BOJKOT VUKAJLIJE!
  • The Invisible Man

Pozivaju se svi koji cene slobodu i slobodnoumlje da se odazovu na ovaj poziv.

BOJKOTUJMO VUKAJLIJU!

Prestanite da pišete definicije i ostavite da klinarija unakazi sajt. Tada će vojna hunta predvodjna Kaizenom i njegovim krvoždernim generalima(moderatorima) koji su stavili veto na slobodu izražavanja morati da se povinuje našem zahtevu.

Zahtev štrajkača:

DA SE NEOPOZIVO VRATI DEFINICIJA DANA!

Bar kao još jedan bar sa strane IZNAD odabranih postera i definicija sa desne strane.

IMAJTE NA UMU!

U istoriji civilizacije nijedna diktatura nije bila pozitivna.

pozdrav

Izvinjavamo se svima koji bi bili pogodjeni ovim štrajkom ali mi ne vidimo drugačiji način da se izborimo za svoja legitimna prava.

• n

Hahahahahahahaahahahaha!
    A što ne ideš napolje da igraš fudbal kao sva normalna deca?
    Vidi kako je lepo vreme.

• Facafacaa

Ko li baca trol ovaj put? :)

• The Invisible Man

idem posle da pijem. Da li se to racuna?

• Šalabajzer

Mogu li ja u štrajkački odbor,nepotkupljiv sam? :)
    Ja sam još juče krenuo sa bojkotom,tako da se pridružujem.

• Tetka Drol

Maštovito. :) Sviiđa mi se ovo za vojnu huntu.

• Korle

Počeću da brišem definicije od naloga Gremlin. Kad završim , preći ću na Codex Seraphinianus-ove, i završići sa tvojim, ukoliko ne obrišeš svoje postove sa ove teme.

Ako tebi Gremline, i koliko već duplih imaš ovde, moderatori nisu tirtali jajca i češkali po dupetu, onda ne znam kome nisu.

• Korle

p.s. vidim da tema nije u "Zezanje", te je smatram ozbiljnom.

• The Invisible Man

brisi, ja ne odustajem

ionako nisam neki autor

nisam deset dana mogao da procitam nijednu dobru definiciju, jeste da je definicija dana imala mana, ali je bar postojao takmicarski duh te si mogao da procitas nesto sto valja.

definicija dana ne bi sada bila na glavnoj strani kao ranije, nek ostanu odabrane, ali da se ugradi bar sa strane koji igra ulogu nekadasnje naslove sa definicijama dana, to ce biti sasvim dovoljno da se opet probudi takmicarski duh kod vukajlijasa.

nikad ozbiljniji nisam bio.

• dusan1001

korleone al pobrisi sa ove teme sav spem i vrati naziv (u spem podrazumevam sve ono sto je vezano za resavanje aktuelnog "problema")nek ostanu samo oni postovi koji imaju veze sa prvobitnom idejom teme

• Korle

Ko je zainteresovan da bojkotuje sajt, neka to uradi. Ali malo je licemerno što je to predložio lik sa šurnjaest duplih naloga.

• mylyca

Пусти га Дуце, видиш да брише човеку дефиниције :) Хахаха! Гремлине, уз све дужно поштовање, дођи јуче.

• Пд

Нису требали да направе да се у вртић не иде суботом, ево шта се деси!

• The Invisible Man

ne napadam vas nego problem!

• Francky Delevra

Ja bojkotujem, samo tiho, diskretno...

• M

Ne pomaže prestajanje pisanja. Ionako niko ne čita više.

• Myth

SISEEEEE...GRUUDDDIIIIIIIIIIIIIIII..SISEEEEEEEEEEEEEEEEE...

• Вокаси

Трули сте....
    Савршенство не постоји.
    Дефиниција дана, као и омиљене су чиста пролазност...
    Имаш мали календар, ту ти је архива за сваки дан па читај
    Што чекате све на готово... Мислим дефку дана и остало...

• wojtek

Си, дефка дана још увек постоји, само је удаљена клик више.

• The Invisible Man

ja hocu da procitam nesto dobro.

zato nam je potreban takmicarski duh.

ne budite svileni.

zahtev je jasan

• Korle

Dakle, ovo je predlog tema?

• Пд

Кмеееееееееееееее хоћу да читам кмеееееееееее нема дефиниција дана кмееееееееееееееееее кме кмееееееееееееееее.

Хоћеш да читаш. Прочитао си и оценио укупно око 3000 дефиниција на овом сајту своја два најчешће коришћена налога. Неки аутори имају више десетина хиљада оцењених, па се не буде.

• The Invisible Man

u pricipu da.

predlog clanovima, da bojkotuju pisanje dok ne vrate definiciju dana.

predlog osoblju da vrati definiciju dana i da opet citamo dobre defke.

mada mi je tema vise za ovaj forum, nego za predloge

• Korle

па се не буде.

Peki, treba ti libudada :)

• Пд

zahtev je jasan

И ко си ти да захтеваш нешто овде???

• The Invisible Man

opet, vidi se da moderatori ne treba bas u sve da se mesaju neki nisu ni dovoljno zreli za diskusiju, primer, peki d tinejdzer

• Пд

Пример Гремлин д поремећај идентитета.

• The Invisible Man

ja napadam problem a ne coveka, ti to ne radis. samim tim clanovi imaju potvrdu da je sve ovo ispravno.

odavde prestajem da komuniciram sa tobom, osim ako nemas neki konstuktivni predlog, na primer, gde da se stavi bar sa defkama dana.

• Korle

Gremline, izvinjavamo ti se u ime mod tima za povređivanje osnovnih ljudskih prava. Slobodno možeš da pozivaš ljude na bojkot, ali bih ti savetovao da im poslužiš kao primer I TI PRVI BOJKOTUJEŠ SAJT.

• Пд

Prestanite da pišete definicije i ostavite da klinarija unakazi sajt. Tada će vojna hunta predvodjna Kaizenom i njegovim krvoždernim generalima(moderatorima) koji su stavili veto na slobodu izražavanja morati da se povinuje našem zahtevu.

Наглашавам:

vojna hunta predvodjna Kaizenom i njegovim krvoždernim generalima(moderatorima) koji su stavili veto na slobodu izražavanja morati da se povinuje našem zahtevu.

Он не напада људе.

• Šalabajzer

Modovi,pustite čovjeka na miru,napisao je prijedlog,neka autori izraze mišljenje,nemojte spemovati temu,vaše(kaizenovo) mišljenje znamo.

• The Invisible Man

tako se pisu proglasi. moras neku emociju da izazoves. a u PM sto ste bukvalisti!

ne pozivaju se clanovi na bojkot sajta u globalu. samo na prestanak pisanja, do daljnjeg.

• kizo

jak mu prijedlog...

jebote, ko dijete se ponaša.

• dusan1001

Ranije su se zalili na malverzacije i sad se zale na slabo ocenjivanje zakljucak uvek ce biti nezadovoljnih meni se vise sviđa ovo jer nema vise def dana koja je imala 1000+ skor a koji si moga da imas ako sa duplih stavljas u omiljene i guras je na prvu stranu najomiljenijih danas
    uostalom ja sam i imao slican predlog kao sto je danas http://vukajlija.com/forum/teme/13006?strana=7#post_661438
    sama ta tema je dokaz da je i tada bilo nezadovoljnih i uvek ce ih biti

• The Invisible Man

kizo, inace ne bih reagovao, ja sam u principu dete, ali i moderatori se ponasaju ko deca pa im nisi to rekao.

toliko

• melkijades

Ako hoćete da čitate nešto kvalitetno čitajte knjige.

• Šalabajzer

Dušane,skor od 1000+ ne valja,a valja 12-2 ? Za omiljenovanje sa duplih su tu moderatori,defku obrišu,autora banuju i svi srećni,čitaju se definicije,takmičimo se-bolja Vukajlija.

• En_Dotter

Како волим гфака сам тујан па видиом тако тему која јте иунтересантан! КОЈИ БРЕ БОЈГАКОТ??? ОВА КУРЈЛКИЈА ЈЕ БОЈАСЈОК САМ ПИО СЕБИ!
    Маркои не ори друмова! Тузрци не газне орања! Те једно тое истно те јесдно те стино!

Дај бре есктулирај масло леба то! Идио и играј пес или шта већ од вузтбала волиш и бојкотуј сам... нема сверехе. Иди дели мисоауесе и плсуе и узиосвај!

• Korle

samo da dodam.

Al se Doter naljozgao:))))

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.