Složili ste se da narednih 10 godina vašeg života provedete u podrumu za 10.000.000 evra.
Vaš podrum već sadrži krevet, tuš, WC šolju, lavabo i kantu za đubre. Prozora nema, zatvoreni ste narednih 10 godina u njoj.
http://www.dodaj.rs/f/2X/fz/38aHCQ3h/asdasd.jpgImate 30 poena da rasporedite na to šta želite da bude sa vama u narednih 10 godina.
Ako pristanete na 5.000.000 evra možete rasporediti 35 poena.
Ako pristanete na 0 evra, možete rasporediti 40 poena.Dakle:
10.000.000 evra - 30 poena
5.000.000 evra - 35 poena
0 evra - 40 poena(desni kllik na sliku, open in new tab)
http://www.dodaj.rs/f/1x/vm/4wLirvfq/basementwellguyswhatwoul.png
pc i wow
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20121231074350/creepypasta/images/thumb/5/57/World-Of-Warcraft-Logo.jpg/250px-World-Of-Warcraft-Logo.jpg
10 godina sekta aa 80 lvl mejdz! greenlady!!1- l
da je godinu dana, pa i nekako, al 10 godina... nema teorije...

Интересантно. Видим да би неки од вас поцркали од глади...
Као прво, мора да се једе, изабрао бих кухињу са неограниченим намирницама да сам спремам, јер би ми уз есенцијалну потребу то представљало и један хоби у наредних 10 година, а и здраво је. А могао бих и да правим алкохол и дрогирам се ако бих желео. 6 поена.
Као друго, треба ти неко људско биће уз тебе иначе би полудео, а пази још можеш и да је јебеш! Па де то има! Ето и неке заједнице. Ал знају ови нису мутави, ску по је то. 18 поена.
Средства за хигијену, мислим да се то подразумева и не може без тога, поготово што вас је сад двоје. 3 поена
Доктор и лекови, насушна потреба, шта ако се разболим или направим дете за то време, мора неко то да негује. 2 поена
Ово све до сад је било неопходно, али за неки животињски живот, човеку треба више. Такође, човеку не треба 10 милиона евра, тако да узимам опцију од 35 поена и 5 милиона. До сад сам спрцао 29, дакле имам 6 на располагању за луксуз али морам пажљиво да бирам.
Ја бих још желео теретану, телевизор, фон и прозор али све то изађе на 46 бодова. Радионицом која кошта 6 бих могао да направим теретану временом и још неке ствари као хоби и изразим своју уметничку, духовну страну, али ништа не могу поред тога да имам. Теретана отпада, радићу калистенију (Кузмили мњах :**).
Фон је добар јер имаш контакт са спољним светом, чујеш се са фамилијом, добар је и интернет али кошта 16 поена, прц. На тевеу имаш све могуће канале и за забаву и за едукацију али немам 7 поена, тв одпада. Прозор са погледом на небо је вероватно веома битна ствар јер ти даје какав такав поглед на спољни свет а не само на суморне зидове.Камером бих забележио тих 10 година живота иначе не би остале нигде забележене. И ШТА САД, ЋОРСОКАК!
Мислим да је ово урађено да би се показало да је просечном човеку слобода најбитнија јер увек има могућност избора и потенцијал за све и да те ти милиони не вреде оволику жртву.
Ако би баш био у неком бедаку на преосталих 6 поена узео бих прозор, камеру и билијарски сто где бих јебо ту моју пичку (морала би да има 18 на старту јер ће за 10 имати 28, године мени нису проблем јер бих изашао са непуних 35 што се и даље сматра младалачким, ваљда, добом). После тога 5 милки, прави породицу, ако је већ не направим у подруму, и бизнис.

malo drugaciji pristup - umesto da se drkam 10 god za 10 mil sa kojima na kraju polu lud necu ni da znam sta da radim, odem lepo sovim bodovima u minus, znam nema pare na kraju, al bar imas total hedonizam 10 god, a uz to svasta da citas, gledas, radis, moz se usavrsis samo tako za 10 god, postanes filozof.
deset miliona da se odmah oroči i renta mesečno isplaćuje ženi i deci, mene ne moraju ni da puštaju napolje, ovo gore je ionako 75% više nego što sad imamdaj bre brus, veltšmerc.
zanimljivo je ovako malo mentalno se igrati ovog, da vidiš šta su ti pripriteti. Ali, garantujem, 99% ljudi, da im neko ponudi ovo stvarno, ne bi pristalo, kad malo razmisli ili bi se pokajalo nakon 10 dana u samici. Malo duže bi izdržali samo sa još jednom osobom, ako bi bila nonj stop tu, ali samo malo duže.
kakva god da je samica, samica je.
EDIT:
mislim, robijali su ljudi tokom istorije po samicama u mnogo gorim uslovima nego sto su ponuđeni. ali samovoljno uraditi tako nesto - mislim da bi ti ubilo psihu.
Prištevac, jebanje je za ljude koji imaju volje i vremena :)
Nije to veltšmerc celte, to je realnost Srbije, ako ti kažem da odvajam 10% mesečnih neto prihoda za telefon i internet, a 20% za ogrev i struju probaj da preračunaš ostalo. Mislim, ne moraš mi reći da sam mogao i bolje zarađivati, to znam i sam. Ja sam čovek skromnih prohteva.
Ali, garantujem, 99% ljudi, da im neko ponudi ovo stvarno, ne bi pristalo, kad malo razmisli ili bi se pokajalo nakon 10 dana u samici. Malo duže bi izdržali samo sa još jednom osobom, ako bi bila nonj stop tu, ali samo malo duže.Ovo aj da je godinu ili max dve za toliki novac bi dosta ljudi prihvatilo al 10 godina je izuzetno dug period