Predlog: Da se vide ocene vašeg duplog i originalnog naloga
  • Vučica21

Predlog je radi sprečavanja lajkovanja samog sebe sa duplog i obrnuto. Time bi modovi bili rasterećeniji.

• paninaro

a kako bi se znalo ko je čiji dupli?

• Vučica21

Ko ima dupli da vidi ocene svog duplog.

• Petar Pan Pezo$

Šta si ti sad napisala? O.o :D
    pojasni malo ako te ne mrzi

• Цар

Вучице ти си управо победила. Па откуд ти идеја да мод зна ко је чији дупли!?

• Скелетор

znaju oni to vučice, UDBA sve to!

• Petar Pan Pezo$

Vučice nećeš moderisati ahahaha!!

• Vučica21

Па откуд ти идеја да мод зна ко је чији дупли!?

Naravno da zna. Mod vidi ip adresu tvog naloga, ako imaš dupli ista je ip adresa. Uporedi ih i zna.

• Bruce

moj dupli ima ukupno poena koliko jedna osrednja defka glavnog... i ne služi mi skoro ničemu... kad Stefan postane mod zamoliću ga da taj nalog trajno banuje...

• a

Moj dupli je straja. Pripišite mi ocene.

• Vučica21

Vučice nećeš moderisati ahahaha!!

E sad si me razočarao. :))))

• Скелетор

Moj dupli ima čak jednu odabranu:)

• _

A ja kad otvorim temu predlog: pomoć pri drkanju kurc* odmah je zaključaju a mene banuju.
    I ovo je neko drkanje.
    Moj dupli je viski

• a

Ovde niko nema žive veze ko je čiji dupli, ljudi.
    :ne verue kaka tema:

• Petar Pan Pezo$

Al ja i dalje ne kontam šta si ti Vučice pokušala da kažeš sa ovim, kako da se vidi, šta da se vidi? Mislim ideja je fenomenalna, al je malo konfuzna.

• Vučica21

Kada se, na primer, neko uloguje u svoj dupli i potraži svoj originalni nalog da bi ga lajkovao. Lajkovanje svog naloga bi se sprečilo time što bi se omogućilo da se vide ocene tog naloga.

• _

I ja te ne razumem

• _

Ko da vidi ocene tog naloga?

• ЏелА

Ja razumeo predlog zato što sam par puta bio primoran da ocenim sebe sa duplog, ili sa ovog na dupli da bih pratio skor defke. Aj neka pobrišu to modovi, u pitanju su nalozi Vunevotumepro, Džela i Stereotype.

• Скелетор

http://vukajlija.com/forum/teme/36177-mi-majself-end-aj

Eo Dželo, upiši se svojeručno ololo

EDIT:skupljam potpise za kampanju lolol

• Цар

Naravno da zna. Mod vidi ip adresu tvog naloga, ako imaš dupli ista je ip adresa. Uporedi ih i zna.

Moja IP адреса се мења сваки пут кад поново покренем браузер. Баш ме живо интересује како ће да ми види дуплог, све и да имам једног?

• S

Vučice, ajde, molim te, pojasni malo ovaj predlog.

• МаријанаП

Царе, сваки пут кад се улогујеш на твом профилу је забележена промена ИП адресе ако је дошло до промене, а ту су и све старе.

• Vučica21

Mislim da je sve pojašnjeno i da nema potrebe za daljim detaljisanjem. Pročitajte dželin post i biće vam jasnije ono što sam htela da kažem.

• bojanboj

Ja sam na duplom zaboravio šifru, imbecil :)

• sedplas

Vučica21™
    Kada se, na primer, neko uloguje u svoj dupli i potraži svoj originalni nalog da bi ga lajkovao. Lajkovanje svog naloga bi se sprečilo time što bi se omogućilo da se vide ocene tog naloga.

jebemliga moj dupli vidi moje ocjene bez da sam ih ocjenio

• shitbrix

Хахахаха! Вучица је највећи трол овде :)

• Kurd

Čekaj...a kako ću sa ovima što imaju po 3-4 naloga?

• shitbrix

Или 700 као нпр. ЈТУ.

• marcipan

A šta da rade oni čiji dupli neće da čita ni svoje ni tuđe definicije?

• S

Marcipan, to je onda ozbiljan problem. Postavlja se pitanje: Kako motivisati svoje duple naloge da te čitaju?

• Фрањо Дивљак

Који ће ти курац дупли ако сви знају да је твој.

• (M)oćni Zevs

A šta da radimo nas nekolicina koji nemamo dupli?

• GESerb

Понекад помислим да сам једина особа на овом сајту која нема дупли налог.

• Vučica21

(M)oćni Zevs
    A šta da radimo nas nekolicina koji nemamo dupli?

Da napraviš dupli. :)))

• S

Ne, ne, varate se svi. Niko ovde nije original.
    To vam je egzistencijalizam na Vukajliji.

• marcipan

Marcipan, to je onda ozbiljan problem. Postavlja se pitanje: Kako motivisati svoje duple naloge da te čitaju?

Upravo to. Veoma delikatan problem. Možda je jednostavno ćorav, a ne smorena lenčuga kao što na prvi pogled deluje? :)

• Filozofinjo

Vučice, zašto si dala aurori da ti upadne na nalog?

• shitbrix

Vučice, zašto si dala aurori da ti upadne na nalog?

Хахаххах. :))
    Да знаш да ми је то пало на памет...
    Е! ШТА АКО ЈЕ ВУЧИЦА АУРОРИН ДУПЛИ?

• Vučica21

Pošto smo svi skrenuli na šalu, ajde sad da budemo malo ozbiljniji. Svako od skorašnjih registrovanih članova a i onih postarijih hoće da imaju bolji rank pa naprave dupli, jelte, da bi lajkovao sebe kao što je ovaj lik http://vukajlija.com/recnik/autori/58862 uradio pa ga Luli raskrinkovala i banovala sve duple. E da ne bi dolazilo do toga, trebalo bi da može da se namesti da dupli/original nalog može da vidi ocene na defkama originala/duplaka i posterima čime bi se sprečilo lajkovanje.
    http://img585.imageshack.us/img585/6883/banovan.jpg

• baršunasti rč

Ono što mene zanima je, da li rođendan duplog naloga i glavnog naloga mora biti isti datum? Odnosno, da li mogu da sa duplim imam rođendan sutra, te da bude odabran, a glavni da bude odabran kad njemu bude rođendan. Odnosno obrnuto, ukoliko je ovo dupli, ili obratno, ukoliko mi je ono dupli. Mislim, hoću odabranu najmanje dva puta godišnje, pa ako mi neko može pomoći. Hvala ♥

EDIT: Izvinite ako je off, ali tiče se duplih, pa ono...

• S

Ali šta se dobija time što taj koji se lajkuje može da vidi koliko ocena je podelio samom sebi?

• shitbrix

О чему ти?лолол

• Vučica21

Kostiću, ne sarađuješ.

• S

Ne, trudim se, veruj mi. :)
    Ali mi moraš pomoći da shvatim šta ti zapravo želiš.

• baršunasti rč

Malo je sve konfuzno... Vučice, ti hoćeš da ja, kada sam ulogovan na duplom, vidim skor svake pojedinačne definicije glavnog naloga, kako je ne bi mogao oceniti? Jedino to mi ima logike da pitaš.

• Vučica21

Baš to baršunasti. A čiji si ti dupli? :))

• marcipan

Ono što mene zanima je, da li rođendan duplog naloga i glavnog naloga mora biti isti datum?

Ne, ne moraju, ali je svejedno, jer tvoj dupli nikada nije isti kao tvoj original, uglavnom se prave da bi se razlikovali, što već znaš. Ono što dobije tvoj dupli ne pripada tvom originalu, osim ako nije nešto za banovanje, pa je to tako i sa odabranom. Nema na čemu.

vučica
    :)

• Towelie_

VUCICA AURORISE!

• baršunasti rč

Vučica21™
    Baš to baršunasti. A čiji si ti dupli? :))

Nisam ja dupli. On je moj dupli!!!!11212 Blaaargh!

Nego, ako se ti uloguješ na dupli nalog sa istog računara, sa kojeg prethodno objaviš definicije na originalnom nalogu, nećeš ih moći oceniti. Ali ako odeš u pičkumaterinu™, ili nešto "iskakerišeš" IP, il' šta ti ga znam, onda možeš.

U svakom slučaju, ne mogu da obrazlažem dalje, a naoštrio sam se, pa sam se setio da mi se spava, ali ne postoji rešenje za ovaj tvoj problem :)