Ne mogu da nađem na netu
  • Korle

Jel zna neko gde mogu da nađem onu telefonski zajebanciju gde se dva ludaka sa juga negde ubeđuju oko broja telefona 442 443?

• M

Ja znam, na internet!

• ban

http://www.youtube.com/watch?v=fSmJdfS4RkQ corleone, ako si mislio na ovo bilo je lako samo sam ubacio pufne.

• iSharky

http://www.kobajagrande.com/459_439-443.html

Ја мислим да ти тражиш ово

• Korle

Тако је :))

• ban

Traži, traži pa ćeš naći. :)

• Marijagd

Ok, neki link za streaming filma Neki to vole vruće? =)

• brainiac96_Dio

ne mogu da nadjem film noc u muzeju 1 besplatno gledanje.

• piro

Pobogu, i dobro je što ga ne možeš naći...
    Film je brrr....
    :)

• M

Brejnijak, jesi li proba' da tražiš na ulicu? Ako tu nema, nema niđe.

• Ledeni

2. stav betovenovog petog koncerta

• HBK_Bojan

Albumi grupe TEN - vokal Gary Hughes, prosto ne postoji nigde, ako ko poznaje problematiku, molim vas...

• Nevisible

Našao sam na Youtube makedonsku grupu koja svira meksikansku muziku, našao i većinu pesama, iako sam ih čuo samo na gramofonskoj ploči pre 30 godina. Tako da -- postoji. Ne odustaj.

• HBK_Bojan

Pesama ima na You Tube-u, ali kao torrent ili nešto slično, apsolutno ništa...

• Ledeni

imas program youtube to mp3 convert besplatan je.

• HBK_Bojan

Imas li neki link za njega?

• Зека

Треба ми неки одличан сајт за скидање домаће музике (старији рок и староградкса музика). Сваки други сајт на који налетим нема неке од најбољих песама, могу да скидам и са јутуба, али лош је квалитет.
    Ако неко зна неки добар сајт, ако му није тешко нек ми остави линк, идем на два месеца, нећу имати приступ нету, па ми треба доста музике.

• tasmanijski djavo

probaj na www.cakano.net veliki broj izvodjaca, samo pazi, nemoj se registrujes kao zeka. zauzeto je :)

• Зека

Хвала.
    Ево већ сам већину песама скинуо, сајт је генијалан.

• Master of Sarma

El zna neko de moz se gleda dr.House sa engleskim titlovima???Naso sam samo sa kineskim :(

• Vizard

Pobogu, šta će ti engleski? Imaš zvučnike?

• Master of Sarma

Imam i ucim engleski vec 15 godina,ali je problem sto su uglavnom medicinski izrazi u pitanju,ili su im objasnjenja medicinska,a tu ne mogu se povatam sa sluhom....

• Rosoneri

Treba mi jedna igrica.Zove se Smor 2,sitna imao sam je pre 6-7 godina.
    Ako neko moze da nadje bio bih mu zahvalan.

• Javash

Da li neko zna dobar sajt za skidanje HOUSE muzike, trba mi pesma "So Sabi - My Cherry". mozda se zove i drugacije, vrtela se prosle godine na TDI-u, nigde drugde je nisam cuo sem tamo?

• Wh!te

@ javash
    http://www.youtube.com/watch?v=oSkUO0bqby8

uzivaj ^^ imas i link u description-u

treba mi sajt na kojem ja kad ukucam neki tekst to se prikaze na led ekranu u londonu

• majmunoliki

treba mi sajt na kojem ja kad ukucam neki tekst to se prikaze na led ekranu u londonu

Сајт више не ради.
    http://notallmine.net/cam.asp#

• V

nisam znao gde da stavim ovaj link, mozda nekome i zatreba. dobra je fora

http://www.tolkien.rs/pregled_artikala.php?aid=11

• n!n@

E, ne mogu da nađem onu priču o izgubljenom mačetu... Valjda je otišlo od kuće i pošto se izgubilo, susretalo je razne živuljke koje su pokušavale da mu pomognu da se vrati. Zec mu kaže: "Zec nisi, nemaš velike uši kao ja." Eto, ako neko slučajno zna o čemu pričam, nek pomogne. :)

• Child-Of-Bodom

Ja bih da nadjem tekst pesme "Someday". Autor: Ce Ce Rogers. Zna neko?

• Jericho

Ne mogu nikako da nadjem onaj turski (ili slicno) tehno-folk gde gomila likova retardirano djuska. Nailazim na one matorce na svadbi, i one sto se valjaju po sumi, ali ovaj sam video jednom na FB, i ne mogu nigde da ga nadjem. Anybody?

• Facafacaa

Коко џамбо парти? Не тражиш тај?

• Jericho

Ne, ne, nije domace, bas velika grupa naizgled Turaka srednjoskolaca djuska, i dosta je smesno, ali nema sanse da nadjem.

• zazubica

Зна ли неко како се зове и где могу да нађем ону игру када тражиш некога у мрачној кући? Зове те телефоном ваљда девојка нека, као заробљена је тамо. Ти дођеш до куће и онда решаваш гомилу неких ствари како идеш из собе у собу?

Мрачна игрица и много занимљива.

• Радјард Куплунг

БРАЋО ЦРНОГОРЦИ И ОСТАЛИ ЖИТЕЉИ ЦРНЕ ГОРЕ, ТРЕБА МИ ВАША ПОМОЋ

Потребан ми је ''Лом филм'' снимљен у ЦГ, скинут је са интернета, нема га ниђе, па ако знате неког ко зна где могу да га скинем, јавите ми. Додуше, сад ми паде на памет да тражим то на форуму букс оф књига. Све у свему, то је најбољи и најгори филм који сам гледао(десет пута).

• Бохор

БРАЋО ЦРНОГОРЦИ И ОСТАЛИ ЖИТЕЉИ ЦРНЕ ГОРЕ, ТРЕБА МИ ВАША ПОМОЋ

Naš'o si crkvu de ćeš da se moliš.

• Радјард Куплунг

daj onda svoju plećku da se pomolim hehe

• paninaro

Prvi put cujem. Ali, jedan moj drug zna Zonja pa cu da se raspitam.

• Puzzle-Fox

jedan moj drug zna Zonja

Ja ga jednom kacam još išao na prakse sretoh u KBC-u. Bilo mi glupo da se javljam čo'eku jer vidim da stoji ispred operacione sale.
    A znam i Miomira Mugošu. Jednom sam se rukovao sa njim. Eeee kako se nekad učila škola...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.