Otvoriću svoje srce i dušu i biću iskrena...Lepo mi je na VUKAJLIJI,uživam čitajući i pišući...ali...ali...ponekad se osetim nekako suvišnom,usamljenom,jer znam da je većina članova puno mladja od mene.Zato bih želela da se ovde pijave oni članovi koji za sebe misle da pripadaju starijoj gupi...Ja imam 48. Unapred hvala na saradnji!
- M
Ja imam 21 a imam osećaj ka' da imam 22.

@mimikica
Sad mi je malo jasniji tvoj komentar na definiciju http://vukajlija.com/zulja-me-burma/75261 .Ja sam mlad :-D , imam godina kao Artemida i Christine zajedno.

E sad si me razocarao! A bas sam se bila obradovala sto si razmisljao o mogucnosti naseg eventualnog zblizavanja...a nisam ni udata...a nemam ni decka...i bas sam usamljena...a nista mi ne fali (iako bi se tako moglo pomisliti na osnovu gore pomenutog,sacuvajmeboze),naprotiv,bas sam slatka,ozbiljno! Ovo sa raki'cinom je nepremostiva prepreka! Jel' bi mog'o nekako da predjes na crno vino,pa da konzumiramo zajedno? Ili bar na belo?

ahaahhahahahahahahahha.... Eventualno zblizavanje. hahahahaha.
Ja imam cetrnes' :) i brojem 14
E da ovaj moj smeh nije nista protiv toga nego mi to nekako neobicno za Vukajliju, samo napred...
- M
Evo šta će ti reć' Litijum Vule "Moderatorska tajna.". Vazda to reču.
- M
Nažalos' Neobavešteni. Ne za godine, no za ženske. :)
- M
Pa koliko imaš onda?
- M
Kold men, postova' si kol'ko imaš godina i ćuti sad. Ima neko ko razbija glavu o tome, ne brini ti. :)
- M
Haha!

Zahvaljujem na diskusiji svim učesnicima ali moja prvobitna ideja je bila da se ovde upisuju najstariji Vukajlijaši.Znači,negde se podrazumeva da su to oni sa preko 45 god jer smatram da njih ima najmanje,a kako i sama pripadam toj grupi,interesovalo me da ih upoznam.
E.seljak me totalno razočarao...lagati za godine i to još u pravcu ka naviše...totalno abnormalno...i sumnjivo u svakom pogledu!- dl
Što ste tolike seronje, imate dovoljno tema za sprdnju. Pustite ženu da nađe sebi društvo.
- M
Ja sam izgleda medju mladjima ovde. Sesnaest :D