- P
Molim velike umove Vukajlije da mi pomognu u traženju odgovora!
- P
Dečko ta boja ne postoji!

tema ti je besmislena... koje ogledalo, kakvo ogledalo.
gde koje je boje?predmeti dobijaju boju tako sto apsorbuju svetlost odredjenih talasnih duzina (x), a reflektuju svetlost drugih talasnih duzina (y). ovo y odredjuje boju koju ce taj predmet da ima nakon refleksije suncevih zraka o njega.
Ogledalo reflektuje veci deo svetlosnih talasa koji padnu na njega (bar oni koji su vidljivi ljudima), i upija vrlo malo. samim tim sto reflektuje svetlost svih talasnih duzina, moze se reci da je ogledalo ustvari "svih boja", a menja boju u zavisnosti od toga kakva ga svetlost (koje boje, talasne tuzine) obasjava

Srebrne.
Sve znam, sve se boje u njemu ogledaju, boja mu zavisi od toga šta se u njemu ogleda sve to stoji, ali ono meni ipak nekako djeluje srebrno.
Mislim da se srebrna boja vidi kad se ogledalo posmatra pod vrlo oštrim uglom, takođe mislim da bi ta boja došla do izražaja kada bismo postavili dva ogledala paralelno jedno prema drugome.

Još nešto, mi kad gledamo ogledalo vidimo 2 stvari:
1. ono što se u njemu ogleda
2. samo ogledalo
Obično vidimo samo ovo pod (1), i taj lik se zapravo ne nalazi na površini ogledala negu duboko u njemu, to je lažna slika, koja se nalazi u dubini ogledala.
Samo ogledalo, tj. njegovu površinu, možemo vidjeti ako se skoncentrišemo na neku fleku na ogledalu ili na neko parče prašine koje se nalazi na njemu. Tada možemo naslutiti da je sama površina ogledala srebrna.
Ја мислим да је огледало шућмурасто.
- P
Celte opet mi nisi dao ime boje !
Арго
Nisam ja dečko!!!svi smo mi decxko !
- SЈовичић
Još nešto, mi kad gledamo ogledalo vidimo 2 stvari:1. ono što se u njemu ogleda
2. samo ogledalo
Obično vidimo samo ovo pod (1), i taj lik se zapravo ne nalazi na površini ogledala negu duboko u njemu, to je lažna slika, koja se nalazi u dubini ogledala.
Samo ogledalo, tj. njegovu površinu, možemo vidjeti ako se skoncentrišemo na neku fleku na ogledalu ili na neko parče prašine koje se nalazi na njemu. Tada možemo naslutiti da je sama površina ogledala srebrna.
Jedno pitanje: brate, šta ti koristiš?
Ogledalo je srebrno. I ko ga razbije ima 7 godina nesreće. Ali ako spava sa Romkinjom, onda se ta nesreća poništava. E sad, ako ćemo po ovoj logici, Romi mogu da razbijaju ogledala, neće im ništa biti.Nanja je imala onu temu gde je postavila pitanja vezana za to, kao i šta bude ako se kresneš sa ciganom. Mislim da je na kraju došlo do toga da od cigana ne može dobiti išta sreće, već samo sidu.
- SDechko, pojeo sam sav kulen.
Nek' si, ukrašćeš drugi. Znaš gde Cara živi.
- Skosticu zasto mrzis cigane decxko?
Ne mrzim ih. Jednostavno ih ne volim. Vidim ih kao otpad društva.
Naravno, tu ne računam rome, koji žive u kućama, rade, zarađuju, izdržavaju porodicu kao sav normalan svet.
Zna se šta su cigani. - SХу д фак из Нања?
Decxko, ne znaš šta si propustio.

http://vukajlija.com/ekvilibrijum/239549
dobra je pa što da ne ubacim malo- Skostic ima nik koji je uz'o sa moje defke!! a jos pri tome siri govor mrznje! na lomacu s'njim!
Da li si ti svestan kako je nastao Decxko?
LJakse No.1
Igrom slučaja sam Ciganin, i nije mi prijatno da se o nama tako priča.
Svaka čast ovim ljudima koji osuđuju rasiste.A daj, mojne si ljakse...
LJakse No.1
Igrom slučaja sam Ciganin, i nije mi prijatno da se o nama tako priča.
Svaka čast ovim ljudima koji osuđuju rasiste.Циганин и љаксе? Нешто као... шабанин? :p
- Sda! ja sam ga napis'o!
Kako da ne...
- P
Alo decxki 'de je odgovor na moje pitanje!?!?!