Gde ćete za Prvi maj?
  • shonedboj

Gde planirate da odete.Šta ćete da jedete,pijete,konzumirate? Koliko ostajete?

• shitbrix

IDEM U BUKOVČE DA SE NAPIJEM

• shitbrix

a da, 3 dana.

• KBO!

boli te kurac gdje idem :PPP znam da će mi biti ful kul i tako to :D

• brainiac96_Dio

Pa ovako, pošto mi je prvog maja rođendan biće zajebancija samo tako, idemo sutra ujutro na brdo, postavljamo šator, ložimo vatru, bacamo meso na roštilj (5 kila kupljeno) pivo, i tako :D

• shonedboj

Ja idem u Lezimir I'm a cepnem gajbu piva neke dzeje i viskija ortacima sto sam dobio za 18. Thats fucking smart!

• Jezivi

Ja cu da proslavim Diov rodjendan u porodicnoj atmosferi.

• shitbrix

Dio, nemoj da mi zameriš ako ne budem u stanju da ti čestitam rođendan.

• tasmanijski djavo

ja sam jednom za prvi maj bila u stanici milicije.

• sunshine

Ja imam tezgu u Minhenu.. Jebga.

Opa nina nina naj nina naj naj nina naj nino more ni na naj....

• brainiac96_Dio

Ma jok, pravo da ti kažem boli me, bitno je da dobijem neku kintu :D

• Mil'ca.

Ja ću da śedim kući.

• Rosoneri

ja cu da pijam guste sokice jer sam se nedavno dobrano popickao sa kevom i caletom oko alkohola.

• PrankMaster

Ne idem nigde, obaveze pritegoše. Uvek postoji sledeća godina.

• shitbrix

Ma jok, pravo da ti kažem boli me, bitno je da dobijem neku kintu :D

Preteklo mi 1000din, ali ne dam!

• Dub

Idem u tri lijepe, već treću godinu za redom. Jebo kera, pa što taj 1. maj nije negdje na sredini mjeseca, nego ovako na kraj, pa nikad nemam para ni za šta, a zbog ispitnog roka koji uvijek kači i taj neradnički praznik rada, već treću godinu ne mogu da odem kući, potpalim roštilj, gajbicu u potok i da se čadi... roštilj...

• АК

Како мрзим ово питање. Ово и оно Где ћеш за Нову годину?

• shitbrix

Da pogađam, ne ideš nigde? :)

• Šalabajzer

U kafanu, zato što će rokati kiša.

• Јова

Kod druga na vikendicu u Gornjem Čelincu. Biće nas 10-ak, mješovita muško-ženska ekipa, cuga, roštiljanje i tako to, i možda još neke povoljne stvari :D

• Mil'ca.

Ja se sad sjetih. Imam pripreme za pomoć Japanu. Nije baš pomoć nego neko simbolično sranje al' eto. Baš sam humana.
    DakleM, za 1.maj ja ću da budem humana i možda odem na pivo. Đe ću više.

• wojtek

Печемо прасе. 50% шансе да се понови Јанин сценарио о којем је писала у теми чијег се имена не сећам.

• Скелетор

pečemo prase u kafani-pečenjari, i ostajemo do zore, da bi smo kasnije organizovali neki uranak valjda

• shitbrix

Печемо прасе. 50% шансе да се понови Јанин сценарио о којем је писала у теми чијег се имена не сећам.

Sad moraš da kažeš šta. :p

• bojanboj

Dežuram ceo dan na urgentnom, svi će da krkaju i piju a ja ću ih treznim infuzijama, jebem ti život da ti jebem...

• АК

Eddie
    Da pogađam, ne ideš
    nigde? :)

Ево ако је ово било мени упућено.

Идем бре, викендица поред Дунава, 14 кила меса, три гајбе пива, нешто вина, цупике. Милина бре.

Само мрзим питање, то је све. :)

• СМарко

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=137194956352214

ође, идем да се уништим као пичка распала.... Идем и да спавам на плажу са ким год, боли ме курац, и да, прескочићу Црвену Јабуку, идем да играм реми док они буду, јебем их у уста жвалава.

• shitbrix

Aaaa, pa tako kaži. :))

• shitbrix

Mnogo je to mesa na 3 gajbe piva.
    EDIT: Mi ćemo da imamo 10kg i 7 gajbi.

• ljupka

Зависи шта каже временска прогноза сутра... Ако буде кише, другаричина викендица, ако не, нека ливада у Јакову.

• Срна

aman,nigde.razboleh se,inače bih išla možda na žurku u tvrđavi.

• Petar Pan Pezo$

sa roditeljima na placu. uvek se urnebesno provedem.
    Ne puštaju me sa društvom ako ne ide i neko od njih dvoje, šatro kao nakupiću se krpelja, to im je izgovor...

• shitbrix

Hahahahahaha

• shitbrix

Zar ti nemaš 20 i kusur godina?

• Petar Pan Pezo$

21 i po tačnije...u septembru 22.

• shitbrix

I čekaj, kako te ne puštaju roditelji?

• Petar Pan Pezo$

krpelji kao...prenose neke bolesti, a kažu da bi se sigurno zavlačio u neke travuljine tako da kažu bolje da sa njima budem, jedemo roštilj igramo karte i tako, al mogu par dana posle da zovem društvo kod mene kući pa da se zajebavamo

• wojtek

Sad moraš da kažeš šta. :p

Све ћемо да сјебемо, па ћемо на крају да једено пљеске. Боркови савети боље да упале. :)

• bojanboj

U pravu su matorci, zajebani su krpelji, to kad uđe i napije se krvi pa nume da stane majke mu ga raspale krpeljske nabijem...

• Petar Pan Pezo$

pa da, šta da ustajem rano, trošim pare, idem ko zna gde gde ima gomila ljudi, em ih većinu ni ne poznajem...ovako sve lepo dobijem na tanjir servirano, a + mogu da zovem posle društvo kod mene kući kad god hoću, imam i nintendo 64, uvek se zakuva James Bond na nintendu!

• turtleboy

Ja cu na Kosmaj. Imam gore dedu, pa ce da mi bude prevoz. Dogovorio sam musko-zensku ekipu, akusticnu, rostilj & alkohol. Bice jebacine!

• shitbrix

Све ћемо да сјебемо, па ћемо на крају да једено пљеске. Боркови савети боље да упале. :)

Haha. Mi ćevape. :)

pa da, šta da ustajem rano, trošim pare, idem ko zna gde gde ima gomila ljudi, em ih većinu ni ne poznajem..

Jebote, zar nije to i poenta?
    Ideš, napiješ se, najedeš se, boli te kurac.

• Petar Pan Pezo$

a ne znam, morao bi mojima da kažem tačno lokaciju gde smo, i onda bi 100% šetali slučajno baš tuda...

• shitbrix

Haha. Počinjem da sumnjam da si žešći trol. :)

• АК

bojanboj
    U pravu su matorci, zajebani
    su krpelji, to kad uđe i napije
    se krvi pa nume da stane
    majke mu ga raspale
    krpeljske nabijem...

Мојој кеви се забо у младеж, сконтала ликуша после два дана а он већ као орах. Ђубрад су то бре.

• Š

Na Savu na roštilj,nema ništa lepše od reke :)

• Jesterface

На Кошутњак, код Чесме, 10 кг роштиља, 5 картона пива, 20-так људи, шатор, 'зика... Милина.

• lud

U prirodu.

• Beer Baron

Trebali smo veceras na Kosutnjak,da cekamo jutro,al kurac ostali smo bez satora. Sad ne znamo sta cemo :/...