сл., од бољих једино Енглези никад не разочарају па се крљају и преко празника ал' ето мене јуче срушио Челзи, јебо их ја. Једино тражити мечеве по нижеразредним лигама и надати се да неће бити одложени. Понуда јадна ал' јбг имају и фудбалери душу...

• L@ki

Не могу већ месец дана да изађем на тикет.Дајте ако оћете ваш јединствени фикс овде или мени на ПВТ :)
    Има лига уефа , за викенд све и сја....

• Ž

Daj da sastavimo jedan Vukajliji tiket za sledeći vikend, šta kažete? Svi predložimo po utakmicu-dve i na kraju sastavimo nešto i uložimo po 100 kinti. :)

• Francky Delevra

Nikad na tiket više od tri para.
    Nikad kvota veća od 13. (Najbolje da je manja od 7)
    Nikad prelazi.
    Nikad uplata veće od 10% love za kocku(po jednom tiketu), mora postijati "budzet" za kladjenje.
    Nikad fiksevi na male kvote, manje od 1.8 (to se igra u hendikepu). Hendikep se igra u "mozzartu", na tu igru imaju najbolje kvote u evopi!
    Nikad ne "ograničavati golove" (0-1, 0-2, 2-3 itd)

Igre: 1H, GG, Tim2 1+ i Tim2 2+

Nije cilj obogatiti se, nego napraviti dopunsku "zaradu".

Kad bi se svi pridržavali ovoga, kladionice ne bi radile bolje od pekara i apoteka zajedno.

Ovo sam počeo da primenjujem od početka ove sezone, i svaki mesec sam u osetnom plusu.

• евомене

Е, ова тема је супер, први пут је видим. јНу - ев приједлог је добар, и ја сам доста пута размишљао о томе да на чету питам некога за кладионичарски савјет.
    Хајде да за Лигу шампиона, која се игра ове седмице, предложимо сви бар по један исход. Али, само они који су БАШ убијеђени у пролаз тог свог приједлога. Пожељно би било и да се исти образложи.

Штета је, оволики број паметних људи на једном мјесту, да посјећујемо тамо неке друге кладионичарске форуме који немају појма :-)

• Ž

Olympiakos - Bordaux 1

Mislim da će da dođe jer je Olympiakos uvek tvrd kod kuće, a u Ligi Šampiona je umeo da dobije i Arsenal i još par dobrih klubova, a pretpostavljam da će biti i okej kvota. Francky ne voli da igra na golove, ali bar statistika kaže da 0-2 ne gine na ovoj utakmici. :D

'Aj sad sledeći! :)

• евомене

У јеботе, ти ко да пишеш за Тип... :-)

предложићу и ја нешто до сутра, док мало простудирам по Нету и по листама

• Francky Delevra

Olimpijakos je dobio Arenal, ali je tad Arsenal igrao sa ne drugim ili podmladjenim timom, nego sa petlićima. Zaboga igrao je lik koji se zove Tom Kruz. Drugo, to je liga šampiona. Na to takmičenje(čast pojedinim utakmicama) ne bih uplatio više od 200 dinara. Mislim da je Bordaux za klasu jača ekipa od olympiakosa i da će proće dalje. Tako da ako već ovde ne dodje 2, u Francuskoj bi se mogo juriti 1H.

• Gvozzden

Olimpijakos-Bordo ??
    Olimpi je imao mnogo lakšu grupu i bio drugi a Bordo je bio prvi u konkurenciji Bajerna i Juventusa (raspalih ali ipak Juventusa i Bajerna).Bordo igra jaču ligu.Bordo ima mnogo boljeg trenera i mnogo jasniji sistem rada.Olimpi igra kući,prva je tekma,imaju dobre pojedince...
    Sve u svemu,utakmica za teeeško izbegavanje.
    Naravno pošto mora da se odigra tiket,da bi se gledao neki fudbal zanimljivije,ja ću da stavim iksa u fiksu i da svežem sa Barsom i kojekakvim Čempionšipovima i trećim francuskim ligama na 100 dinara ali ako neko hoće da odigra ozbiljniji tiket,moja preporuka je IZBEGAVANJE.

Štutgart-Barselona 2
    Samo ako ostane iznad 1,6.

CSKA-Sevilja ??
    Rusima davno završeno prvenstvo ali će biti jedno -10 tamo...Realno bolji tim je Sevilja,ali prva je tekma i gosti su...opet,par samo za *pijem pivo sa drugarima,gledam tekmu i zezam se* tiket.

Inter-Čelzi 2
    Nekoliko puta sam izbegavao da zakucam fiks protiv Intera zbog imena i tako tih sranja.Poslednji put kad su gostovali Barseloni i nisu prešli pola.Italijanska liga je jako,jako loša.Inter je tim koji je trenutno bliže klasi Sevilje,Fiorentine,Volfzburga nego Mančesteru,Barsi,Čelziju...Murinjo se puva,ali njemu bitne uloge u timu igraju Mota,Baloteli,Samjuel.Ja ću tu odigrati dvojku,mada hteo bih da napomenem da se ne osećam odgovornim za rezultate,ovo nije savet u pravom smislu reči,više razmena mišljenja. :) Odnosno ako ih Inter naguzi 3:0 nekako,ne javljajte se. :))

• Ž

Pu, pu, dakle!:

Inter - Čelzi, roknemo dvojku ;
    Štutgart - Barselonu, roknemo dvojku ;
    CSKA- Sevilja? Šta kažete za X prvo?
    Olimpijakos - Bordo, svako odigra svoju politiku, može?

Pa šta i da se pogreši, ionako je ovo Vukajlija - drkanje tiket, ko 'oće i ko ima viška sto dinara, nek' odigra, ko neće ne mora i to je to. :D

• Gvozzden

Na CSKA je možda gotivno odigrati da će Krasić da ga turi. :)
    Ali prvo X deluje isto odlično.

• Dvajt

Evo da i ja reknem koju

Za Olimpijakos se u suštini slažem sa Gvozdenovićem, treba izbegavati.Može svašta biti. Što se golova tiče, ne bi trebalo da bude mnogo golova, predlažem 2-3 ili 0-2

Što se tiče Štutgarta, teško da će tu biti većih iznenađenja, ali ne bih bio tako siguran u pobedu Barselone. Koliko god oni bili jaki, domaći teren je domaći teren a Švabe su Švabe( a ni Štutgart nema lošu ekipu uopšte). Barselona realno jeste mnogo jača, ali ja svakako ne bih stavio 2, pogotovu jer će kvota biti smešna. Možda X i zaštititi golovima, možda čak GG.

CSKA- Tu me ništa ne bi iznenadilo. Mada CSKA bi trebao da krene jače, ipak igraju kući. Ko ima muda nek stavi 1.

Inter- E, to će već biti zajebano. Inter je možda nije jak kao Čelsi, možda je italijanska liga ku*ac, ali ipak treba biti oprezan, ipak igraju kući(znam da smaram sa ovim domaćim terenima ali jebiga). Mislim da bi Čelsi svakako trebao da prođe dalje, ali u ovoj utakmici po meni realan X. Jedino čega se bojim je da Murinjo ne ubije igru nekom pičkarskom taktikom i na kraju bude 0-0. To bi bilo bezveze. Ili da Inter da prvi gol na početku i onda se zatvore, onako kako to već Žabari umeju, pa mi popizdimo i proklinjemo dan kad je fudbal izmišljen. :) U svakom slučaju zajebano kolo.

• Ž

Ljudi, ovo je kladioničarska tema, normalno je da ima mnogo sukoba mišljenja. :) Dajte da probamo da usvajamo nečije predloge sa kojima se možda i ne slažemo. Ionako bi većina popadala i tako i tako. :D
    Onako, zanimljivije je, šta znam. :) Bila bi fora da nas pet-šest ukenja da uzmemo pare na istom tiketu. :D

EDIT: Jako mi je drago što je ova tema napokon oživela!

• Gvozzden

U Meridijanu kvota na Krasića 3,8 da daje najmanje jedan gol.

• Ž

Uuuuuuuuuu!

• Dvajt

Slažem se jNy, deder da sastavimo jedan zajednički. A tema je stvarno odlična, tek danas sam je video. :)

• Пд

3.8??? Краса га уваљује лаганица - кад је мог'о да шева Ван Дер Сара на сред олд трафорда , моћи ће и севиљи да ували један. Обратите пажњу на следеће : Красића ће против Севиље да чува Ивица Драгутиновић :)

• евомене

Ма мени је Интер кец. Кад ће, ако неће сад, да јуриша на Лигу шампиона. Ено, протурили су и неку причу да је Цезар повријеђен у саобраћајци, да неће играти, те да је атмосфера у екипи лоша, ово, оно... Мислим да им је то све дио тактике. Е сад, није ни Анћелоти од јуче, ако ико познаје италијански фудбал, то је он. С обзиром на тај податак, кец ће да дође мало теже, из икса.
    Дакле, тврда и затворена текма са мало голова и кец из икса.

Ја мислим да ћу то да ставим, Штутгарт-Барса 3+ или оба дају гол, и ако буде шта у Чемпионшипу.

Ако се до ујутру не предомислим :-)

• Ž

Па куд пукло да пукло! :)
    http://i48.tinypic.com/2mx3hn8.jpg

Иначе, ја овако не бих играо, ал' 'ај мало да експериментишемо. :К

• евомене

Овако, ја сам саставио 2 тикета. Утакмице које сам ставио на тикете се играју данас и сутра.

-Први:

Лидс - Олдам 1 (Лидс који гања пласман у Чемпионшип је прошлу изгубио, а Олдам је труба од екипе)

Олимпијакос - Бордо 0-2 (С обзиром на стил игре и једних и других, ово се намеће као једина реална опција. Ако још узмемо у обзир да ће за 2 недеље услиједити и реванш, те да ће због тога обадвије екипе првенствено гледати да не приме гол, нема шансе да падне више од 2 гола)

Штутгарт-Барса оба дају гол (обадвије екипе играју нападачки фудбал, Барси фале Абидал, Јаја Туре и још неко, не могу сад да се сјетим ко)

Тотенхем - Болтон 1 (Овај јебени куп ће можда бити једина шанса Тотенхену да догодине игра у Европи, а Болтон је никаква екипа)

Удинезе - Каљари (Ако Удинезе ово не добије, испада из лиге гарант. Општа мобилизација им је у клубу, у карантину су сви. Каљари нема појма.)

Интер - Челзи 1 (Образложио сам у горњем посту зашто ми то личи на кеца)

-Други (резервни) тикет који нећу образлагати. Сличан је овом првом:

Лидс - Олдам 1-1

Олимпијакос - Бордо Х прво полувријеме

Штутгарт - Барса 3+

Тотенхем - Болтон 1-1

Удинезе - Каљари 1-1

Интер - Челзи 0-2

• евомене

Јеботе, колко су боље квоте тамо код вас...

• Ž

Udineze dolazi sto posto!

• Dvajt

Evo mog tiketa:

Lids - Oldham 1
    Kolčester - Brentford 1
    Štutgart - Barselona X,GG
    CSKA - Sevilja 1,0-2
    Inter - Čelzi X

Minimalni dobitak 188, maksimalni 1491. Trebalo bi da dođe.

• Пд

Добро ти иде за сад двајт , прошле ти обе комбинације на барсу , дош'о фикс на лидс , само ти колчестер одложен.

• Dvajt

Jebote, počinjem da mislim kako odlažu utakmice samo da mene zajebu.:) Ovo mi se već drugi put dešava za redom. Valjda me neće zajebati ovi Rusi sutra.

• евомене

Па и мени је у игри први тикет :-)
    Што мене не похвалиш?