Sport
  • L@ki

Da li ste sportisti i kojim sportom se bavite.Takodje mozeteda razglabate o aktuelnim sportskim desavanjima.Da pocnem od sebe.
    Bavim se bodybuildingom,zanci idem u teretanu a rekreativno basket.

• dl

@ L@ki: A ovo tvoja slika?

• L@ki

nije moja,nekog lika sto se siba u filmovima,
    ja sam bolje gradjen

• Џими

Ја лети идем на пливање.
    Имам и ону подешавајућу шипку за згибове на вратима купатила. :Д

• L@ki

Verovatno i Phelps tako poceo,al sa 6,7 godina

• dl

L@ki pa vidiš da nisam ni blizu plavoj. Znam tog lika baš iz tih tepačkih filmova ima sise ogromne.
    Kad već pitaš za sportove, bavuckam se fitnesićem a volim da gledam atletiku...

• Џими

Елем, је л' зна неко на који базен може да се иде током зиме, ал' да су услови људски?

• obelix

U kom delu Srbije ti treba bazen? :)

• Gvozzden

Dif. Ako si student mislim da je nekih 900 kinti 12 termina.
    Mana-dosta mali bazen.

• Џими

@obelix: У Бг. :)
    А је л' гардероба под кључем и је л' гужва обично, пошто капирам да људи доста долазе јер је јефтино?

• Gvozzden

Da,dobijaš svoj ključ i ormarić.Nema puno ljudi ali je mali bazen pa je dovoljno 20-ak ljudi da bude fino popunjeno.
    I baš je profi atmosfera,znači poštuju se linije,čeka se na red za liniju,ono nema imbecila koji se prskaju ili dave i potapaju. :)

• Shaper37

Sta ima tamo zabavno onda? :o

• M

Ja imam 2 pojasa iz karatea, žuti i oranž, trenirao sam i gimnastiku, a sport baš volim, najviše da gledam.

• mali prst

Trenirao sam dzudo i streljastvo, prvo za zlu ne trebalo a drugo za ne daj Boze....

• Kurd

Boksovao sam nekad za "Radnički" Kragujevac.
    A baš kao klinac sam trenirao rukomet i džudo...

• L@ki

U je ovde sve sami batinasi.

• Hydrog3n Cyanide

Batinaši jašta. I ja treniram karate. :)

• МаријанаП

Meщо, у којем то каратеу има оранж појас?

А ја да се похвалим, моја ћерка има 6 година и већ има црвени појас :)))

• Hydrog3n Cyanide

Ovaj... crveni pojas ne postoji u karateu sem na takmičenju ("aka"). To što je crveno je zapravo "oranž" :)

Trener mi je objasnio.

• M

Ha Marijana! Oranž pojas je drugi po redu, a nikad ga nisam uzeo, trebalo je u drugu školu da se ide za njega. I Barracuda, ja sam ta 2 pojasa dobio za kate, a ne za ake. Ne znam ni što su ake. Ne, ne moraš da objašnjavaš, to me savršeno ne zanima...

• L@ki

sve tehnicari:dzudo,karate,boks.
    Ja idem na sirovu snagu i masu.Masa je keva.Teretana i teret.140+ kilograma iz bencha.
    Opet to je dobro pitanje: Snaga ili tehnika

• Kurd

...Mešano, veruj mi. :-)

• M

A piješ li što Laki?

• L@ki

Pio sam pre kreatine ali to sam prevazisho.to ti je samo za izdrzljivost i protiv umora.Pijem proteine,znaci klasika,100%whey,tu je i beta-K amino,nista vise.za ovu tezu hemiju nisam nikako,kao sto su anabolici,aktivatori,hormoni.

• swed

jbt al se cale navuko. pa samo tripuje kad nesto napisem

• mali prst

Na pitanje snaga ili tehnika tacan odgovor je - kvarnoća

• L@ki

Haha ubi Partizan Zvezdu u kosarci.Dzabe sto igra onaj Owens i sto doso Pesic Dule ce uzeti i osmu titulu.

• L@ki

Izgleda da ovi u Real Madridu nisu ni culi za svetsku ekonomsku krizu.
    Kaka doso za 65 miliona evra,Cristiano za 80 miliona evra,kazu da ce jos da dovedu i Aleshandra Pata i Davida Vilju,a moguce i Nemanju Vidica.
    Jes da je kraljevski klub al brate odakle im tolika lova.
    Pravi se tim novih galaktikosa....

• seljak veseljak

igram fudbal......na soniju

• M

Ja sam se jedno vrijeme aktivno bavio sportom. Igrao sam kladionicu.

• seljak veseljak

ja sam pre igro fudbal al kad je ono nekoliko fudbalera umrlo svatio sam da je to opasno pa sam batalio fudbal i poceo s alkoholisanjem

• M

Neka si, alkohol ti daje snagu da sve preživiš. Pa ne piju rusi zato što vole, no da bi preživjeli one strašne zime.

• Surovi

Večeras je na trgu nikole pašića u beogradu u 21h otvaranje evropskog prvenstva u speed badmintonu.

http://www.youtube.com/watch?v=_AwcmCOLgz0

biće prezentacija blackimntona (noćne verzije ovog sporta gde su svi namazani fluorescentnim bojamai još nemam pojma šta.

Sutra u 9h ujutru kreće evropsko prvenstvo, na adi ciganliji (ako ne bude padala jaka kiša večeras), ili u sportskom centru u Kovilovu (ako bude veliko nevreme).

Kapiram da je većini lakše da dođe na adu ciganliju, tako da ako imate vremena sutra, dođite da me gledate kako pokušavam da razbijem neke Nemce i Šveđane (i sigurno ne uspevam u tome, ali nebitno).

Sve u svemu, sutra ujutru, ada, evropsko. Ako neko ima želju da proba sport, možemo da se dogovorimo neki dan da se nađemo da zaigramo :)

• Mirjana The Great

inace treniram gimnastiku, a prosle godine sam isla na ultimate fight, ali sam morala da odustanem jer su nenormalno teski treninzi (ipak sam slabo zensko), i sem toga, kao jedino zensko u klubu ne bih isla na takmicenja. smor...

• Granon

Vozila sam bicikl poslednjih godina.
    Prekinula sam nakon pada&lomljave.
    Pokušavam da izmislim za sebe nekakvu rekreaciju.
    Trčanje i plivanje mi se nije primilo.

• lady killer

Odbojka,aktivno,vec 5god. u Zr023. Atletika preko leta,skok u vis. :)

• Цыплёнок

Joga, pilates, trčanje. U slobodno vreme: košarka, odbojka i brisanje prašine.

• N

Gimnastika, Ritmicka gimnastika, Trcanje svaki jebeni dan :)... i naravno ponekad poneki fajt al ne preferiram tu fizičku aktivnost.. I da aktivno udisanje nikotinskog dima

• LesTaT

Soko combat system. Košarka povremeno.

• Falkone

kik boks,bodibilding

• Mirjana The Great

najs. u kom si klubu?

• L@ki

kik boks i bodibilding?cudna kombinacija,obicno jedno sa drugim nikako ne ide.

PS. vratio sam se posle mesec dana mirovanja zboh povrede ledja,ponovo treniram........ahhh taj ded lift.......

• Mirjana The Great

da se pohvalim kolegama- upisala sam macevanje

• Reservoir dog

Juče bio na stonom tenisu 2 sata - dublovi. Toplo preporučujem.

• Nickname

Stoni tenis je odličan sport.Imam kući sto, ali trenutno je gužva u garaži tako da ga metnem.

• .Vule

Kao mali trenirao karate, a posle dugo trenirao rukomet.
    Sad aktivno idem u teretanu, nabijam misice, snagu i kondiciju:)
    Inace leti plivanje i jednom sedmicno 2 sata veslanje.
    Opicim kadkad i fudbal i basket, al nisam neki ljubitelj basketa.
    Kuci svaki dan radim sklekove, trbusnjake i zgibove...

• Домина

тренирала сам кошарку(5 година),пливање(пола године) и рукомет (4 године) сад тренирам нолајферизам :)

• Ч

оп...оп... колико бивших кошаркаша...ја исто 8 година тренирао кошарку :) (можда и више)...кик бокс рекреативно (за случај да неке будале хоће да изигравају велике разбијаче па да ме нападну,а ја не знам два ударца спојити ;))...столни тенис играм од 6 године :),највећи успјех-у 5 партија успио сам једну узети 9 у ткз. првенсву босне :)...иначе трчим ,ходам само не волим воду и пливање....