- S
Šta mislite kako ce izgledati? Kad se pozenimo i poudavate da li cete i dalje visiti na ovom govnetu? Tipa, napravi ti klinac nalog i slucajno krene tebe da komentarise, da se divi delu, a ti sisao sa kompa pre 20 minuta...
- zp
Ma kakvi. Da citam- mozda, kao aktivni (bilo definicije, bilo forum) autor sigurno ne.
- zp
Hujo, sta?!

Sine , ako si nekim čudom napravio nalog na Vukajliju i zalutao na ovu temu i ako sam ja pokojni...Znaj da će te tata uvijek voljet (osim ako ne slušaš Grand , gledaš pink i slikaš svoj odraz u ogledalo) i bit ponosan na tebe.
Mnogo , mnogo bi' volio da ti ovo zaista čitaš jer bi ti onda značilo da sam jebao. Inače , skoro da samo o tomo i razmišljam , ako imaš 16 godina razumjećeš.
04.01.2012- M
Sine... jebale ti se strine!
- S
Mocu da se ulogujem preko vodokotlica.
- _
Сине, ако ово читаш јебо сам ти мајку.
- _
За 20 година ће моћи и виртуелно да се јебе, али стварно. Уплатиш неку врсту ктитора и окачиш неке справе на себе и јебеш се са неком исељеницом из сиднеја јер имаш добре дефке.
- _
Кајзен ће откључати собу жене, али мушкарци више неће хтети да уђу у жене јер ће имати неку супер технологију која ће да замени жене, а у кухињи ће роботи кувати. Жене ће имати уграђене вибраторе и неће имати потребу да се брију, а деца ће се правити у епруветама.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.