Predlog: Posteri iznad 50+
  • PlAn D

Posto komentarisanje trazi +50 poena,zasto ne bi i posteri? Svaki 148 poster vredi plus,a skoro 60% "autora" koje prave postere vredne minusiranja nemaju ni jednu definiciju. Zato,evo jednog nacina da sprecimo nekreativne postere.

• Verbalni GzV

Već je bila takva tema i ja maksimalno podržavam predlog !

• dusan1001

Bilo je i sa razlogom ukinuto jer su posterdzije silovale brutalno karticu "definicije"

• Цупић

Ма све је отишло у пичку материну, постери су катастрофа, је не знам који ће курац Каизену то.

Против сам рестрикција за постере, јер ће се сва говна прелити на дефиниције.

Немам појма, постери су срање тотално, заиста, пре кад је све ишло су били бољи.

Глупо је мало што сте модовима на врат ставили ту одговорност па сви питају: ,,Што (ни)сте пустили ово, што сте оно."

мало ту шта ваља, смор

• Роки Билбао™

Ma namerno furaju ove postere koji nisu za kurac, čini mi se, da bi posterdžije odjebale. Ja namerno pravim glupe postere i oni prolaze samo tako.

• Negroidno Govedo

a što je najjače, retko ko od moderatora i ide na te postere, kartica najnovijih postera je prelila.

• [

Brate ti izgleda samo otvaraš ovakve teme na forumu... I piše se "nijednu".

• Ritchie ♣ B

Čovek ima plan.

• Verbalni GzV

Već su počeli i po defkama da kenjaju al fala bogu više se kontrolišu defke nego posteri..

• P

PlAn D
    Posto komentarisanje trazi +50 poena,zasto ne bi i posteri? Svaki 148 poster vredi plus,a skoro 60% "autora" koje prave postere vredne minusiranja nemaju ni jednu definiciju. Zato,evo jednog nacina da sprecimo nekreativne postere.
    http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201009/28452/medium_images.jpg?1303852244

• SUMP0R

Ma vise ! na 100+ ! dodju fejzbukarska deca, 96, 97... godiste i prave neke postere koji su za njihovu spavacu sobu ! Podrzavam predlog !

• urrad

Možda da uvedemo tu granicu kako bi govna prebacili na definicije koje se ipak češće moderišu, a kako one ne bi propale da se objavljuju nakon sat vremena.

• PlAn D

Možda da uvedemo tu granicu kako bi govna prebacili na definicije koje se ipak češće moderišu, a kako one ne bi propale da se objavljuju nakon sat vremena.

U potpunosti se slazem.

• Towelie_

Ukinite postere!

• Vučica21

PRIJAVLJUJTE MALO! NE BUDITE ZALUDNI!

• dusan1001

Lulo došla si
    ovu temu zaključala nisi

• Lullaby

пре кад је све ишло су били бољи.

Nije, nego je došao raspust, a nama modovima godišnji odmor.

Ne podržavam prijedlog, jer su defincije već dovoljno zagađene, ne treba da pojačavamo to onečišćenje.

• dusan1001

Nije, nego je došao raspust, a nama modovima godišnji odmor.

Znači i kod vas rade samo 2 od 4 šaltera :)

• Vučica21

Da li mogu da se angažuju neki modovi kao što su Peki, wojtek i Uroš na posterima?

• Lullaby

A što baš oni, Vučice?

Angažujemo se mi svi ali baš pomalo, dok se Črča i Milica angažuju ludački. :) Energija ih sada hrabro odmjenjuje.

• Mićko

Ko шиша постере, ретко тамо залазим... Контам да су дефиниције поента сајта, а добар постер увек изађе на видело...

• Maggot

Ne znam koliko je ovo izvodivo ali evo moga predloga:

da se za postere trazi 100 poena i da se novima na vukajliji stavi maksimum 1 definicija dnevno - na taj nacin sajt nece biti pretrpan, a vecina debila koji su nagrnuli na vukajliju nece moci svojim debilnim definicijama da nakupi 100 poena jer su debilne i jer ce im trebati puno vremena. Naravno kada autor skupi 100 poena onda bi mu se trebao limit vratiti na 3 definicije dnevno. Smatram da dobrim autorima ne bi bio problem da skupe 100 poena a kad ih skupe moci ce sasvim normalno da koriste vukajliju.

• Vučica21

Luli, pa oni su ranije bili aktivni na posterima i super su radili posao. Ne vidim nikakvu prepreku da uklanjaju postere.

• VukasinRajsic

Licno mislim da treba pustiti ljude da rade sta hoce, imaju jedan poster dnevno, pa nek prave, volim da ostavim komentar na debilnom posteru, i da im kazem da su idioti, i jedino sto mi smeta sto ne mogu posteno da im se nacestitam mile nove godine... Nema vredjanja.. bla bla.. pa kako sa stokom...

• Lullaby

volim da ostavim komentar na debilnom posteru, i da im kazem da su idioti, i jedino sto mi smeta sto ne mogu posteno da im se nacestitam mile nove godine... Nema vredjanja.. bla bla.. pa kako sa stokom...

Eto, kako nema, kad si ti ovdje izvrijeđao za jedan sasvim solidan ban. Kakav ego trip, bokte.

• Lullaby

Luli, pa oni su ranije bili aktivni na posterima

Otkud ti to? :)

da se za postere trazi 100 poena i da se novima na vukajliji stavi maksimum 1 definicija dnevno - na taj nacin sajt nece biti pretrpan
    ...
    Naravno kada autor skupi 100 poena onda bi mu se trebao limit vratiti na 3 definicije dnevno. Smatram da dobrim autorima ne bi bio problem da skupe 100 poena a kad ih skupe moci ce sasvim normalno da koriste vukajliju.

Ovo je već bolje.

• Sterija

Svidja mi se Maggotova ideJa.Realnija je,bolja I lakše izvodljiva.

• Vučica21

Otkud ti to? :)

Tad sam visila na posterima pa znam. A i nije bilo teško provaliti :))
    I Frenki, i Frenki. :))

• Lullaby

Ja bi' rekla Mrmun, al aj kad znaš bolje. :)

• Vučica21

Mrmun razmodovan, da nije, prvo bih njega pomenula. :)))

• PlAn D

da se za postere trazi 100 poena i da se novima na vukajliji stavi maksimum 1 definicija dnevno - na taj nacin sajt nece biti pretrpan
    ...
    Naravno kada autor skupi 100 poena onda bi mu se trebao limit vratiti na 3 definicije dnevno. Smatram da dobrim autorima ne bi bio problem da skupe 100 poena a kad ih skupe moci ce sasvim normalno da koriste vukajliju

Slazem se. Samo da se predlog usvoji sto (ne)ce se uskoro desiti.

• Maggot

jbg, ostaje nam da se nadamo...

• SUMP0R

Maggot za moderatora ! Odlicna ideja... mnogo se decurlije skupilo i prave umobolne postere.

• Слепи

Само један дан, само један... Било би ми доста да отерам говна...

• Filozofinjo

Zašto koju pičku materinu iskopavate mrtve teme?
    Još bih razumeo da je neka dobra tema, al' ovo je sušto govno.

Katanac.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.