Zasto sve sto ima potencijal mora da bude sjebano?
  • Slavk0

Што се тиче тог наплаћивања, слажем се.

• Električar 

Nad chatom bde neke cudne glave. Ali i to nije strasno, niko nas ne tera da komuniciramo sa tim cudnim glavama.

Sa ovim se slažem, a što se tiče plaćanja jbga nije obavezno, ali za održavanje sajta je potrebna lova.Mislim niko te ne tera.
    A ako ti je toliko stalo da promeniš nadimak, uplati 200 kinti i završi sa tim.Sajt je postao komercijala i to je to.

• Пд

Што се тиче тог наплаћивања, слажем се.

• Jack Napier

Ma ok je to sto ljudi hoce da zarade na svojoj ideji. Ja to postujem. ALI PROMENA NADIMKA? Ne zajebavaj me. Pa stvarno treba da si retardiran da toliko zelis da promenis nadimak, zar ne? :) Pusimd avidov jbt, stalo mi je do jedne pakle ;

• Električar 

Pakla 200 kinti?!Aj ne zezaj.Brate sačuvaj zdravlje na jedan dan i uplati ktitor, šta da ti kažem.

• С

Где си Бушидо, сто година, јбт. Баш сам пре неки дан хтео да питам модове шта је било с тобом али нема више тема за тако нешто.

А слажем се мање-више са тим што си изнео. Шта ћеш, пичи даље...

• Пд

Није обавезно платити, као што и није обавезно мењати надимак. 200 кинти месечно није много, уз то немаш рекламе, надимак можеш да мењаш колико 'оћеш, а имаш и још неке погодности.

• Jack Napier

Samhaine dobri, banovase me dusmani zauvek :)

• M

Jebo mater, al mene je ovaj sajt još uvijek jedan od najjačih. Da je savršen, ne bi dolazio ođe.

• Slavk0

Што се мене тиче, та опција није требала бити уврштена у повластице Ктитора. То је онако, банално. Сад, што се неки аутори зајебавају и мењају никове на дневној бази, то је друга ствар.

• Električar 

Meśo kakve trave ti pušiš svega ti?

• Jack Napier

"Nije obavezno platiti , kao sto i nije obavezno menjati nadimak"
    Ovo prvo je stvar koju mozes da uradis jer dobijas "pogodnosti"
    Ovo drugo je TVOJA LICNA stvar. Tu je razlika koja je velika

• Пд

Што се мене тиче, та опција није требала бити уврштена у повластице Ктитора. То је онако, банално. Сад, што се неки аутори зајебавају и мењају никове на дневној бази, то је друга ствар.

Слажем се, ја сам ктитор налог (мислим да ми је ово четврти пут да га уплаћујем) искористио да променим свој ник који никад више нећу да мењам, али некима је баш кул да мењају никове сваки дан, као на јебеним каунтер страјк серверима.

• Jack Napier

Mesa je mesa ;) kvalitetan pojedinac. jedan od retkih

• Jack Napier

Peki, o tome ti pricam. Retardi ce vecinom zloupotrebiti te "povlastice". A kao i svuda, retardi su u vecini. Samim time dobijas lancanu reakciju koja sjebava ovaj sajt svakako

• Slavk0

Јес' Пеки воли да ме цитира :)

• Пд

Ма све ја то схватам, али не проваљујем зашто је тако тешко дати сајту 200 кинти, кад већ дајеш скоро једнако дуванској индустрији да Давидоф.

• Пд

Јес' Пеки воли да ме цитира :)

Ко бре воли да те цитира? :Р

• mylyca

Па не постоји кретен који је то уплатио да би променио надимак. Мислим, постоји, али игнорисаћемо га.
    Што се тиче овог пристрасног бановања само због супростављених мишљења, то стоји. Али, мораш узети у обзир да је ово другачији сајт и да није сајт са стриктним правилима. Не можеш допустити да се неко тамо иживљава над другима без разлога само зато што не псује по фамилији. Па је овде селективно бановање донекле и нормално, али неретко се модови просеравају и претерују са истим. А притом се баве демагогијом.

• Jack Napier

zato sto je pusnje potreba i navika..porok..nazovi kako hoces, a blejanje na netu razonoda u dokolici. kapiras razliku?

• Slavk0

Ја не пушим, да знате, да ме не покушавате узети на фору "кутија цигара-ктитор налог". Немам порока уопште. Паре трошим само на кондоме.

• С

Јбг, Бушидо, ти си увек био без длаке на језику. То ја ценим. Али мораш да схватиш да не можеш да се трзаш око свега тога. Јбг:

Sajt je postao komercijala i to je to.

Живот иде даље. Послао сам и ја захтев за промену надимка јер ме је дркало много кад сам требао да се пријавим са овим. Нисам ни добио одговор. Јбг. Сматрам да је кул што човек хоће да заради на сајту али глупо је да се избацују ствари и које су били бесплатне. Ал' шта сад? Ништа. Мораш да кулираш. Него, што су те бановали?

• wojtek

Jebo mater, al mene je ovaj sajt još uvijek jedan od najjačih. Da je savršen, ne bi dolazio ođe.

Овим је све речено.

Увођењем ктитор налога, нико није ништа изгубио, ако не рачунамо тривијалност промене ника. Исто тако, ни ктитори не добијају богзнашта - углавном којекаква козметика и форум на коме се оставља један пост дневно у виду варијације израза "Слава му". Мени двеста кинти месечно није много, јербо моје пљуге коштају 70 кинти мање од Бушидових. Уплатим кад и нет, није неко цимање. Сајту је потребан кеш, Вукајлија се попела на 30. место најпосећенијих сајтова у Србији, а тај промет није бесплатан. Кад већ висим овде, није ми жао да малко припомогнем.

• Пд

zato sto je pusnje potreba i navika..porok..nazovi kako hoces, a blejanje na netu razonoda u dokolici. kapiras razliku?

Не капирам, нисам пушач и пуца ми курац да дајем кинту за та говна. За тебе је то блејање по нету, за Каизена посао, новац, зарада... Хоћу да кажем просту ствар: 'Оћеш да мењаш надимак - плати. 'Оћеш датум рођења на таблице аута - плати. 'Оћеш да караш курву - плати.

• L@ki

Изгледа да га Џек није издркао јутрос...........

• Jack Napier

Banovao me je Mali Prst...zatos to sam rekao njemu i nekom liku da za razliku od njih moj zivot nije na Vukajliji i da se ne plasim bana jer za razliku od tog jednog lika, necu skociti lastu sa brankovog mosta jer mi je egzistencijalna poenta sjebana banovanjem na vukajliji.

Na to je Prst rekao - pa ok onda, gledaj sada :)
    I banovao me :)
    Eto, to je razlog za banovanje zauvek, zar ne?

• Пд

Сајту је потребан кеш, Вукајлија се попела на 30. место најпосећенијих сајтова у Србији, а тај промет није бесплатан.

Управо тако. Бај д веј, знаш ли можда где могу да погледам листу најпосећенијих сајтова у Србији и уопште у свету?

• wojtek

Управо тако. Бај д веј, знаш ли можда где могу да погледам листу најпосећенијих сајтова у Србији и уопште у свету?

Алекса.цом - није најпоузданије, ал боље не постоји.

• Ž

Слажем се да чланови који нису ктитори треба да имају опцију промене надимка, а што се самог ктиторства тиче, Џими је објаснио:

То ти је као кад висиш код комшије на гајби сваки дан по 3-4 сата, а никад му ни чоколаду не донесеш, пиво, алкохол, било шта. Само га искоришћаваш.
    Гледајмо то мало из тог угла.

Није ни Кајзен Деда Мраз да плаћа сервер сто година сам, а да се ми и даље дркамо и на крају кад треба да се испрсимо за кафу и кока колу, не можемо.

• Jack Napier

Peki, ti ili si glup ili si uzasno tvrdoglav. Ko te pita da li ti pusis? Pusenje je navika - blejanje na sajtu bilo kom je stvar razonode. Sta ti tu nije jasno.
    UZASNO JE SRAMNO da poredis menjanje nadimka na netu i karanje kurve.
    Meni to nije isto, ali kapiramd a tebi jeste, sto govori o tvom mozgu. Toliko

• Jack Napier

Nisam Laki, ja ne drkam , ja jebem. Za razliku od tebe. A i testosteroni, njihov visak i manjak mi ne uticu na raspolozenje , jer taj problem lako resavam.

• Jack Napier

WOJTEK,
    ja ne sudim o kvalitetu necega po tome koliko ga ljudi gotivi, vec koji ga ljudi gotive.
    Imao si milion radikala u srbiji u jednom momentu. Ipak, nikada to nisam kapirao kao dobru opciju.

• L@ki

Онда иди јеби.Али обавезно стави кондом.Боље да ,него.....

• wojtek

ja ne sudim o kvalitetu necega po tome koliko ga ljudi gotivi, vec koji ga ljudi gotive.

Не причам о квалитетима људи, већ о њиховој бројности. Више људи = већи трошкови.

• Пд

А бре човече ако нећеш да даш двеста кинти, зови се тако како 'оћеш. Услуга се плаћа, али то је изгледа превише тешко објаснити.

• Jack Napier

wojtek
    a, ok. izvini nisam razumeo.

• Jack Napier

ja sam razumeo da se usluga placa. upravo je to i problem.
    ne pravi se pametan objasnjavajuci "usluga se placa"
    ZNAMO DA SE USLUGA PLACA.
    To je jedan od razloga posta

• Пд

Брате, искључи тај капс лок и покушај мало да куцаш ко нормалан, имам осећај као да се дереш у монитор док ми куцаш то.

Мада ја те и даље ништа не разумем, проблем је што се плаћа? Шта је ту заправо проблем? Нећеш да платиш? Не желиш да платиш? Немаш да платиш? Није ти исплативо да платиш? Боли те курац да Каизену дајеш паре? Шта је сврха ове теме?

• Jack Napier

Ako ne mozes da prokljuvis iz navedenog u prvom postu kada je tema otvorena, onda stvarno NEMA POTREBE DA TI DALJE OBJASNJAVAM (eto caps , znam da te pale;) )

• Jack Napier

i prestani da se uvlacis Kaizenu, nece ti dati deo zarade od ktitor naloga jbt.

• Пд

Не брате, нисам схватио, зато што се све води на то да си ти неправедно банован, а све је прешло сваку меру кад си хтео да промениш надимак, Каизен ти је рекао да га боли курац да ти мења надимак и да има паметнија посла, него ти уплатиш 200 кинти и радиш шта оћеш. Ту си лепо и искористио прилику да назовеш тридесетак чланова овог сајта ретардима.

Тим речено, ја овде контам да је теби лакше да овде отвориш тему и вређаш људе, свађаш се и покушаваш да докажеш нешто (шта, немам појма), вероватно у нади да ће Каизен да дође и каже: "Извини брате, саћу ти променим ник, а ви ктитори, овде моје за шишање, фала на кинти!".

Отварање ове теме не мења ништа.Они што неће да уплате ктитора, неће ни да га уплате, они који хоће, уплатиће га као допринос сајту.

• Пд

i prestani da se uvlacis Kaizenu, nece ti dati deo zarade od ktitor naloga jbt.

Ко зна, никад се не зна. :) Мало ктиторске кинте ми не би сметало. :)

• mylyca

Изгурали сте ми пост смарачи, а нисте ништа паметно рекли. Нисам ни ја, ал' је моја глупост макар сажета у један пост.

Углавном, нисам знала да каизен није вољан да промени надимак кад је у питању овакав захтев. Неко ко не проводи много времена ту, тек толико да напише по коју дефиницију, оцени нешто, чује се с људима, њему и не треба ктитор, тачније не видим ту било какво 'искоришћавање' сајта. И ако затражи да му буде промењен надимак без уплаћивања ктитора, треба му то учинити. Овако је глупо, поготово ако је у питању стари члан, а не неки клинац којем се дигне сваких 5 мин да мења надимак.

• Џими

Бушидо, за некога ко има живот (чак и јебе!), превише ти је стало до мењања којекаквих надимака...

• Jack Napier

Prvo, mene apsolutno zabole kurac da li ce neko da mi nesto kaze ili nece. Svakako ne ocekujem da mi to bilo ko kaze. Poenta je to da time okuplja jadnike koji ce platiti 200 kinti da promene svoje virtuelno ime. Vecina ce to i zloupotrebiti pa ce menjati svaki sekund.
    Meni je ta uplata ekvivalentna guranju kare u steker.
    Nisam probao niti cu i prvo i drugo.
    Poenta je da se sistematski unistavaju dobre stvari na sajtu, da se modovi izivljavaju, da se ogranicava svaki vid slobode govora ukoliko to smeta nekom od frustriranih modova itd....
    Ima milion razloga, placanje nadimka me je samo navelo da sve kazem. A da se uvlacis, to je vise nego ocigledno

• Jack Napier

Dzimi, ti mozes da proveris koliko sam ja cesto ovde...jako retko, jer imam svoj zivot. Ali mi je ovaj sajt zaista bio drag i zao mi je sto su ga usrali nekim stvarima. Nije mi stalo do menjanja nadimka, bole me kurac, vec mi je uzasno bedno i mizerno i imam zelju to da kazem. Jel to problem?

• Џими

Nije mi stalo do menjanja nadimka, bole me kurac, vec mi je uzasno bedno i mizerno i imam zelju to da kazem. Jel to problem?

А зашто лепо не гледаш на то на следећи начин... Врати се у време кад није било ктитор налога. За мењање надимка си морао да цимаш Каизена.

Е, онда су биле потребне паре сајту и уведено је да неко, на добровољној бази, може да допринесе скромном уплатом од 200 динара. Заузврат, у знак захвалности, добије одређене опције, између осталог, и да може себи да промени надимак.

Не видим шта је ту толико бедно и мизерно.

Чланству ништа није одузето увођењем ктитора. Исте опције као и раније. Ако се сећаш, и раније је важило правило да нема мењања надимка. То што је до тога долазило, одраз је Каизенове љубазности.

• Jericho

То што је до тога долазило, одраз је Каизенове љубазности.

Hahahaha, kakvo slihtanje! :D

• NMF

Крећем да сумњам да Џими дели с Каизеном кеш од ктитора. :)

• Lullaby

Džimi je Kaizen, pobogu!