Odbojkaška reprezentacija Srbije
  • kizo

Nepravedno zapostavljeni. Uz vaterpoliste naši najbolji sportisti a mi ni riječi o njima.

Jel gledao iko prvenstvo?

• Kb

Ne mogu da verujem kako smo uz kurac izgubili! Valjda ćemo treće da osvojimo...

• kizo

Jbg, vodimo čitav set i onda sranje.

• Hipnos

Аww, каква тема... :) Гледала сам сваку утакмицу. Не могу да верујем на који смо начин изгубили јуче, али дешава се. Надам се да ће успети да савладају Италијане. Реално, требало би.

Мени нису јасни људи који пљују наше чим изгубе, изјављују како их неће гледати никад више, како треба да се мења цео тим са све селектором и тако даље, а да су притом гледали свега једну или две утакмице. У овој земљи су сви стручњаци за спорт. Али, јбг, кад немаш свој живот...

• Пд

Добри смо били јуче, могли смо да победимо, али добро је и овако. Одбојка је то, мало одлучује. Било би лепо да узмемо бронзу, видећемо.

• Hipnos

Видећемо. :) Жао ми је због Николе... С друге стране, многи спортисти би убили за његове успехе и медаље.

• kizo

Ma uzećemo žabare. Uspjeh je biti i medju prva 4.

• Hipnos

Дап, боље смо прошли од Амера и Руса, а они су испред нас на FIBV-иној листи.

• Hipnos

Знала сам.

• Gianfranco Zola

Драго ми је што смо добили данас. Јуче смо се трудили и били смо изједначени, али шта ћеш...

А још што смо добили 'Талијане у сред Рима...

• Hipnos

Их... :) Ја сам се сморила кад сам видела да је опет Хобор главни судија, као и јуче, али све је испало ок.

• Kb

Svaka čast odbojkašima! Dali su sve od sebe. Nisu igrali u finalu, ali šta je tu je... I ovo treće mesto je ogroman uspeh.

• Gianfranco Zola

Гледао сам Светску лигу ове године, када нису играли Грбић и Миљковић и чини ми се да ће ови момци бити веома добри. Ценим да ћемо на ОИ 2012 успети да освојимо медаљу.

• Hipnos

Ђанфранко, и ја ценим :))

• Hipnos

Класика са Аргентином, 3:0.
    Објективно, имамо најлакшу групу.

• Hipnos

Пукли 3:0. Осећам да је Вебер умро од среће.

• Стеван

Обично гледам одбојку само кад наши играју на СП, ЕП или ОИ. Што се тиче Светске лиге, ту и тамо бацим поглед на табелу и резултате, а активније испратим завршницу (кад нас има тамо - а обично нас има). Капирам да ће ова тема да ми помогне да то боље испратим :) А и заслужили су ови наши да је имају, много више него фудбалери.

• Hipnos

Пукли од Финске, јеботе! Вечерас играју опет.
    ЕДИТ. Победа.

• Hipnos

Један пораз и једна победа против Португалаца.
    ЕДИТ. Волим што нема никог на овој теми.

• Hipnos

Опет пораз и победа. Аман више.

• dusan1001

Evo da postujem da ne ispadne da hipnos priča sama sa sobom :)

• Hipnos

Али ја волим да причам сама са собом.

• Sale d snajperist

Odbojkasi JEBU! :) Podrzavam ovakve teme..a ne samo tenis, fuzbal i ostalo to...Odbojkasi su isto odlicni...
    Zato sto sam ja odbojkas :D

• dusan1001

Au znači smetam bolje da izbrišem post :)

• Hipnos

Не, бре. Јеси гледао неку од утакмица скоро?

• dusan1001

Jok retko pratim odbojku u ovoj fazi takmičenja

• Hipnos

Не иду на финални турнир.
    ЕП је у септембру, у Аустрији и Чешкој.

• Vajskrstese

Nepravedno zapostavljeni. Uz vaterpoliste naši najbolji sportisti a mi ni riječi o njima.

Ovo je vreme kada svi drkaju na Đokovića.

• Vajskrstese

Meni je žao vaterpolista više. Mislim da jebu keve. Odbojkaši također jebu.

• Hipnos

Победили на турниру у Лондону. Не верујем.

• Towelie_

Dobili Brazil 3-0. Doduse drugi tim, al 3-0 je 3-0.

• Стеван

Фино, фино. Не знам какве су нам шансе на Европском, је л' има неко ко је добро упућен, познаје остале репрезентације и тако то?

• Hipnos

Контам да имамо шансе. А кога се чувати?
    Италија, Финска, Португал, Француска, Пољска, Бугарска и Русија, на пример (судећи по досадашњим партијама).
    Као и у Светској лиги, имамо најлакшу групу.

• Стеван

Е, ал' ми никако није јасно одакле су искочили ти Финци... Никад стизали ни близу завршнице на битним такмичењима. Или мене не служи памћење.

• Hipnos

Сад се поправљају. А Француска нешто кочи у последње време, али и то треба узет' са резервом.

• Млатони

Добри су Финци већ неколико година. Сећам се да су скоро на неком првенству били изненађење за све, а од тада су увек у врху.

• Стеван

Hipnos

Сад се поправљају. А Француска нешто кочи у последње време, али и то треба узет' са резервом.

Њих већ памтим као доста неугодну екипу. Мислим да су знали да нас муче више но иједна европска репрезентација.

Мало кад размислим, мислим да је чак и злато достижно уз неки фактор среће, повољне околности... Ипак ми још можемо да победимо сваког, сем Бразила последњих година.

• Hipnos

Ипак ми још можемо да победимо сваког, сем Бразила последњих година.

И Русије, дабоме.

• Давид

Na evropskom medalja malte ne sigurna. Moze da bude frke ali nije strasno

• Млатони

Важно да нема Бразила, Кубе, САД који су нам баш неугодни противници последњих година. Чини ми се да су Руси најјачи у Европи, али нису баш психички најстабилнији. Остали су баш уједначени, па не треба бити разочаран ако "подбацимо". Уз добар распоред и мало среће можемо до медаље.

• Стеван

Ма Руси увек могу да испадну од неког тамо левог и отворе нам пут. То је карактеристично за њихове репрезентације у свим спортовима.

• Млатони

Па то, због квалитетуа лиге и имена су увек фаворити, али се усеру на великим такмичењима. Па они имају регистрованих одбојкаша колико Србија становника.

• Hipnos

Ах, како само развијате тему. :*

• чкама_лама

Реално гледано, једини конкурент могу да буду Руси. Све су ово квалитетне репрезентације што сте побројали, али ми имамо бољи тим. Мојe мишљење је да би сваку од ових репрезентација (изузев Руса) добили у 4 од 5 одиграних мечева. Е сад, тај један пораз може да буде управо утакмица на првенству. Ал' јеби га, спорт. Зависи од дана.

Нама је техничар највећи проблем. Петковић игра од сјаја до очаја. Кад је расположен разиграва све нападаче, противнички блок не чита његове акције, незаустављиви смо. Кад крене посрано, усере читаву утакмицу форсирајући једног нападача, дижући пребрзе или прекратке лопте. Старијег Петковића нисам гледао сто година, немам појма у каквој је форми и би ли он могao да буде добра замјена овом млађем кад је усран дан.

Имамо најјачи пар средњих блокера на свијету, гарантујем.

Примачи су нам одлични. С тим што бих у првој постави форсирао Никића (у њему видим Квиска, љепота покрета, интелигенција напада, сјајан сервис), а ротирао Ковачевића и Јанића. Терзић само на сервис, наравно.

Коректори међу најбољим свјетским.

Либеро солидан.

Mного смо јаки и пуцамо на медаљу гарантовано. Ако је не покупимо, нема везе, Лондон је ту следеће године а репрезентација ће бити у најбољим годинама. Битно је да смо ми у врху свјетске одбојке консантно задњих 15+ година.

• Млатони

Лепа анализа, слажем се са свиме што си рекао. Техничар највећи проблем, не улива ми поверење Влада Петковић. Ех, да нам је један као Никола ту.

• Давид

Ovo za primace mi se dopada

• Hipnos

Нама је техничар највећи проблем. Петковић игра од сјаја до очаја. Кад је расположен разиграва све нападаче, противнички блок не чита његове акције, незаустављиви смо. Кад крене посрано, усере читаву утакмицу форсирајући једног нападача, дижући пребрзе или прекратке лопте. Старијег Петковића нисам гледао сто година, немам појма у каквој је форми и би ли он могao да буде добра замјена овом млађем кад је усран дан.

У праву си ово за Петковића. Док је Никола још био ту, а он улазио повремено, лепо је функционисало. Односно, могло би се рећи да је био солидан. Сада шкрипи превише, јер је све на њему. Не знам какав је Вељко, слабо је улазио током Светске лиге, мада ми се чини да не одскаче пуно од Владе. Контам да треба пружити шансу неком новом.

Имамо најјачи пар средњих блокера на свијету, гарантујем.

Ово стоји. Подрашчанин и Станковић већ годинама иду и објашњавају. Комплет нових, на челу са Рашићем, не треба да нас брине.

Примачи су нам одлични. С тим што бих у првој постави форсирао Никића (у њему видим Квиска, љепота покрета, интелигенција напада, сјајан сервис), а ротирао Ковачевића и Јанића. Терзић само на сервис, наравно.

Хмммм, јесте да нам пријем мало шкрипи. Јанић, откако се оженио, приметно килавији. :) Никић вади просек углавном, али се и Ковачевић још држи.

И то 4 комада. Немам шта да додам.

Либеро солидан.

Росић већ пар сезона убедљиво шије Самарџића. Он нам је стабилан.

Mного смо јаки и пуцамо на медаљу гарантовано. Ако је не покупимо, нема везе, Лондон је ту следеће године а репрезентација ће бити у најбољим годинама. Битно је да смо ми у врху свјетске одбојке консантно задњих 15+ година.

Амин.

Још нешто. Децо, шта мислите о Колаковићу? :)

• Млатони

И то 4 комада. Немам шта да додам.

Ко су трећи и четврти?

• Hipnos

Миљковић, Докић, Старовић и Атанасијевић.