Za koliko para biste prodali svoj nalog? Или купили туђи?
  • staklena

Dakle, pitanje je jednostavno. Da vam neko istinski ponudi novac da se odreknete svog naloga, svih definicija, komentara, pvt-ova, funkcija na sajtu, i da morate sajt zauvek da napustite ovog momenta bez ikakvog sređivanja i brisanja određenih kompromitujućih podataka (ako postoje), bez otvaranja duplih i javljanja ostalima, dakle da taj neko počne da "živi" vaš vukajlijaški život (na način koji mu se prohte), koja je najmanja suma za koju biste ga se odrekli?

• Cara™

Realno, ja bih caru prodao za 3 000 - 4 000. Iako vredi daleko više jer je odlično razrađen sistem za zabavu. Izborio sam se da pišem gluposti na forumu i da mi ljudi odobravaju, nelog je keva za sejanje splačina i debilizama bez da se okolina mnogo buni.

ALi obzirom da je kriza i tako to nema šanse da ga prodam... al kontam da vredi oko 100 jura na našem tržistu a da smo u EU onda oko 20 000 dinsa...

• СМарко

Nisam neki autor, ništa posebno, ali mislim da ne bih prodao nalog nikad...
    Kad bih rekao sumu smijala bi mi se cijela vukajlija, jer kad se vežem za nešto, to postaje mnogo, mnogo vrijedno.

• Cara™

eo upravo imam i defku na naslovnoj, dakle ispod 5 000 ništa.

• n

Jebiga, nema tih para, emotivno sam vezana kako za nalog, tako za neke postere i defke iz iskustva, neki vrlo dragi pvti sa hiljadama postova. Ne mogu da zamislim da bude tuđe. :)

• Cara™

ja bi ga prodao samo da se rešim zla. Ovaj Cara kreten me košta vremnea i energije.

• Moćni Ming

Za petsto jura, i još bih pitao da popušim ako treba...

• Cara™

Ming

ahahahah, dobra ponuda. Neću ti mušteriju lolo

• n

Jericho
    Stomaraka.

Hahaha Jer, jedina prava, stara ljubav, plava dama, Clara Schumann :)

• Cara™

a ti Staklena, šta bi ti uradila sa svojim nalgom, mislim koliko vredi i da li bi kupovala neki ili pak trgovala nalozima kao na berzi neki fazon?

• bojanboj

Aj na kolena Minže...

• k

За неку добру вечеру. Јако сам гладна.

• staklena

Hahaha, manite me toga "nema tih para". Svako ima svoju cenu, makar bila i sedmocifrena suma u pitanju.
    Ja bih za 200 evra recimo.

• Зна Мурињо

ja imam ktitora kog sam platio 1440. znači nalog bih dao za 1500. svaka defka jedan dinar

• Cara™

Preterujete, nalozi na vukajliji su kerov kurac...

Jedino moj i Dankanov vrede mnogo zbog PVTea koji sadrži mnoge esencijalne informacije.

• Срна

kaj bih pa prodavala?

• Cara™

marya dee

kaj bih pa prodavala?

Ček ček, htećeš ti. Svima Vuka pre ili posle postane rak rana.

• Skočimiš

Ih, ja uslova.... Ima par defki čije ideje ne bih prodao ispod 10000€. A sve ostalo bi otišlo za nekih 100 do 150 ćavri.

• Јованча

jedina prava, stara ljubav, plava dama, Clara Schumann :)

dugo nisam čuo ovo, odoh da poslušam...

a ja moj... ko da nešto oko 'iljadu dinara, mož' da nosi sve. i da radi s' njim šta god 'oće. i da mu platim piće u kafani.
    edit: i da mu dam još ideja za definicije za koje me je mrzelo da mozgam, pa neka piše ako 'oće.

• staklena

marya dee

kaj bih pa prodavala?

Pa eto recimo, nekom ko ne zna šta će sa parama, a navukao se na sajt, treba neka odskočna daska, a nema vremena da piše stotine definicija i stvara neki poseban imidž, kad može da kupi razrađen nalog. I svidi mu se kako marya dee piše, šta piše, šta ti ja znam, i ponudi ti pare, insistira da daš cenu. Koja bi bila?

• Facafacaa

Џабе, ако ће се тај неко успјешно претварати да сам ја и уживо. Да могу отићи негдје на планинчугу и са сламеним шеширом на глави лежати на ливади и не размишљати о проблемима бар два мјесеца. Укратко, побјећи из система.
    Али, то није тема и сваком су доста сопствена срања, тако да од продаје нема ништа :)

• Cara™

Vi stvarno kapirate da je VUka neka intelektualna svojina pa da vredi svih ovih para?

• staklena

a ja moj... ko da nešto oko 'iljadu dinara, mož' da nosi sve. i da radi s' njim šta god 'oće. i da mu platim piće u kafani.

Daj broj računa, kad stigne uplata, pošalji mi i pass. :)

• Срна

pre bih otišla,nego prodala,ne znam,nikad mi to neje bilo bitno,ma koliko verovali svi u to da sve ima cenu,za kaj cenu,za moje izlive trenutnih misli i pvt-ove?pa,to je samo meni bitno,a i ako meni ne treba,odem...

• Јованча

Daj broj računa, kad stigne uplata, pošalji mi i pass. :)

hoho, otvaram sutra račun. a dobiješ uz to i broj telefona, lolololo.

• Зна Мурињо

kolko ja vidim, jedini sam ja bio realan ovde...

caro, to je sve zajebancija. kao što staklena objasni u pređašnjem postu

• Cara™

Zna Murinjo

kolko ja vidim, jedini sam ja bio realan ovde...

caro, to je sve zajebancija. kao što staklena objasni u pređašnjem postu

:) pa znam ja da neće to niko da kupi, ovo je klasična spam tema ali idelan prilika da se pokažo ko koliko voli miris svog govneta olloloollo

SKOČIMIŠ POBEDIJO!

• staklena

idelan prilika da se pokažo ko koliko voli miris svog govneta olloloollo

Upravo to.

• plok

za 10 evra...

• СМарко

Ja bih dupli prodao za 10 eura :)

• Cara™

staklena

idelan prilika da se pokažo ko koliko voli miris svog govneta olloloollo

Upravo to.

Džabe bi dao al neće niko da uzme

• staklena

Da se dupli računaju i da neko zaista hoće da ih kupi, Cara bi bio prebogat čovek. :) Dakle, bez duplih.

• Сантјаго Коровјов

E ja bih prodao Kaizenov nalog nekoj budali, koja je niđe veze sa sajtom, ionako ne zna ko ga je zajebao. Fazon, pola odma a pola nakon što ti dam šifru. Ukupna cena 1000 jura. On uplati 500 na neki račun koji otvorim na Kipru ja mu ne pošaljem šifru i mirna bačka.

• plok

ja i nemam dupli,sta ce mi...da imam prodao bi za 5 grama dzeje

• plok

ustvari lazem

• Јованча

staklena, dogovorismo li se, d' otvaram račun ujutru?:)

• staklena

Nije problem. :) Samo mi treba garancija da nećete ti i Reme zbrisati na Kipar sa tih 1000 dinara, i sve kul. :))

• Tulumbac

Mogu da me kupe, ali ne mogu da me kupe!

Pošto znam da mi to niko neće ponuditi, reći ću da nema tih para pa da ispadnem pošten, lolo

• Срна

ako bi se neko zamlaćivao da kupi moj nalog,onda da ga jebem.

• СМарко

Tulume, zbog ove rečenice, bih ti ponudio 1000 eura

Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije.

• Cara™

Ja prodajem MOGŠIN nalog, ako je neko zainteresovan nek javi!

• Tulumbac

E, valjalo bi mi tih soma, toliko pukoh u četvrtak veče. Prodam nalog i vadim se, lolo.

• Сантјаго Коровјов

Al' realno nema tih para za koje bih prodao svoj nalog.
    :Čeka prvu ponudu:

• staklena

Reme, dam ti Kinder jaje za pass. :)

• Сантјаго Коровјов

U Mogšin nalog mogu samo da plate Rusinski buržuji sa velikim prihodima. Mogšin nalog je neprocenjiv!

• Зна Мурињо

caro, da ti sad ponudim 50 eura, sutra ti stižu gajbi, bi l' mi prodo nalog?
    :nemam 50 jura, samo orbit žvake:

• Сантјаго Коровјов

Tri kinder jajeta i pada dogovor!