Svakodnevnica za 10 godina
  • ćorkan

Interesuje me kako vi vidite svakodnevan život za 10 godina.
    Prije 10 godina, recimo, računar u kući je bio rijetkost, mobilni su tek počeli da osvajaju tržište, o internetu i ovolikoj količini dostupnih informacija da ne govorim... Crnci u našem sportu su bili rijetkost i atrakcija... Sjetite se nekih sitnica i uobičajenosti koje su tad bile, a sada su rijetke, i nekih stvari koje su sada normalne, a prije deset godina nisu bile česte.
    Zamislite kakav će biti jedan običan dan nakon jedne decenije...

• Rosoneri

Mislim da ce za 10 godina biti velika beda u drzavi, i uopste u svetu, i verujem da ce biti 3. svetskog rata.

• musssashe

jescemo krisku leba dnevno

• ćorkan

Al' ste zloslutni, sunce mu poljubim...

• Dzankee

Не верујем да ће се ишта знатно променити...

Какав црни 3.светски рат, то ће тек за 50-60 година да буде.

• АК

Гарант ће бити робота.

• Rosoneri

Vreme mu je Dz.
    Izmedju prvog i drugog bilo dvajes godina, a od drugog ima vec sesetpet.

• ćorkan

Hm, ja sam mislio da baš opišete jedan običan dan za 10 godina, kako bi to moglo da izgleda, neke inovacije, nešto, a ne te geopolitičke zavrzlame...

• Rosoneri

Ustanem. Imam 26 godina. Opikam PES 2021. Odem do Mocarta k'o covek, a ne ko maloletnik u balkan bet.

To je ono osnovno, a dublje u buducnost ne mogu da gledam :)

• Korle

За 10 година ће Србија да изгледа као пре 10 година, ако не и горе.

• menijesamodosadno

Хепи шајни пипл.

• En_Dotter

Ја сматрам да земље неће бити! Зашто? Зато што се Сунцу може.

• kaizen

Pošto svi ljudi gube vreme na internetu ili gledajući rialiti šouve ništa revolucionarno novo niko neće ni smisliti pa će sve biti isto kao i sada.

• wojtek

Према томе, имаћемо бржи интернет и више риалити емисија. :)

• Facafacaa

Imam 33. Nosim bradu i mantiju. Otavljam malog u vrtiću i vraćam se kući da vidim šta ima na Vukajliji. Prvi sam na rang listi i pitam se šta sam ja koji kurac gubio vrijeme ovde zadnjih 12 godina. Kaizen mi nudi poziciju moderatora. Zahvaljujem se, ali velim da nemam vremena da se još s tim zajebavam. Osim toga, nije loše. Jedini je problem što su se magnetni polovi malo uzjebali. Sjeverni pol je negdje kod Prijedora, tako da je u Banjaluci vraški hladno, a i pingvini koji su počeli dolaziti, nosaju jakne. Armanijeve, pošto su im pale akcije pa prodaju jeftino. Na trenutak se sjećam kako sam proklinjao fakultet, a sada me hvata nostalgija za tim danima. Sjećam se kako sam zamišljao budućnost za deset godina, a sve je manje - više isto.

• Šta_htjedoh_reći

Poznato je da je sva dosad široko primijenjena tehnologija bila razvijena i prije 30 godina, ali nam daju na kašičicu.
    Tada će nam pustit one virtuelne zajebancije, igrice, likove doživljaje. Ubacim Merilin Monro i Odri Hepbern u drajv, ' simsex 2020'. Stavim specijalne naočare i našibam se neke hemije. Tu nastaju bahanalije, orgije. Upadne virus u vidu Isidore Bjelice i Žak Širaka. Vidim bulju Margaret Tačer, koja je najzloglasniji trojanac, i dođe do erektilne disfunkcije u narednih mjesec dana. Onda stvarna žena počne da me vara, jer ne radim posao kako valja.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.