Stvarno jedna od najboljih jutarnjih emisija, voditelji su Marko Stepanovic i Darko Mitrovic..Tj poznatiji kado DarMar...
Termin emitovanja ima je od 6-9...Veoma cesto od 7-9...
Sto puta sam se smejao sam sa sobom kad sam njih slusao, ljudi su carevi, imaju mnogo extra teme za razgovore i svaka emisija ime je odlicna...
Da li ste slusali nekad ovu emisiju i kako vam se cini??BEZ SPEMA!
- S
Našao si kada da otvoriš temu.
Darko Mitrovic
Dragi prijatelji,slušaoci,fanovi,buranijo….”Nacionalno Razgibavanje”, od danas više ne postoji… Hvala Vam na bezrezervnoj podršci i pozitivnoj energiji koju smo osećali svakog jutra.Nas možete da ugasite samo Vi i niko drugi.VAŠ DARMAR!
10 minutes ago
Meni je više smešno kad njih dvojica počnu da se smeju jednom drugom nego sama emisija (taj laughing track efekat). Nekako ti bude smešno kad shvatiš da drugi ljudi pucaju od smeha na medjusobne fore.Stvarno imaju zarazan smeh...
I veoma tužna vest za sve nas...ovo su obojica okačili kao status na FB-u...
Dragi prijatelji,slušaoci,fanovi,buranijo….”Nacionalno Razgibavanje”, od danas više ne postoji… Hvala Vam na bezrezervnoj podršci i pozitivnoj energiji koju smo osećali svakog jutra.Nas možete da ugasite samo Vi i niko drugi.VAŠ DARMAR! ja stvarno ne mogu da verujem :(((((
I veoma tužna vest za sve nas...ovo su obojica okačili kao status na FB-u...
Dragi prijatelji,slušaoci,fanovi,buranijo….”Nacionalno Razgibavanje”, od danas više ne postoji… Hvala Vam na bezrezervnoj podršci i pozitivnoj energiji koju smo osećali svakog jutra.Nas možete da ugasite samo Vi i niko drugi.VAŠ DARMAR! ja stvarno ne mogu da verujem :(((((Failed troll is a failure.- SNovi sportsko-zabavni program „Maldivi“ startovaće od 8. jula na TV Hepi.
„Sportski komentatori“ ovog interesantnog projekta nalik nekada popularnim „Igrama bez granica“ biće Darko i Marko, kao i Daša i Šilja, voditelji popularnih emisija „Nacionalno razgibavanje“ i „Odašiljač“ koje slušaoci mogu da čuju svakog radnog dana na talasima radija S.http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=10546&vest=Voditelji-Radija-S-na-Maldivima-%28FOTO%29

Jutarnji programi su generalno smaračina teška, nijedan ne može da mi prija kada u pola 7 ujutru ne znam gde se nalazim, i tek tad ne može da mi bude zanimljiv Kursadžije tip humora većine njih. Zato držim u telefonu Scorpionse, kliknem jednom i više me oraspolože i razbude od dvočasovnog proseravanja par likova.
slušam često i ok su uglavnom,jako duhoviti momci, ponekad samo smaraju i ponavljaju se...definitivno su zaslužili oskara popularnosti onomad, al ne zaboravimo da je to kurac od merila jer su za tv emisiju oskara dobile "zvezde granda" u konkurenciji sa jovanom memedovićem!?
draganče i gorica su bili neprevaziđeni pre par godina, al kako pređoše na rts stvarno ih treba zapaliti, što kaže butina, ko dva debila su...
Boze, samo da je istina da su ih ukinuli... Kada ih ujutru cujem (naravno, kod mene se Radio S ne slusa u vreme kada ta dvojica siluju siroke mase svojim glupim forama...), zamrzim jos vise ceo svet... Najgore mi je kada udjem ujutru u taxi da idem na praksu, mrzeci i sebe i druge, i cujem ove idiote... Pa tada bih ubila i taxistu, pojela mu iznutrice i skakala mu po bubrezima! Kome par idiota moze da prija ranom zorom prosipajuci svoj humor koji ni mom petogodisnjem bratu nije smesan?! 'Aloooo?! Meni jutrom treba muzika.. Da znam zasto sam ustala, da se razbudim... I zato uvek bude:"Izvinite, mozete promeniti stanicu?! Hvala..."
- SOD SEPTEMBRA U NOVOJ SEZONI, AMI-G SHOW & DARMAR...U NJEMU:)
http://www.operatorchan.org/n/arch/src/n129753_I_dont_want_to_live_on_this_planet_anymore.jpg
- Ј
Брате, колко закмо мора да ти врисне да би слушао радио Ѕ.
- S
Jedino njih dvojica što su valjali na celom radiu.
I odgovori na PVT, decxko!
- S
Dobro jutro.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.