- Kb
Ne mogu da verujem kako smo uz kurac izgubili! Valjda ćemo treće da osvojimo...

Аww, каква тема... :) Гледала сам сваку утакмицу. Не могу да верујем на који смо начин изгубили јуче, али дешава се. Надам се да ће успети да савладају Италијане. Реално, требало би.
Мени нису јасни људи који пљују наше чим изгубе, изјављују како их неће гледати никад више, како треба да се мења цео тим са све селектором и тако даље, а да су притом гледали свега једну или две утакмице. У овој земљи су сви стручњаци за спорт. Али, јбг, кад немаш свој живот...
- Пд
Добри смо били јуче, могли смо да победимо, али добро је и овако. Одбојка је то, мало одлучује. Било би лепо да узмемо бронзу, видећемо.
- Kb
Svaka čast odbojkašima! Dali su sve od sebe. Nisu igrali u finalu, ali šta je tu je... I ovo treće mesto je ogroman uspeh.
Обично гледам одбојку само кад наши играју на СП, ЕП или ОИ. Што се тиче Светске лиге, ту и тамо бацим поглед на табелу и резултате, а активније испратим завршницу (кад нас има тамо - а обично нас има). Капирам да ће ова тема да ми помогне да то боље испратим :) А и заслужили су ови наши да је имају, много више него фудбалери.
- Hipnos
Сад се поправљају. А Француска нешто кочи у последње време, али и то треба узет' са резервом.
Њих већ памтим као доста неугодну екипу. Мислим да су знали да нас муче више но иједна европска репрезентација.
Мало кад размислим, мислим да је чак и злато достижно уз неки фактор среће, повољне околности... Ипак ми још можемо да победимо сваког, сем Бразила последњих година.

Реално гледано, једини конкурент могу да буду Руси. Све су ово квалитетне репрезентације што сте побројали, али ми имамо бољи тим. Мојe мишљење је да би сваку од ових репрезентација (изузев Руса) добили у 4 од 5 одиграних мечева. Е сад, тај један пораз може да буде управо утакмица на првенству. Ал' јеби га, спорт. Зависи од дана.
Нама је техничар највећи проблем. Петковић игра од сјаја до очаја. Кад је расположен разиграва све нападаче, противнички блок не чита његове акције, незаустављиви смо. Кад крене посрано, усере читаву утакмицу форсирајући једног нападача, дижући пребрзе или прекратке лопте. Старијег Петковића нисам гледао сто година, немам појма у каквој је форми и би ли он могao да буде добра замјена овом млађем кад је усран дан.
Имамо најјачи пар средњих блокера на свијету, гарантујем.
Примачи су нам одлични. С тим што бих у првој постави форсирао Никића (у њему видим Квиска, љепота покрета, интелигенција напада, сјајан сервис), а ротирао Ковачевића и Јанића. Терзић само на сервис, наравно.
Коректори међу најбољим свјетским.
Либеро солидан.
Mного смо јаки и пуцамо на медаљу гарантовано. Ако је не покупимо, нема везе, Лондон је ту следеће године а репрезентација ће бити у најбољим годинама. Битно је да смо ми у врху свјетске одбојке консантно задњих 15+ година.
Нама је техничар највећи проблем. Петковић игра од сјаја до очаја. Кад је расположен разиграва све нападаче, противнички блок не чита његове акције, незаустављиви смо. Кад крене посрано, усере читаву утакмицу форсирајући једног нападача, дижући пребрзе или прекратке лопте. Старијег Петковића нисам гледао сто година, немам појма у каквој је форми и би ли он могao да буде добра замјена овом млађем кад је усран дан.У праву си ово за Петковића. Док је Никола још био ту, а он улазио повремено, лепо је функционисало. Односно, могло би се рећи да је био солидан. Сада шкрипи превише, јер је све на њему. Не знам какав је Вељко, слабо је улазио током Светске лиге, мада ми се чини да не одскаче пуно од Владе. Контам да треба пружити шансу неком новом.
Имамо најјачи пар средњих блокера на свијету, гарантујем.Ово стоји. Подрашчанин и Станковић већ годинама иду и објашњавају. Комплет нових, на челу са Рашићем, не треба да нас брине.
Примачи су нам одлични. С тим што бих у првој постави форсирао Никића (у њему видим Квиска, љепота покрета, интелигенција напада, сјајан сервис), а ротирао Ковачевића и Јанића. Терзић само на сервис, наравно.Хмммм, јесте да нам пријем мало шкрипи. Јанић, откако се оженио, приметно килавији. :) Никић вади просек углавном, али се и Ковачевић још држи.
Коректори међу најбољим свјетским.И то 4 комада. Немам шта да додам.
Либеро солидан.Росић већ пар сезона убедљиво шије Самарџића. Он нам је стабилан.
Mного смо јаки и пуцамо на медаљу гарантовано. Ако је не покупимо, нема везе, Лондон је ту следеће године а репрезентација ће бити у најбољим годинама. Битно је да смо ми у врху свјетске одбојке консантно задњих 15+ година.Амин.
Још нешто. Децо, шта мислите о Колаковићу? :)