Dakle, pitanje je jednostavno. Da vam neko istinski ponudi novac da se odreknete svog naloga, svih definicija, komentara, pvt-ova, funkcija na sajtu, i da morate sajt zauvek da napustite ovog momenta bez ikakvog sređivanja i brisanja određenih kompromitujućih podataka (ako postoje), bez otvaranja duplih i javljanja ostalima, dakle da taj neko počne da "živi" vaš vukajlijaški život (na način koji mu se prohte), koja je najmanja suma za koju biste ga se odrekli?

Realno, ja bih caru prodao za 3 000 - 4 000. Iako vredi daleko više jer je odlično razrađen sistem za zabavu. Izborio sam se da pišem gluposti na forumu i da mi ljudi odobravaju, nelog je keva za sejanje splačina i debilizama bez da se okolina mnogo buni.
ALi obzirom da je kriza i tako to nema šanse da ga prodam... al kontam da vredi oko 100 jura na našem tržistu a da smo u EU onda oko 20 000 dinsa...
- n
Jebiga, nema tih para, emotivno sam vezana kako za nalog, tako za neke postere i defke iz iskustva, neki vrlo dragi pvti sa hiljadama postova. Ne mogu da zamislim da bude tuđe. :)
- nJericho
Stomaraka.Hahaha Jer, jedina prava, stara ljubav, plava dama, Clara Schumann :)
- k
За неку добру вечеру. Јако сам гладна.
jedina prava, stara ljubav, plava dama, Clara Schumann :)dugo nisam čuo ovo, odoh da poslušam...
a ja moj... ko da nešto oko 'iljadu dinara, mož' da nosi sve. i da radi s' njim šta god 'oće. i da mu platim piće u kafani.
edit: i da mu dam još ideja za definicije za koje me je mrzelo da mozgam, pa neka piše ako 'oće.
marya deekaj bih pa prodavala?
Pa eto recimo, nekom ko ne zna šta će sa parama, a navukao se na sajt, treba neka odskočna daska, a nema vremena da piše stotine definicija i stvara neki poseban imidž, kad može da kupi razrađen nalog. I svidi mu se kako marya dee piše, šta piše, šta ti ja znam, i ponudi ti pare, insistira da daš cenu. Koja bi bila?

Џабе, ако ће се тај неко успјешно претварати да сам ја и уживо. Да могу отићи негдје на планинчугу и са сламеним шеширом на глави лежати на ливади и не размишљати о проблемима бар два мјесеца. Укратко, побјећи из система.
Али, то није тема и сваком су доста сопствена срања, тако да од продаје нема ништа :)
http://vukajlija.com/recnik/autori/28370,prodajem za 10 litara koka kole