Vukajlija za 20 godina
  • S

Šta mislite kako ce izgledati? Kad se pozenimo i poudavate da li cete i dalje visiti na ovom govnetu? Tipa, napravi ti klinac nalog i slucajno krene tebe da komentarise, da se divi delu, a ti sisao sa kompa pre 20 minuta...

• СМарко

Нисам сигуран, али мислим да има тема, него нема везе, ја планирам да направим ђеци налоге кад их направим, а жена опили, направим им налоге да их чекају, и онда их провјеравам, кад видим да праве постере, нема компјутера недјељу дана, крај дискусије.

• Скелетор

04.01.2012. u 15:30
    SIne/ćero moj/a još nerođeni/a, znaj da te mnooogo voli i ljubi tata, ovo je sve pisano iz sprdnje i ne prihvataj ksrcu, ćale ti je kul bio i ostao :*

• zp

Ma kakvi. Da citam- mozda, kao aktivni (bilo definicije, bilo forum) autor sigurno ne.

• Punjac

Ma vazi sto cu tada da blejim ovde,ne znam ni dal cu do kraja ove godine ostati,a pogotovo za 20 godina...

• Hydrog3n Cyanide

Za 20 godina, sajt će se podeliti na poseban sajt za postere i poseban sajt za definicije.

inb4 kaizen će prodati sajt.

• Хујо Смрад

Wookayleeya će za 20 godina biti golo govno, al' se ja neću skinuti i kopaću, tražeći bisere. Samo se nadam da će Zyclon još da bude tu i da pljuje novajlije.
    EDIT: Naravno, gazda će uvesti opciju: uloguj se preko fejzbuk naloga

• riffraff

Нисам сигуран, али мислим да има тема, него нема везе, ја планирам да направим ђеци налоге кад их направим, а жена опили, направим им налоге да их чекају, и онда их провјеравам, кад видим да праве постере, нема компјутера недјељу дана, крај дискусије.

Недо бог да прави постере, ју ју ју :)

• sedplas

odabrana definicija za 20 godina

Nedefinisan osjecaj
    Kada se tasta slupa u tvom novom mercedesu. :-]
    primer:
    xaxaxaxa

• Хујо Смрад

Ček, sede, zar tako nešto nije bilo juče?

• sedplas

vjerovatno ne prodje dan da neko ne izbaci tako nesto.
    za 20 godina, to ce biti standard naslovne strane.

• Towelie_

Za 20 godina ovaj sajt nece postojati. Makar ne u danasnjem obliku.

• sedplas

sto nam rusis sneska bre?!

• Шерлок

Sine , ako si nekim čudom napravio nalog na Vukajliju i zalutao na ovu temu i ako sam ja pokojni...Znaj da će te tata uvijek voljet (osim ako ne slušaš Grand , gledaš pink i slikaš svoj odraz u ogledalo) i bit ponosan na tebe.
    Mnogo , mnogo bi' volio da ti ovo zaista čitaš jer bi ti onda značilo da sam jebao. Inače , skoro da samo o tomo i razmišljam , ako imaš 16 godina razumjećeš.
    04.01.2012

• M

Sine... jebale ti se strine!

• kizo

Peškričić reko.

Za dvajes godina će Kostić naći neku novu seriju i silovaće ponovo nekog lika iz iste. Korleone će i dalje biti mod.

• riffraff

Za dvajes godina će Kostić naći neku novu seriju i silovaće ponovo nekog lika iz iste. Korleone će i dalje biti mod.

Аууу...

• Mala Vidra

Naravno, gazda će uvesti opciju: uloguj se preko fejzbuk naloga

Ih, ovo će dogodine bit'. :)

• S

Mocu da se ulogujem preko vodokotlica.

• paninaro

da preguramo prvo ovu pa ćemo viđet. gledaste li vi onaj film o ovoj godini?

• Šanzamm

Sine/ćero, ako ovo čitaš, znači napokon sam jebo.

• _

Сине, ако ово читаш јебо сам ти мајку.

• _

За 20 година ће моћи и виртуелно да се јебе, али стварно. Уплатиш неку врсту ктитора и окачиш неке справе на себе и јебеш се са неком исељеницом из сиднеја јер имаш добре дефке.

• _

Кајзен ће откључати собу жене, али мушкарци више неће хтети да уђу у жене јер ће имати неку супер технологију која ће да замени жене, а у кухињи ће роботи кувати. Жене ће имати уграђене вибраторе и неће имати потребу да се брију, а деца ће се правити у епруветама.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.