- Пд
Дакле, да не спемујемо ону тему, и да пренесем разговор о алкохолу овде.
Чувена, и увек актуелна тема: Колико можете да унесете алкохола, пре него што у потпуности изгубите контролу над својим физичким и психичким функцијама, илити народски, пре него што се одерете?
- zp
Tuborga, Slavko?
- zp
Francky, spricer je kao Bacardi. Sokic.
- sc
Jednom sam se odvalio od dve litre koka-kole, pa sam je onda gasio sa fantom i na kraju sam sve to presekao sa sprajtom.

Trenutno - 1 pivo i lelujam, sa žestinom sam na pola litre još u kontroli.
Nekada, u kondiciji - 2 piva i ne znam gde sam, litra vinjaka i mogu da radim domaći do 7. osnovne, eventualno da preplivam 200m.Ipak, mislim da ni u najgorim bahatlucima nisam popio više od 1,5 l žestine, a i to sam mešao, te tada završavao po kojekakvim jendecima/granama.
Ako neko zna u čemu je fora sa pivom, nek' me izmythbusteriše, nisam pametan.
- Пд
Чек, па да не буде да се ја не упишем, а аутор теме.
Дакле, до 4 литра пива могу да функционишем неометано. Све преко тога зависи од шта сам јео, колико сам јео и кад, те колико сам био активан.
Имам тај обичај да одем и да се исповраћам у сред пијења, вратим се и к'о да ништа није било, нико не примети. Увежбаност, јебига.
Мада ретко је то.
- zp
Ne znam koliko pijem, nikad nisam brojala. Pijem dok ima ili dok ne vidim da mi nije dobro. Sranje je sto brzo pijem, pa nije alkohol za mene.
- Пд
Наравно, све зависи од тренутне форме.
Сад да попијем 4 пива, убио би се.
Ту негде августа, могао би преко 10 комада, лаганица...

Vehbija, to je neki fenomen. Pogotovo sa vinjakom i pivom. Ti si koznakoji da kaže da spraši litru vinjaka, a da se napije od par piva. Gledao sam to i uživo. Izgubio debelu opkladu sa likom koji se pred moji očima olešio od pet piva, pa sutra svuko skoro dve litre vinjaka.
Ne znam šta je to.
Edit: Vekbija, već par godina izbegavam žestinu pošto malo-malo napravi kretena od mene. Kad sam bio klinac to je možda bilo i prihvatljivo, ali sad više nije. Mada, dođe mi ponekad pa se zaključam sa ortacima u stan i razbijem se od vinjaka ili kruške da me za noge do kreveta vuku.
- zp
Prestao si u sestoj godini? Zanimljivo.
- Пд
Све врсте ракија не подносим. Једну чашицу да испоштујем домаћина, преко тога не.
- Пд
Недобог да мене проверавају.
- ПдНемој се брукаш. :)
Ја повраћам само кад крене само.Па нормално да само кад крене, нисам луд себи прст га гурам, то ми је одувек било одвратно. :)

После 3 литре доброг пива почињем да се трзам и да лупетам глупости. Али све зависи од стања у стомаку и тренутне алко-форме. Једном сам две литре шљивовице на једвите јаде унео у себе, са све поврћањем. Никад више. Немојте толико да покушавате, ишо сам на испирање стомака и нисам осећао тело тело следећих месец дана. А тад сам био у форми, да не причамо шта би било да нисам био.

Ја бих највише волио да ме клепа лименка-двије пива, јеби га, економично је. Увијек ме различито клепа алкохол, некад сам себи кажем да сам пичкица, а некад шетам к'о Краљ Никола колико ми муда нарасту од поноса што сам попио масу.
Најчешће пијем тамно никшићко, и оно 4-5 лименки од 0.5 ме увијек такну, а онда попијем још 2-3 пива у локалу. То је оно кад изађем, па да нешто држи расположење.
У периоду између осмог и првог средње сам се први пут развалио, а то је био можда други-трећи пут пијем озбиљно, подијелио са другом литар домаће лозе, гасили зидарима. Славио сам упис у гимназију, лозу од тад мрзим. За матурско сам попио 18 Ник Голдова, значи 6 литара, али оно, од 21-22 до 3-4 ујутру сам пио. Стигао кући са пратиљом и одрадио као да сам најтријезнији на свијету (је ли курчење или није?). Претпрошлу Нову смо другарица, два друга и ја попили боцу Бекеровке, боцу жуте текиле и боцу ТуФингрс текиле и остали скроз ок, пјани к'о гузице, али ок. Прошле Нове сам пио комбинацију вотка-фанта-гуарана а онда прешао на Јегер, литарска боца, који сам скоро сам попио, и тад сам имао прве рупе у сјећању. Периода од 00.10 до 1.10 се слабо сјећам. Ову Нову годину, друго вече, са другом попио пола литра вињака, а онда сам пио нешто мало бијелог вина, спавао 3 сата. Следећег дана сам имао трипове најјаче на свијету. Четвртог дана Нове сам први пут пио бијело вино да се напијем од њега, иначе га не подносим. Попили нас 4орица 5 боца бијелог Сковина од 1.5л. До 3 ујутро смо стајали испред телевизора, пуштали Панџаби еМ сИ, Продиџи и Аца Лукаса који су нам били синхронизација за Тараса Буљбу. Филм траје 3 сата, исто толико смо се ми овом синхронизацијом забављали. Онда сам опет спавао 3 сата, и имао најјаче трипове следећа 2 дана.
- ПдЈа сам у животу 3-4 пута само повраћао од алкохола.
Ја се сећам три пута. Први пут: Неискуство, први мај, пеглао траву на Бубњу у Нишу.
Друга два пута су била на ову фору, сам одем, вратим се. Мрзим да се шетају око мене у фазону: "Јел ти добро?"

Ja se, u proseku, odvalim jednom ili dva puta godišnje. Ali to baš izbegavam i trudim se da stanem kad mogu(nemoj u me, životinjo, lololo). Nego jebiga, nekad mi se desi da preteram.
Ali to baš mrzim, uvek se izglupiram. A najveća mi je blamčina kad me neko sutra zove i smeje mi se preko telefona:
-Hahahha, brate, hahahaha, jebote... Ajde što si lizao flašu, ali kad si zvao Ekstra Nenu da joj čestitaš slavu, hahahahahaMrš bre u pičku materinu...
- Пд
Лето, да се бацим под тренинге неке. :) Већ имам заказане неке мегдане са неким члановима сајта. :)