Šta bi poneli u podrum na 10 godina?
  • Radijacija

Složili ste se da narednih 10 godina vašeg života provedete u podrumu za 10.000.000 evra.
    Vaš podrum već sadrži krevet, tuš, WC šolju, lavabo i kantu za đubre. Prozora nema, zatvoreni ste narednih 10 godina u njoj.
    http://www.dodaj.rs/f/2X/fz/38aHCQ3h/asdasd.jpg

Imate 30 poena da rasporedite na to šta želite da bude sa vama u narednih 10 godina.
    Ako pristanete na 5.000.000 evra možete rasporediti 35 poena.
    Ako pristanete na 0 evra, možete rasporediti 40 poena.

Dakle:
    10.000.000 evra - 30 poena
    5.000.000 evra - 35 poena
    0 evra - 40 poena

(desni kllik na sliku, open in new tab)
    http://www.dodaj.rs/f/1x/vm/4wLirvfq/basementwellguyswhatwoul.png

• Sale d snajperist

Ja 24 bodova.
    DAJ JOS PAR MILJA EVRA OVAMO!

Kuhinju, sam da spremam.
    Prozor.
    Filmove.
    Teretanu.
    Sredstva za higijenu.
    Lekara.
    i Mobilni.

• Lamarr

Pc
    fontele
    sve radio stanice
    internet.
    Prozori.
    30 poena.

• PuppetMaster

Zensku osobu po vlastitom izboru, HD kameru i Sve filmove i serije ikad snimljene.
    Sa 26 poena, mozda bi mi dali 15 000 000e

• Mala Vidra

jes to gled'o skoro "blast from the past" :D

• Radijacija

Jok nego naleteo na neku englesku verziju pa mi bilo zanimljivo i napravio domaću.

• Nienna

knige
    travu i opremu
    doktoricu
    pc najmocniji, net 4mbps

namerno se ne bih sisao 10 godina, posle mi ne treba toalet papir nego kosom brises bulju pa je malo plaknes i ko nova

• dutjas

Mini liniju sa svom muzikom sveta
    Kompletnu medicinsku negu
    Teretana
    Baštu sa pratećom opremom
    Sve knjige i biblioteka
    Neograničen pristup cigaretama
    21 poen, opa idemo!

• enemyofthefreeworld

Много је 10 година, никад не бих пристао на десет година не знам за које паре. И требао си књиге да ставиш да могу да се одаберу.

ЕДИТ лол, како сам написао ово, пребацих на слику и прво ми у око падоше књиге и библиотека хД

• Sanitarni čvor

pojedini clanovi su zatvoreni i duze od 10 dina,al ne dobijaju kintu.sve sa odredjenim prednostima sa slike iznad.

• plok

internet lolo

• Salmonel

Zenska osoba po mom izboru, kuhinja i namirnice, prozor, bastovanski alat i semena, radio stanice.

• plok

za 100 miliona bi proveo 10 godina u pecini,a kamoli u porumu

• plok

aa nisam procitao uvodni post

• plok

brate ovo je vrhunska bleja 10 godina i na kraju dobijes 100 miliona evra...

• Radijacija

10 miliona. ne 100

• plok

da,10...opet

• plok

ne samo to nego ne bi ni poneo ni cigare...pristao bi da budem na lebu i vodi za takve pare...a pogotovo ovo ponudjeno

• l

da je godinu dana, pa i nekako, al 10 godina... nema teorije...

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Најновији рачунар и влажне марамице!

• Natnat

Ma nema šanse! Kaže Lemaja godinu dana, ne bih mogla ni 3 meseca!

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Већ сте се сложили да идете на 10 дина! Значи идете, нема ту 2 месеца 3 месеца!

• Natnat

Ma ne idem i tačka!

• Nienna

toliko bih jebao onu ribu da bi prestao da mi se dize, smor
    mogu 2 ribe?

• L@ki

Интересантно. Видим да би неки од вас поцркали од глади...

Као прво, мора да се једе, изабрао бих кухињу са неограниченим намирницама да сам спремам, јер би ми уз есенцијалну потребу то представљало и један хоби у наредних 10 година, а и здраво је. А могао бих и да правим алкохол и дрогирам се ако бих желео. 6 поена.

Као друго, треба ти неко људско биће уз тебе иначе би полудео, а пази још можеш и да је јебеш! Па де то има! Ето и неке заједнице. Ал знају ови нису мутави, ску по је то. 18 поена.

Средства за хигијену, мислим да се то подразумева и не може без тога, поготово што вас је сад двоје. 3 поена

Доктор и лекови, насушна потреба, шта ако се разболим или направим дете за то време, мора неко то да негује. 2 поена

Ово све до сад је било неопходно, али за неки животињски живот, човеку треба више. Такође, човеку не треба 10 милиона евра, тако да узимам опцију од 35 поена и 5 милиона. До сад сам спрцао 29, дакле имам 6 на располагању за луксуз али морам пажљиво да бирам.

Ја бих још желео теретану, телевизор, фон и прозор али све то изађе на 46 бодова. Радионицом која кошта 6 бих могао да направим теретану временом и још неке ствари као хоби и изразим своју уметничку, духовну страну, али ништа не могу поред тога да имам. Теретана отпада, радићу калистенију (Кузмили мњах :**).

Фон је добар јер имаш контакт са спољним светом, чујеш се са фамилијом, добар је и интернет али кошта 16 поена, прц. На тевеу имаш све могуће канале и за забаву и за едукацију али немам 7 поена, тв одпада. Прозор са погледом на небо је вероватно веома битна ствар јер ти даје какав такав поглед на спољни свет а не само на суморне зидове.Камером бих забележио тих 10 година живота иначе не би остале нигде забележене. И ШТА САД, ЋОРСОКАК!

Мислим да је ово урађено да би се показало да је просечном човеку слобода најбитнија јер увек има могућност избора и потенцијал за све и да те ти милиони не вреде оволику жртву.

Ако би баш био у неком бедаку на преосталих 6 поена узео бих прозор, камеру и билијарски сто где бих јебо ту моју пичку (морала би да има 18 на старту јер ће за 10 имати 28, године мени нису проблем јер бих изашао са непуних 35 што се и даље сматра младалачким, ваљда, добом). После тога 5 милки, прави породицу, ако је већ не направим у подруму, и бизнис.

• Синиша Вуцо

Та риба што ћеш да је поведеш сигурно ће пристати да ти џабе буде ту. Сигурно ће тражити пола пара. Осим ако је плавуша, онда може и да се заврши неки посао.
    Ја бих Скарлет, сад сам звао да је питам, ал не јавља ми се на четворку...

• Mala Vidra

osobu po izboru 18
    mikrotalasnu 2
    filmove i serije 4
    krevet 3
    alkohol 5
    radio stanice 2
    34 boda
    kul, pet miliona

• Salmonel

Cekaj, sta ce ti srectva za hijenu, kad imas lavabo i wc? imas namirnice i kuhinju, ergo imas nozeve, razne sastojke, mozes pravis hemiju. zato sam ja uzo bastu. sapunika, tebra, i bog da te vidi.

• Salmonel

mada, ja sam musliman, a mi ne peremo bulju, to mi je olaksavajuca okolnost.

• L@ki

Не знам матори како бих направио сапун, пасту за зубе, шампон, јер до сад то нисам научио а тамо сигурно нећу јер нисам узео ништа за учење а и кошта само 3 бода, која не знам на шта бих бацио да нисам на ово.

• Salmonel

ali bolje duzmes knjige onda, kau da po knjigama pisu ta govna i tako to.

ne znam, nisam cito, a u kuriru nema.

• L@ki

Књиге су 4 бода, хигијена 3, могу да одбијем билијар и ето, имам и за књиге. Ал много је то дркања лоло, мада опет као да бих имао шта да радим. Виш ти то...

• Хенри Летхам

20 пиштоља са по три метка, дваес
    дроге, пет
    теретана, пет
    има да се напуцам

• Leprikon

Ценим да бих без проблема издржао.

Библиотека 4 поена
    Пљуге 4 поена
    Тв 7 Поена
    Микроталасна 2 поена
    Филмови и серије 4 поена
    Музика 4 поена

е сад, двоумио бих се између наркотика или пива, али контам да бих узео пиво,

тачно 35 поена, где се пријављује за ово?

• celt

Odabrao bi jedno 200-300 zena po izboru, da menjam (10 god dugacko) i sve ostalo. za pare na kraju me boli kurac, mozda bi i doplatio za ovaj odmor od 10 god, ako ce me non stop hrane i lece i jebu zene tamo.

• celt

posle kad izadjem, lepo ko mator covek, mogu se zamonasim i uzivam u prirodi sto mi je nedostajala prethodnih 10 god. eventualno da cuvam ovce, ribarim negde ili tako nesto.

• paninaro

levor sa jednim metkom da pucam sebi u glavu.

• celt

malo drugaciji pristup - umesto da se drkam 10 god za 10 mil sa kojima na kraju polu lud necu ni da znam sta da radim, odem lepo sovim bodovima u minus, znam nema pare na kraju, al bar imas total hedonizam 10 god, a uz to svasta da citas, gledas, radis, moz se usavrsis samo tako za 10 god, postanes filozof.

• celt

e, a ako je maksimum 40 poena, ne moze vise, reko bi da onaj sto mi nudi to nagura 10 mil kurceva sebi u dupe.

• Sanitarni čvor

ovo je k'o ona fora sto su foliranti isli na 10 dina u tvorza,al mogu da ponesu sta hoce...

• Bruce

televizor 7
    komplet kuhinja 6
    računar 5
    sve knjige 4
    medicinska briga 2
    higijena i đakuzi 3
    krovni prozor 2

deset miliona da se odmah oroči i renta mesečno isplaćuje ženi i deci, mene ne moraju ni da puštaju napolje, ovo gore je ionako 75% više nego što sad imam

• Galantni kosovac

Bruce, a da jebeš nešto? Msm jesi oženjen, al' ono :)

• celt

deset miliona da se odmah oroči i renta mesečno isplaćuje ženi i deci, mene ne moraju ni da puštaju napolje, ovo gore je ionako 75% više nego što sad imam

daj bre brus, veltšmerc.

zanimljivo je ovako malo mentalno se igrati ovog, da vidiš šta su ti pripriteti. Ali, garantujem, 99% ljudi, da im neko ponudi ovo stvarno, ne bi pristalo, kad malo razmisli ili bi se pokajalo nakon 10 dana u samici. Malo duže bi izdržali samo sa još jednom osobom, ako bi bila nonj stop tu, ali samo malo duže.

kakva god da je samica, samica je.

EDIT:
    mislim, robijali su ljudi tokom istorije po samicama u mnogo gorim uslovima nego sto su ponuđeni. ali samovoljno uraditi tako nesto - mislim da bi ti ubilo psihu.

• Bruce

Prištevac, jebanje je za ljude koji imaju volje i vremena :)

Nije to veltšmerc celte, to je realnost Srbije, ako ti kažem da odvajam 10% mesečnih neto prihoda za telefon i internet, a 20% za ogrev i struju probaj da preračunaš ostalo. Mislim, ne moraš mi reći da sam mogao i bolje zarađivati, to znam i sam. Ja sam čovek skromnih prohteva.

• L@ki

Аналитични доктор Келт...

• dusan1001

Ja bi uzo net i ribu i posle svakog jebanja pisao JA JEBEM na forumu
    jebi,postuj,jebi,postuj,jebi,postuj brzo bi prošlo vreme lolo

• Bruce

Ma jok, ukapiram to kao performans, oglasim unapred po sajtovima i forumima i izađem kao slavni umetnik. Tako sam i fakultet završio - proglasio studiranje performansom i onda nisam imao muda da padnem ispit.

Da, umetnici su ludaci, ne mora mi biti posebno naglašeno :)

• dusan1001

Ali, garantujem, 99% ljudi, da im neko ponudi ovo stvarno, ne bi pristalo, kad malo razmisli ili bi se pokajalo nakon 10 dana u samici. Malo duže bi izdržali samo sa još jednom osobom, ako bi bila nonj stop tu, ali samo malo duže.

Ovo aj da je godinu ili max dve za toliki novac bi dosta ljudi prihvatilo al 10 godina je izuzetno dug period