Interesuje me kako vi vidite svakodnevan život za 10 godina.
Prije 10 godina, recimo, računar u kući je bio rijetkost, mobilni su tek počeli da osvajaju tržište, o internetu i ovolikoj količini dostupnih informacija da ne govorim... Crnci u našem sportu su bili rijetkost i atrakcija... Sjetite se nekih sitnica i uobičajenosti koje su tad bile, a sada su rijetke, i nekih stvari koje su sada normalne, a prije deset godina nisu bile česte.
Zamislite kakav će biti jedan običan dan nakon jedne decenije...- АК
Гарант ће бити робота.

Imam 33. Nosim bradu i mantiju. Otavljam malog u vrtiću i vraćam se kući da vidim šta ima na Vukajliji. Prvi sam na rang listi i pitam se šta sam ja koji kurac gubio vrijeme ovde zadnjih 12 godina. Kaizen mi nudi poziciju moderatora. Zahvaljujem se, ali velim da nemam vremena da se još s tim zajebavam. Osim toga, nije loše. Jedini je problem što su se magnetni polovi malo uzjebali. Sjeverni pol je negdje kod Prijedora, tako da je u Banjaluci vraški hladno, a i pingvini koji su počeli dolaziti, nosaju jakne. Armanijeve, pošto su im pale akcije pa prodaju jeftino. Na trenutak se sjećam kako sam proklinjao fakultet, a sada me hvata nostalgija za tim danima. Sjećam se kako sam zamišljao budućnost za deset godina, a sve je manje - više isto.

Poznato je da je sva dosad široko primijenjena tehnologija bila razvijena i prije 30 godina, ali nam daju na kašičicu.
Tada će nam pustit one virtuelne zajebancije, igrice, likove doživljaje. Ubacim Merilin Monro i Odri Hepbern u drajv, ' simsex 2020'. Stavim specijalne naočare i našibam se neke hemije. Tu nastaju bahanalije, orgije. Upadne virus u vidu Isidore Bjelice i Žak Širaka. Vidim bulju Margaret Tačer, koja je najzloglasniji trojanac, i dođe do erektilne disfunkcije u narednih mjesec dana. Onda stvarna žena počne da me vara, jer ne radim posao kako valja.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.