PREDLOG: Ubacivanje nove ocene
  • Sherif_Gile

Količina gluposti na Vukajliji je premašila sve meni poznate granice, a nagledao sam se raznih genijalaca. Predlažem da se pored dosadašjnih ocena plus, minus i omiljeno uvede i nova "minus, jebem te glupog".

Ovaj potez neće da poboljša kvalitet sadržaja na sajtu ali će barem moći da se napravi razlika izmedju definicja i postera koji zaslužuju minus i onih koje ne zaslužuju da se oči troše na njih.

• Ritchie ♣ B

Da izgleda ovako
    -
    +
    -.-
    lolololo

• S

Da li je potrebno da kažem da sam protiv?

• Триша

Ne znam baš...
    To je ko staviti ocenu "direkt za groblje"...

• sunshine

Sve je otislo u kurac. Sta's vise kad ni ja ne gledam postere... Ovo mu dodje kao ono za brisanje.. Mozda bi upalilo u tom slucaju.

• Facafacaa

То подразумјева неко мирење са судбином да смо отишли у курац, што није готивно никако :)
    У том случају било би, ради баланса, потребно ставити и ''одлично, љубим те у курац/пичку'' дугме и да будемо зиљави тотално.

Шерифе, сматрам да си један од бољих аутора овде, ал теме су ти ''сиђи матеро с бојлера, ја сам.''

• Mira_91

glupo je, realno. nema nikakav normalan razlog da se stavi ovo. neko stavi defku, možda se trudi da bude bolji, da nauči nešto, i ti mu kažeš: minus, jebem te glupog.

• K

evo moj predlog:
    1) +
    2) -
    3) 0

....i da lepo stoji skor u gornjem desnom uglu defke - npr: 32:4:11 (za manje nadarene: 32 plusa, 4 "nule" i 11 minusa). Izbeglo bi se davanje neracionalnih "ocena" zarad otkrivanja autora. A i malo preciznije bi se videlo koliko ljudi ti je pročitalo defku (one s fejsa i dalje ne bi uzimali u kalkulaciju)...

• celt

svidja mi se pored plusa nesto sto rece rici, kao lololo ili skk ili -.-

Mada, da budemo realni, nema nista od toga, dzabe se zamlacujete.

• merci

nula je ok. ima dosta defki koje su za 0.

• transformator

Zavisi sta bi nula predstavljala. Mozda bi to neki citali kao "neutralno", a neki kao "defka ti je nula, kraj".
    Nista ni od toga ;)

• ljupka

А да се врати "за брисање"?

• a

A da se uvede UGAZITE AUTORA i to kad pritisne određen broj članova iskoči šutka na lika koji leđi na zemlji a mi ga odozgo šutamo?

• GM

А да се врати "за брисање"?

Тај предлог је из неких разлога одбијан до сада. А било би одлично да се врати. Само да култиватори могу да виде ко је означио, па ако је неосновано да му се укине опција.

• kizo

A da pišete definicije?

• K

transformator

Zavisi sta bi nula predstavljala. Mozda bi to neki citali kao "neutralno", a neki kao "defka ti je nula, kraj".
    Nista ni od toga ;)

Pa jebemu lebac ne mora baš nula, može i "N" kao "neutralno", nemo ste bukvalisti!

• Verbalni GzV

a da vratimo "ZA BRISANJE"...glupost na sajtu pomera granice...vukajlija nije vise sto je nekad bila od kad svaka susa pravi svoj nalog.. !

• K

@Verbalni
    A ti mes dana na vuki, pa te pukla nostalgija? :)

• kizo

vukajlija nije vise sto je nekad bila od kad svaka susa pravi svoj nalog.. !

I sad da kažem nešto budem šupak.

• a

Hihihi ja sam ipak za gazanje. Još na kraju ako bi se ubacila kakva baba omnipotentno biće da ga tresne cegerom za bakaluk...ojha!

• Др Јанковић

Аурора, дала си ми идеју.
    Увведите ''цегер'' као оцену. То би значило ''ТРШ у главу!''

• Sherif_Gile

Facafacaa, namerno sam pokrenuo temu sa nerealnim predlogom ne bi li mi neko rekao "minus, jebem te glupog, bolje je da se uradi to i to" pa da lepo podržim tu pametnu ideju. Dobar je predlog za neutralnu ocenu tako da je tema za sad vrlo uspešna.

• transformator

A sto komplikujete? Ok je i ovako. ;)
    Samo, vise mi se svidjao prosli sistem defki dana, al nije ni ovo lose. ;)
    Znaci 300 godine.

• Ј

Ја бих вратио оно „смрди”, не мора да има неку функцију, него чисто онако ради форе. лолол

• Earthworm Jim

Балдур фон Јöгурт

Ја бих вратио оно „смрди”, не мора да има неку функцију, него чисто онако ради форе. лолол

Da, to je bilo do jaja. lolololo

• Bruce

da ga tresne cegerom za bakaluk...ojha!

aurora, deda nosi ceger :)))

ja sam protiv svakog predloga koji ne uključuje fizičko kažnjavanje za glupost...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.