Ko sta najvise voli?I molim vas,sto se brinete za nas,da ne pisete kako su cigare stetne itd. jer me stvarno ne zanima to.
Meni je nekako najbolji Marlboro crveni a meko pakovanje,pa onda Lucky Strike isto meko pakovanje takodje sam letos pusio i lakijev duvan ali sam debil pa sam zaboravio da pitam gde su kupilid,Dunhill nije los isto.Pre sam pusio i Jose L. Piedra kubanske cigare ponekad,kubanske su ali nisu rucno vec masinski zavijane pa im i cena nije abnormalna,oko jedan evro po komadu.

Ааааа, напокон нека нормална тема на форуму!!! Пацове, ожени ме!
Пушим мало јаче од 16 година и пробао сам све и свашта. До средње се пушило све и свашта, а касније сам изградио свој укус. Да, слажем се да је црвени марлборо меки, али онај који се шверцовао, не овај Нишки, уствари једна од најбољих пљуга икад. Овај наш је мало дете за тај који се до неке 2002. могао наћи овде. Кроз скоро целу средњу сам пушио то, или бели Кент 100'С меко паковање, изванредну цигарету и дан данас мени омиљену, које на жалост више нема нигде у продаји. Скоро сам чуо да је неко налетео у ЦГ на ово паковање, али у Србији тешко да ћу га икад видети. По нестанку тога прешалтао сам се на Марлборо Лајт, међутим како сам пљугао по 3 кутије дневно, баталио сам и прешао на благе цигаре, у то време Палл Малл светлоплави, сад наранџасти. До скоро сам цепао црни Данхил, стварно је опасна цигарета, али превише ми смета, поготово полсе неке цирке, некако се отрезним, али плућа не могу да повратим сутрадан никако. Вратио сам се поново Палл Маллу наранџастом, а планирам да почнем да завијам Самсона, а и ову лулу напокон да активирам.

Ja sam poceo sa Lucky strike-om, najbolja mi je cigara od svih. Svidjela mi se i Virdzinija, par kutija sam popusio ali je skupa jebo je kolje. Ako upadnem u krizu sa parama duvani se Drina (Sarajevska), najbolja zamjena za laki. Probao sam i Marlboro ali mi se nikako ne svidja, ne pase mi. Aura Extra je jedna od boljih cigara, ali je bas jaka, mogu je pusiti par kutija ali onda vec pocinje da smeta zbog jacine. Probao sam jos svakojake ali nisu vrijedne da ih spomenem.

Cim legalizuju ce se uzmemo.
U tome se slazem,ja zivim u Italiji i razlika izmedju marlbora ovde i onog niskog je kao nebo i zemlja,probao sam i drinu i ona je bolje od njega.Jednom mi je dopao saka svajcarski crveni marlboro,vise nego odlican.Probao sam i americki koji mi je ortak doneo iz Las Vegasa,nekako je dosta jaci i naravno odlican je.
Ne volim lajt verzije jer kao da mi nesto fali kod njih,vise mi pasu ove normalne.Bond je kod nas odlican i Classic isto,od tih domacih,Drinu sam vec spomenuo.
Od stranih marki proizvedenih kod nas ni jedne mi nisu nesto i u sustini bolje su mi nase marke.
Чуј набављам... Једном сам ото паклицу (или табакеру), а иначе је тада била 80 динара по цигарети, или 800 за паклу од двајес...
Али боље нема (бар ја не знам). 100с је и уролана у дуван са филтером. Траје једно 50% дуже но обичана а укус је... значи да имам пара за тако нешто не бих бушио ову крџу вајсрој...
А, Дотеру, ја се истриповао да налазиш Индепенденс за мотање, па ме зато заинтересовало. А тај што си от'о контам да не може овде да се нађе, мада могу да видим ових дана у Царице Милице или у Чумићевом, па ћу да пазарим ако има, наравно.
Јес' Ђонсиле, сад сесетих тог црвено-белог, јесте кратко трајао, типа 10 димова, али био ароматичан до јаја, чини ми се да сам могао да пушим 28 кутија дневно, и то оног ширег паковања од 25 пљуга ако се сећаш...
- a
Eee sarajevski Marlboro predratni je bila najbolja cigara ikad napravljena. Neuporediv bio čak i s američkim, lično ga nisam kupovala jer su ga pušili šaneri i oni da se pokažu. Nekad davno Camel al vranjanski, cigara što je bila uhhhh, i sad pušim Camel ali nije to ipak kao nekadašnji.
Ako ko može doći u posed Lucky strike bez filtera pravljen za američku vojsku, neka se ne libi i nek i ukrade ako mora, neće pogrešiti. - a
postoji, pacove. Kad moraš od plotnu na šporetu, pa sipaš mlevenu kafu pa čekaš žar i izjebeš i kosu i cigaru, užas. Neki su palili i od sijalicu al ja tom činu, sreća, nikad nisam prisustvovala. I slažem se-šibica je zakon. Ima i šmekeraja u samom činu i bolji ukus posle.

Слажем се са Војом, да обичан упаљач убија сласт првих димова, али Зиппо им даје посебну арому, свакако. Зато га и користим већ једно 6-7 година, никакве шибице и "динар упаљачи" не долазе у обзир, а Зиппо-а имам фину колекцију, на жалост неке сам поклањао бившим рибама, курве! :))
Дотеру, нарафски да мислимо на БГ, кад пређеш Бранкову код семафора, пичи горе, па једно пета, шеста радња, јебем је, попут неке трафике је била, радио ми ортак ту. Било свега од фенси алкохола и фенси пљуга и дувана, не знам само да ли је радња у животу.
- Ž
Нисам пушач, ал' Парламент Аква Блу обожавам!
- V
sarajevski malboro, i amerikanci se grabili za njega - najbolja cigareta ikada
danhil - pravio se na kosovu negde mislim da je gnjilane ili tako nesto
laki dok nije posta sranje
parlament akva blu
i onda sam prestao da pusim
- Ž
Inače je Marlboro Karbon zakon.
- a
ahahaha čitala sam juče tu def.o carbonu pa me podsetilo na te ulične trafike.
Imala i drugare koji su se izdržavali prodajući na paklu pa jebali mater tom nekom ko je to izvalio i svi traže Carbon. Onda dobri Bugari počeli štancati samo s oznakom Carbon Marlboro, pre tog u boksu dve kutije, odjednom počele stizati samo Carbon Marlboro, na svim isto piše! - S
Et ja kad sam krenuo, poceo sam sa Ronhill Light i onda presao na Drinu Sarajevsku. Prelaz je bio bolan, al sad sam se navikao na nju i tesko mi pustiti bilo sta drugo. Marlboro dok isfurnjam padnem sa nogu, a posebno 100s cigare. Pola otkinemi bacim uglavnom. Inace Drinu uvijek palim sibicom tako da mi plin ne ubije one prve dimove, posebno poslije jela...
- aKakva se strast oseca ovde! :)) Jedan od gorih poteza u zivotu mi je bio ostavljanje pljuga.
Kamel, meko pakovanje, rado ga se secam.hehehehe ja uopšte nisam pasionirani pušač, muž je bolesnik.
Taj Camel, meko pakovanje, vranjanski beše, uhhhh, zapali ga neko i osetiš žmireći šta je čovek zapalio. A i bolji je duvan u mekom pakeraju samo nije zgodan, često se izlomi.
Šta ćeš, ne mogu dva dobra. 
plavi winston...jos od kad je bio 55 dinara...alternativa philip morris plavi...kent blue 8 ako se ima para....sta znaci nikad,,,,
a od duvana
http://www.3mutts.com/images/big/bugler-rolling-tobacco-can.jpg- a
Uvek sam se jedino divila ljudima koji se napiju a da ne zapale cigaru.
Ne ide to bre, cigara je atačment piću. 
Мус, ја нисам никад завијао, волео бих да почнем, то ми је некако одувек било кул, али нисам никад пробао, и поред 16-огодишњег стажа у дувањењу, стидим се што сам за обичан дуван и даље лаик. Треба ми даклеМ твоја помоћ, и препорука. Где набављаш овај дуван, у ком је рангу, која је цена и тако неке генералије ми дај...
- n
E Dankane stidi se :)
Kad sam ja koja pušim 2 pakle marlboro lighta na GODIŠNJEM nivou zavijala duvan, stvarno treba da se pokriješ ušima :) :P - n
Ma htedoh da napišem i treba da se stidiš, nego sam nešto zbunjena danas :)

to sam motao samo kada sam bio preko bare...jer su cigare skupe...ovaj bugler je kostao...cini mi se 48$...ta kanta...i nju nas cetvoro popusi za nedelju dana...prvo se motalo sa sve nekim filterima..al posle...MA...ko moj deda...pljunes samo ako ti malo zaglavi u ustima i cepaj...inace...bi rado to i ovde pusio..al mi se cini da nema...ovde je oko 250-300 dinara kesa duvana..koja je malo za te pare..al opet se nesto i ustedi..nego mi veci problem cimanje od pandura i objasnjavanja da je to duvan...bespotrebno gubljenje zivaca i vremena...inace je duvan super stvar...doziras sam koliko ces da pusis..pusis manje..jer ti smor da motas non stop (fora je da nateras sebe da ne pravis zalihe smotanih)...sve u svemu..duvan mnogo bolja stvar..

Od duvana samo sam pusio taj laki i jednom neki Pueblo koji ovde u it vidim mnogi kupuju i rolaju,vidim da ima jos dosta vrsta po prodavnicama duvana ali nikada nesto nisam bio oran da isprobam,zapazio sam i onaj Captain's Black cini mi se koji kao cigare nije bio los i Sobranie duvan takodje.Kad sam vec pomenuo Sobranie,meni kao cigare nisu nista posebno,nekako za 300 i kusur dindzera ocekujem vise.
Hmmm,strast se svakako oseca na ovoj temi :D
Мајсторе, иди на Зиппов сајт, раде они пошиљке, па ако га нађеш у каталогу само наручи, цена је апсолутно иста као и у Србијици. Ја имам углавном са коцкарским мотивима, један са 4 кеца тамноплави ми је посебно драг, њега најчешће носим, док ми је такође драг уникатни за ове просторе, Зиппо са грбом фудбалског клуба Хартс из Единбурга. Не питај ме како сам дошао до њега :)