Јесте, нико од нас није луд за ватерполом. Ми што га понекад и погледамо, гледамо утакмице наше репрезентације у завршницама највећих такмичења и евентуално неку битну утакмицу клуба из спортског друштва за које навијамо.
АЛИ, ови људи већ годинама владају планетом, иако је подршка државе благо речено бедна и хајде да се бар претварамо да смо уз њих исто колико су бабе, стрине и тетке уз Новака.
У току је СП и наша екипа се пласирала у четвртфинале у ком ће играти са Немцима у уторак од 9 сати и 20 минута. Ујутру. Нећу да вас питам шта очекујете, знам да сви очекујете још једно злато (јер би све испод тога било брука за земљу са два и по нормална базена). Нек нам онда ова тема служи за коментарисање предстојећих, а и утакмица у некој мало даљој будућности и наравно за писање френетичних коментара након битниих победа.
- С
ГЛЕДА, ХВАЛА КУРЦУ! ГУБИМО ОВО!
- С
Е У КУРАЦ! НЕ ДАЈТЕ СЕ!
- С
ЈУЖНЕ МАЂАРСКЕ ПОКРАЈИНЕ - ХРВАТСКЕ, ХАХАХА! КАКО МИ ЈЕБЕМО! МАЂАРСКА ДО ТИРАНЕ!
- СШта значи "акарја"?
НЕШТО ЛОШЕ, ПРЕТПОСТАВЉАМ. :)
- С
СРАЊЕ. :(((
Jebemu mater, pa nije ovo fudbal,..Брате... 32 минута који они проведу у води пливајући вамо-тамо, крљајући се, топећи, су у најмању руку захтијевна колико и 90 фудбалских. Друга ствар, наших 11 репрезентативаца је учествовало на фајнал фору ЕЛ, одиграли су и СЛ. Имају убједљиво највише одиграних утакмица од свих играча. Мађари нису имали играча у фајнал фору ЕЛ, нити су играли СЛ и то се осјетило с почетка. Наши су се сјебали и потрошили много снаге за стизање и престизање, и сад се треба ПОКУШАТИ опоравити до финала.
Joj, Džanki, aj se kladimo u oba oka da ti ne možeš preplivati ni jednu četvrtinu u onom tempu, kamo sva ova silna takmičenja, i ti se našao kompetentan.da, ono moz da kaze samo neko ko nije igrao vaterpolo :)
za dzankija, skoro sam siguran da ne bi mogao ni 5 min samo da se odrzava na vodi kao vaterpolisti, kao sto treba, a kamoli da pliva levo desno i davi se sa nekim :)
(veruj mi, igrao sam malo vaterpolo)
Ja sam trenirao vaterpolo 4 godine, nemate pojma koliko je zahtevno i teško odigrati jednu deonicu meča! Što kaže celt, samo održavanje na vodi je teško, a kamoli kad se na mene navali grmalj sa 20 kila više, pa ruku tura u gaće, niko nokte ne seče, grebu, šta ne rade. Bio sam sidraš, to mi je bilo najgore iskustvo u životu. Svaka čast našim momcima, a da je težak sport - jeste!